Ман Ю фенове освиркаха Стенли!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Ман Ю фенове освиркаха Стенли!

Мнениеот child in time » 11 ное 2012 00:53

Ти сериозен ли си?Това е все едно феновете на Спартак Варна да обвиняват феновете на Пирин Гоце Делчев,че пеят против Беласица без да са били на мача,а ей така по слух.Ама ти верно ли си сериозен?[/quote]
Кривата ракета , кривия космос , кривия Ман Ю и тн няма какво да се обяснявам. Явно освен сърчето и феновете са тръгнали по наклонената плоскост. Срам![/quote]
Ква ракета,къв космос бе обгъзен?Фенове на Челси били коментирали....на мача ли са тия фенове,че да знаят какво се освирква в дадената ситуация?А ти гледал ли си мача?Аз го гледах и пряко,а преди малко го свалих и гледам ситуацията с "освиркването" и изказвам мнение.Щом на теб ти харесва някакви журналя и омразата ти към даден отбор да определят настроението ти и чувствата ти...приятен "живот" измет.[/quote]
Жалка картинка не знаейки как да изчистят името на любимия тим феновете му минават на епитети. Нищо ново в безсилието си всеки отчаян прибягва до такива методи . Нито ще седна да се обяснявам на теб нито на който и да е. Фен на ЦСКА не му се сърдете те толкова си могат. Между другото как свърши мача с Черно море? :roll:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 11 ное 2012 01:02

Непрестанна подкрепа последните 20 години от съдии , вулгарни фенове , подли играчи и на върха на всичко това стой един мениджър който отлично знае ,че ако ги нямаше тези ''тесли'' последните 20 години флага на Ливърпул все още щеше да се вее като най-успешен клуб .

Това е Манчестър Ю - великият Ман.Ю

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 11 ное 2012 01:09

A/N/C написа:20 години флага на Ливърпул все още щеше да се вее като най-успешен клуб .

Това е Манчестър Ю - великият Ман.Ю

:lol: :lol:
Стига де,Къцак.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 ное 2012 01:20

My mate told me that the mancs (sorry, londoners and brummies) were chanting "let him die" during the 19th minute applause, scumbags.

http://www.avillafan.com/forum/index.ph ... 649&st=210

Това от форума на Астън Вила, малко срам нямате ли ,че защитавате отявлени фенове боклуци? Никой не му пука чий фенове сте , морала и човещината ви е чужда!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 11 ное 2012 01:29

Gil-galad написа:
LordSirAlexFerguson написа:НЕКА ВСЕКИ ФЕН НА MAN.UTD И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ДА ПОСТНЕ В МОДЕРАТОРСКАТА ДА СЕ ИЗТРИЕ ТАЯ БЕЗУМНА ТЕМА :!: :!: :!: :!: :!: :!:

И т'ва го каза най-големия провокатор в тоя форум, който знае само да ходи да хейтва в чуждите форуми....

====================================================================================================================================================

Кой аз ли :?: :roll: :?: та аз съм най-добронамереният и учтив умрен фен на футбола в БГ-ФОРУМИТЕ,мен ме дават за пример :!:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2012 01:37

Аз личо съм повече от потресен!!! БЯХ фен на онзи отбор на Кантона, Кийн, братята Неви, Шмайхел, Бекъм итн, откакто започнаха съдийските подпирания определено започнах да се отвращавам, сега обаче наистина съм погнусен.

Аз също се отвращавам от "фенове" като теб :arrow: Отборът е Манчестър Юнайтед,а не "онзи отбор"!!

пп:Рядко срещан идиот! :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2012 01:42

Майна,виж какво..що не си гледаш Локото,а си тръгнал да се занимаваш с неща,които са пълни глупости!?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 ное 2012 01:52

Освиркването е осезателно! И започва в момента в които почва и ръкопляскането!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
red_HOOLIGANS
Контакти:

Мнениеот red_HOOLIGANS » 11 ное 2012 02:08

А ве тия боклуци от Ман Ю кво ги коментирате ве :?: :?: :?: Аз знам що освиркват,щото искат винаги да са различни грозниците..Искат да са като на Ливърпул,ама такива рядко се срещат !!! Като дойдат на Анфийлд не се чуват !!! И се чудя как може да ги защитавате сега като се одрискаха сериозно....

Потребителски аватар
red_HOOLIGANS
Контакти:

Мнениеот red_HOOLIGANS » 11 ное 2012 02:08

А ве тия боклуци от Ман Ю кво ги коментирате ве :?: :?: :?: Аз знам що освиркват,щото искат винаги да са различни грозниците..Искат да са като на Ливърпул,ама такива рядко се срещат !!! Като дойдат на Анфийлд не се чуват !!! И се чудя как може да ги защитавате сега като се одрискаха сериозно....

Върни се в “Манчестър Ю”