Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Мнениеот fr3ak_boy » 26 дек 2012 20:40

t0bl3ro_bg написа:
kingofpop написа:Aко Джонката Евънс играе на Бернабеу.....тежко ви пичове :mrgreen:

Те ще го наемат да играе за тях ;д То даже няма смисъл да го наемат, той сам ще свърши работата ;)

Видич и Рио ще играят централни ако не стане нещо "фал" с един от двамата. Скоулс и Гигс също ще вземат участие в поне един от мачовете :) Имаме шанс,определено. 8-)

Скоулси може, ама айде без Раян. Не бих искал да рискуваме с него.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 дек 2012 20:48

Ще излезнем с някаква система, която не е пускана през сезона и не е практикувана често и ще сгафим. Винаги така се получава.. Трябва да си играем нашата игра и това е.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 20:50

Имаме шанс,определено.

Шансовете са 50-50,но аз лично изключително много се кефя,как Реал е фаворитизиран преди първият мач,все едно не играят срещу Юнайтед,а срещу някакъв средняк...Сезонът им в Примера е пълен провал-нетърпимостта към Моу се увеличава,вътрешните конфликти продължават,а формата на Роналдо е незадоволителна,....реално,остана им единствено ШЛ като основен приоритет,но за още по-лош късмет им се падна Юнайтед...
Аз съм убеден,че при равни условия преди първия мач-Юнайтед няма да загуби,дори съм склонен да мисля,че ще ги размажем при контрите и при повече късмет ще спечелим още там! Напрежението е изцяло в отбора на Реал,и аз съм сигурен че сър Алекс ще се възползва от това ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 дек 2012 20:55

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не скри радостта си от страхотната победа на „червените дяволи” с 4:3 над Нюкасъл. Шотландецът определи развоя на мача като „абсолютно невероятен” и, разбира се, похвали заслужено своите футболисти: „Още веднъж показаха куража си, те никога не се отказват, на три пъти губеха в резултата и в крайна сметка решиха да спечелят мача.”

Шотландският специалист коментира и ситуацията при втория гол на Нюкасъл, когато страничният рефер вдигна флага за засада, но главният Майк Дийн не зачете неговото отсъждане: „Отсъждането на страничния съдия бе правилно, защото Демба Ба бе в положение на засада, а и задържа Джони Еванс. Ако това не е влияние върху играта, тогава кое е? Това се опитвах да кажа и на Майк Дийн.”

Въпреки победата, не всички новини за „червените дяволи” бяха добри в днешния ден. Минути преди началото на двубоя Уейн Рууни не попадна в групата на Юнайтед. След мача сър Алекс Фъргюсън разсея появилите се съмнения за евентуален спор между двамата и потвърди, че наистина контузия е причината за отсъствието на английския нападател: „Заради едно воле в края на тренировката. Разтегна сухожилие зад коляното и може да отсъства за период от две-три седмици.”

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 26 дек 2012 20:56

мдаа,някои хора си помислиха,че като правят теми и пишат GGMU,са хванали САФ за шлифера и мнението им е последна инстанция.А колкото до Карик - един от най-добрите в последните 2-3 мача и статистиката го показва,колкото и на някой да не му се иска.Днес защитата беше безобразна.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 20:58

А и все пак ако бележим толкова много на елиминация в ШЛ,головете на чужд терен могат да си кажат думата.

Факт е,че Юнайтед в последно време се представя доста успешно като гост в елиминациите!
Опитът и класата,доста често си казват думата и Юнайтед получава точно това,за което е дошъл ;) Примерите за последните 3-4 години са очевадни.
Реално,единствено лошият късмет ни попречи да елиминираме Байерн,а срещу Милан,Арсенал,Порто и Шалке...Юнайтед показа своята класа в пълният си блясък.
Аз лично съм оптимист,преди първият двубой на Бернабеу,козовете са в нашата ръка ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 21:08

Още веднъж показаха куража си, те никога не се отказват, на три пъти губеха в резултата и в крайна сметка решиха да спечелят мача.”

Някои фенове и най-вече хейтърите,бих посъветвал преди да коментират и хулят Юнайтед,да си припомнят точно това изречение :oops:

Yashin
Контакти:

Мнениеот Yashin » 26 дек 2012 21:12

Момчета,само аз ли искам онова уелско момче от Тотнъм при нас :oops:
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 21:13

Хахаха последно може ли да изразяваме собствено мнение или не ?

Ако имаш собствено мнение-би било страхотно да го изкажеш и защитиш,но ако е плод на "Das Man"...по-добре недей,просто няма смисъл :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 21:16

Yashin написа:Момчета,само аз ли искам онова уелско момче от Тотнъм при нас :oops:

С хеттрика си днес,за пореден път доказва-че има страхотни лидерски качества....(които Йънг и Нани не притежават),а и с невероятният си хъс и стил на игра е перфектна опция за Манчестър Юнайтед ;)

пп:От следващия сезон,ще бъде страхотно,ако точно той- продължи приемствеността на номер 11 ;)

Върни се в “Манчестър Ю”