Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед

Мнениеот GGMU_forever » 05 яну 2013 22:15

Tobacco написа:
Genius. написа:
GGMU_forever написа:Лека нощ на всички и честита победа.

Офтопик:
Хейтърите гъз*ри веднага се покриха особено след последния съдийски сигнал.Дано онзи психопат,дето пише с големи букви не идва повече да ни псува

ХАХАХАХАХАХА.Момчето явно нещо се е стресирало от предстоящите калъфки за него и феновете на Манчо. :lol:

Хаха,ти обаче продължаваш да си вярваш.. :lol:

Продължава човека,защото е от хейтърите гъз*ри. :lol:
Офтопик:

liverpool_681
Контакти:

Re: Уест Хям Юнайтед - Манчестър Юнайтед

Мнениеот liverpool_681 » 05 яну 2013 22:16

liverpool_681 написа:2-3 Мисля че пак ще се получи от онези мачове с обрати ,и Юнитед ще бият с гол разлика накрая :)

Е накрая ако бяхте вкарали още един щях да позная :) Иначе реванша го зимате ;)

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 05 яну 2013 22:18

Genius. написа:
GGMU_forever написа:
Genius. написа:

Офтопик:
Хейтърите гъз*ри веднага се покриха особено след последния съдийски сигнал.Дано онзи психопат,дето пише с големи букви не идва повече да ни псува

ХАХАХАХАХАХА.Момчето явно нещо се е стресирало от предстоящите калъфки за него и феновете на Манчо. :lol:

Никой не разбра,че аз просто от победите напоследък така съм свикнал.Нормално.А ти защо не се прибираш в форум футбол-свят :lol: .Там ти е мястото все пак. :mrgreen:

Почвай да отвикваш тогава,че Бейл,Суарес и Роналдо ви чакат. :lol:

Ливърпул непостоянстват,така че вземаме мача с тях,а Тотнъм пълен обрат в наша полза.А вие губите от Арсенал и разликата става по-голяма драги ми гъз*р :lol: :lol: :lol: А това,че Роналдо ни чака не е хубаво наистина,но мача е 50/50,така че и там имаме някакви шансове ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 05 яну 2013 22:24

Genius. написа:
GGMU_forever написа:
Genius. написа:

Никой не разбра,че аз просто от победите напоследък така съм свикнал.Нормално.А ти защо не се прибираш в форум футбол-свят :lol: .Там ти е мястото все пак. :mrgreen:

Почвай да отвикваш тогава,че Бейл,Суарес и Роналдо ви чакат. :lol:

Ливърпул непостоянстват,така че вземаме мача с тях,а Тотнъм пълен обрат в наша полза.А вие губите от Арсенал и разликата става по-голяма драги ми гъз*р :lol: :lol: :lol: А това,че Роналдо ни чака не е хубаво наистина,но мача е 50/50,така че и там имаме някакви шансове ;)

:lol: :lol: Ако питам тебе биете Реал,на 1/4 финала биете Барса,1/2 мачакате Борусия и на финала размазвате Байерн с 0:5 нали? :lol:
Май калъфката от миналата година,след като си видял резултата между КПР:Ман Сити ти е дошла в повече и още ти държи влага а ?

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 05 яну 2013 22:28

А това,че Роналдо ни чака не е хубаво наистина,но мача е 50/50,така че и там имаме някакви шансове ;)[/quote]
:lol: :lol: Ако питам тебе биете Реал,на 1/4 финала биете Барса,1/2 мачакате Борусия и на финала размазвате Байерн с 0:5 нали? :lol:
Май калъфката от миналата година,след като си видял резултата между КПР:Ман Сити ти е дошла в повече и още ти държи влага а ?[/quote]
На тебе също може да ти е дошла в повече,че спазвате традицията да падате още в групите а?
Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 яну 2013 22:32

Ние поне сме в ШЛ ;)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 яну 2013 22:32

както се казва в този мач по-малкия дявол, ама не се получи. според мен тази купа ще остане на заден план за Юнайтед и може би мача реванш ще им дойде в повече от гледна точка на сгъстената програма през февруари та чак до април-май. Уест Хам не изненадаха с нищо, а Юнайтед показа, че е зависим от ван Перси, ако се контузи става интересен шампионата.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 яну 2013 22:33

KingKenny написа:както се казва в този мач по-малкия дявол, ама не се получи. според мен тази купа ще остане на заден план за Юнайтед и може би мача реванш ще им дойде в повече от гледна точка на сгъстената програма през февруари та чак до април-май. Уест Хам не изненадаха с нищо, а Юнайтед показа, че е зависим от ван Перси, ако се контузи става интересен шампионата.

Даа :) Суарес контузи ли се тогава става още по-интересно.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 05 яну 2013 22:33

KingKenny написа:както се казва в този мач по-малкия дявол, ама не се получи. според мен тази купа ще остане на заден план за Юнайтед и може би мача реванш ще им дойде в повече от гледна точка на сгъстената програма през февруари та чак до април-май. Уест Хам не изненадаха с нищо, а Юнайтед показа, че е зависим от ван Перси, ако се контузи става интересен шампионата.

Тя от отдавна си е на заден план :mrgreen:
Офтопик:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 05 яну 2013 22:35

Rofles написа:Ние поне сме в ШЛ ;)

Точно така.Този genius много ме дразни.Огромен хейтър.По начина,по който се изказва не ти ли прилича на sandi74 :?
Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”