Официално: Кагава е първото ново попълнение на Манчестър Юн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Трансфери (сезон 2012/2013)
Тея не ни трябват, другите не стават.. ние сме Юнайтед. Е да де... скоро ще станем като Пуул с измислени дървета от Острова. Вече не са романтичните 90-те години или началото на 21-ви век. Футболът се мени постоянно, знаете кои са факторите! Има не лоши футболяги от Испания или Португалия.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_27/images/00373166.jpg[/wrapimg]
Левият бек на Манчестър Юнайтед Фабио да Силва премина под наем в Куинс Парк Рейнджърс до края на сезона. Новината бе официално потвърдена в сайта на лондончани. Фабио ще се присъедини към новите си съотборници точно след седмица - на 9 юли, когато по стечение на обстоятелствата бразилецът навършва 22 години.
"Това е страхотна възможност за нас - да вземем под наем качествен, млад футболист, който вече има достатъчно опит, играейки за топ клуб като Манчестър Юнайтед", каза мениджърът на КПР Марк Хюз.
Левият бек на Манчестър Юнайтед Фабио да Силва премина под наем в Куинс Парк Рейнджърс до края на сезона. Новината бе официално потвърдена в сайта на лондончани. Фабио ще се присъедини към новите си съотборници точно след седмица - на 9 юли, когато по стечение на обстоятелствата бразилецът навършва 22 години.
"Това е страхотна възможност за нас - да вземем под наем качествен, млад футболист, който вече има достатъчно опит, играейки за топ клуб като Манчестър Юнайтед", каза мениджърът на КПР Марк Хюз.
а уж щяхме да го сменяме за Гайтан+кеш... 

[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
- Само Сините!
- Контакти:
Фабио където иска да ходи,важно е Рафата да остане.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
Rafael signs a new contract keeping him at United until 2016.
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
- Borislav Borisov
- Контакти:
MuFc1878 написа:Тея не ни трябват, другите не стават.. ние сме Юнайтед. Е да де... скоро ще станем като Пуул с измислени дървета от Острова. Вече не са романтичните 90-те години или началото на 21-ви век. Футболът се мени постоянно, знаете кои са факторите! Има не лоши футболяги от Испания или Португалия.
Подкрепям те напълно !
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!
- Borislav Borisov
- Контакти:
А какво мислите за Моутиньо, по-добър вариянт ли е той за нас отколкото Модрич ?
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!
Borislav Borisov написа:А какво мислите за Моутиньо, по-добър вариянт ли е той за нас отколкото Модрич ?
Пич, по-добре забрави и за двамата

[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
Манчестър Юнайтед ще се опита да надмогне финансовата мощ на градския съперник Манчестър Сити и да влезе в битка с "гражданите" за Робин ван Перси. Вчера звездата на Арсенал обяви официално, че няма да подпише нов договор с клуба, а от "Емиратс" с разочарование заявиха, че очакват въпреки това холандецът да изпълни професионално оставащата година от договора си. Въпреки че твърдят това обаче, "артилеристите" едва ли ще приемат да загубят най-голямата си звезда без пари след 12 месеца. Това означава, че най-вероятно Ван Перси ще бъде продаден още през това лято. Досега основните претенденти за неговия подпис бяха Манчестър Сити и и Ювентус. Днес обаче "Дейли Мейл" излезе с информацията, че след вчерашните събития Юнайтед също ще влезе в битката.
Интересна новина,и то на рожденния ми ден.Иначе(ако изключим това,че имам рожден ден)определено ще е прекалено хубаво,за да е истина.Обаче все пак мисля,че РВП ще предпочете Юве,и няма да заиграе в друг клуб за Англия,освен Арсенал
Интересна новина,и то на рожденния ми ден.Иначе(ако изключим това,че имам рожден ден)определено ще е прекалено хубаво,за да е истина.Обаче все пак мисля,че РВП ще предпочете Юве,и няма да заиграе в друг клуб за Англия,освен Арсенал
man_utd_ написа:Манчестър Юнайтед ще се опита да надмогне финансовата мощ на градския съперник Манчестър Сити и да влезе в битка с "гражданите" за Робин ван Перси. Вчера звездата на Арсенал обяви официално, че няма да подпише нов договор с клуба, а от "Емиратс" с разочарование заявиха, че очакват въпреки това холандецът да изпълни професионално оставащата година от договора си. Въпреки че твърдят това обаче, "артилеристите" едва ли ще приемат да загубят най-голямата си звезда без пари след 12 месеца. Това означава, че най-вероятно Ван Перси ще бъде продаден още през това лято. Досега основните претенденти за неговия подпис бяха Манчестър Сити и и Ювентус. Днес обаче "Дейли Мейл" излезе с информацията, че след вчерашните събития Юнайтед също ще влезе в битката.
Цитирам се от темата за напускането на Перси:
Без име написа:Абе какво толкова сте се притеснили за Персито. Сигурен съм, че Подолски ще ви върши по-добра работа от холандеца. Само му вижте статистиката:
Robin Van Persie- 154 goals in 11 seasons за цялата му кариера. За пример ще ви дам нашия холандец - Ruud Van Nistelrooy- 150 goals in 4 seasons for Manchester United !![]()
Аз лично се надявам да отиде в Юве, за да са поне малко по-конкурентно способни в ШЛ.
[center]1914[/center]