Аз мисля,че този сезон ще е пълен с изненади,ще се намесят свежи и непредвидими играчи в борбата за влизане в топ 4,някои от абонираните за четворката досега отбори ще станат жертва на надменността си,някои новаци ще се укрепят здраво в средата на таблицата,накрая опита,колективният дух и постоянството ще победат.Най-печелившите ще сме всички ние,които обичаме футбола.Затова нека да не си отнемаме предварително удоволствието,като се втурнем да гадаем.Какво имаме:МанЮнайтед е все едно нов отбор,готов да гради колектив играещ като един.Днес видяхме началото и макар,че резултата е минимален се вижда един изумителен факт,все едно присъстваме на строежа на една сложна и мощна машина за футбол,но сега се виждат само детайли.Забележете сработването по всички линии между ветераните и младите футболисти,между заварените и новодошлите,това не са само тренировки и задачи на съра,а най-вече едно силно желание за силен и обединен Манчестър Юнайтед и това е големият плюс от това,че примадоната Роналдо си отиде и всеки ще играе за отбора а не за головете на някой.После - един Арсенал,с много гняв и амбиция,един вече сработен и силен отбор на Арсен Венгер,Фабрегас,Аршавин,Вермаелен и Ван Перси,видяхме началото им и мисля,че на много хора им стана страшно.Ливърпул-ами те са готови за титлата,отбор който може да победи всеки.Според мен само с един минус-непостоянния,капризен и непредсказуем Рафа Бенитес,който като Шрек често страда от силата си.Тотнъм-на големия Хари Реднап,който днес премачка екзекутора на Реал и МанЮнайтед като на шега.МанСити-един неузрял,но богат клуб,разполагащ с ресурси и играчи с потенциал,с един интелигентен и арогантен наставник,който върви по стъпките на Реал и Челси.И Челси,на милиардера Абрамович,на Дрогба и Лампард,на Анчелоти и Чех.Да не подценяваме Астън Вила и Евертън,които заедно с останалите отбори от Премиършип могат винаги да вгорчат живота на големите 4.И така ще стане ли МанЮнайтед за четвърти път шампион.Мисля,че само факта,че сър Алекс е начело ми е достатъчен за да кажа: по-скоро да,и най вече да заради Рууни,Берба,Оуен,Валенсия и Гигс.Дано