Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.

Мнениеот DmG » 15 апр 2012 19:15

Rigabula написа:
Gil-galad написа:
PFC Litex написа:Изображение

Настъпваш защитника и падаш все едно са те посекли, както Леонид е посичал персийците...

Видях ситуацията, но не от такъв ъгъл и смея да твърдя, че за такива симулации трябва да има наказание по видео. Тези падания трябва да се наказват със същия критерий като опасните влизания с двата крака с бутоните напред. Грозна история!!!

Прав си ..... дано го накажат ! грозна работа ... Добре , че не можах да гледам първото половреме , да им се невиди ...

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 15 апр 2012 19:22

Като цяло добър МЮ,но Уелбек е много слаб,млад е,има талант,но да бъде титуляр всеки мач....безумно е!Имахме положения,но двата ни гола бяха просто смешни-единия от тъпа дузпа,втория-трима човека от защитата на Вила буквално заспаха и им мина през краката...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 15 апр 2012 19:26

Аз от 97-98-ма съм привърженик на Манчестър Юнайтед, но бих призовал върлите фенове да не спорят и да не се излагат за тази дузпа. Нормален човек като види това положение, естествената първоначална реакция е да прихнеш в смях, след решението на съдията вече може да си земята от смях и след това, ако си фен на Юнайтед е нормално да ти стане тъжно, както на мене в случая. Определено ми отнеха удоволстието от титлата с тези отсъждания, както и предния мач срещу Киунс Парк беше подобно положението. Тук е мястото да кажа, че смятам, че Юнайтед доста пъти са определяни абсолютно несправедливо като съдийски отбор. Но в тези мачове, особено днешната ситуация просто ти убива всякакво удоволствие.
Сега с удоволстие си гледам последния кръг от квалификациите за световното по снуукър, много по-интересно ми е. Лично за мене футбола си остава доста по-второстепенен спорт и съдиите са голям фактор за това, както и липсата на феърплей.
Последна промяна от DamonHill на 16 апр 2012 02:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 апр 2012 19:29

DamonHill написа:Аз от 97-98-ма съм привърженик на Манчестър Юнайтед, но бих призовал върлите фенове да не спорят и да не се излагат за тази дузпа. Нормален човек като види това положение, естествената първоначална реакция е да прихнеш в смях, след решението на съдията вече може да си земята от смях и след това, ако си фен на Юнайтед е нормално да ти стане тъжно, както на мене в случая. Определено ми отнеха удоволстието от титлата с тези отсъждания, както и предния мач срещу Киунс Парк беше подобно положението. Тук е мястото да кажа, че смятам, че Юнайтед доста пъти са определяни абсолютно несправедливо като съдийски отбор. Но в тези мачове, особено днешната ситуация просто ти обива всякакво удоволствие.

+1 :cry: :cry: :cry: :cry: :x

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 апр 2012 19:36

Дано поне Бербатов да вкара гол 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 апр 2012 19:39

DamonHill написа:Аз от 97-98-ма съм привърженик на Манчестър Юнайтед, но бих призовал върлите фенове да не спорят и да не се излагат за тази дузпа. Нормален човек като види това положение, естествената първоначална реакция е да прихнеш в смях, след решението на съдията вече може да си земята от смях и след това, ако си фен на Юнайтед е нормално да ти стане тъжно, както на мене в случая. Определено ми отнеха удоволстието от титлата с тези отсъждания, както и предния мач срещу Киунс Парк беше подобно положението. Тук е мястото да кажа, че смятам, че Юнайтед доста пъти са определяни абсолютно несправедливо като съдийски отбор. Но в тези мачове, особено днешната ситуация просто ти обива всякакво удоволствие.

Наистина неприятни отсъждания,друг е въпроса,че мачовете с КПР и Вила си ги взимахте независимо със или без тия дузпи.Сега само излишен хейт ще има!Евала поне,че не сте като едни други фенове,които вместо да признаят грешките в тяхна полза наглеят ли наглеят!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 15 апр 2012 19:52

Santiago Munezz написа:Наистина неприятни отсъждания,друг е въпроса,че мачовете с КПР и Вила си ги взимахте независимо със или без тия дузпи.Сега само излишен хейт ще има!Евала поне,че не сте като едни други фенове,които вместо да признаят грешките в тяхна полза наглеят ли наглеят!

Ами да, най-вероятно е и двата мача да са си пак победи за Юнайтед. Но имах предвид, че подобни ситуации ми развалят удоволствието. Разбира се, всеки си има собствени разбирания.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 апр 2012 19:58

Gil-galad написа:
PFC Litex написа:Изображение

Настъпваш защитника и падаш все едно са те посекли, както Леонид е посичал персийците...

я си пусни повторението отпред,да видиш :geek: блокирането на глезена :geek:
и си го сънувай...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 15 апр 2012 20:02

Жалко !Не ми харесват такива победи и след такъв гол не мога да се зарадвам истински на следващите... Надявам се мача ни с Ман Сити да бъде изчистен от такива съдийски прояви и там да се реши титлата(както в Германия стана) :)
[center]1914[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”