Труден мач. Дано Берба да играе.
2:0
Манчестър Юнайтед-Уест Бромич Албиън 11.3.2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед-Уест Бромич Албиън 11.3.2012
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- manutd legeng
- Контакти:
Опитвам се да разгадая големите промени които Съра обещава!Ако не почне с Берба нищо не е променил,почват да лъсват късмета и недостатъците на младоците... 

Феновете на Челси бяха сигурни в 5-6 голова победа миналата седмица , но УБА ги изненада много приятно.
Ако УБА бяха домакини , може би щяха да издрапат до един Х , но на "Олд Трафърд" едва ли.

Ако УБА бяха домакини , може би щяха да издрапат до един Х , но на "Олд Трафърд" едва ли.
Дано да ги бим !!! Ама не трябва да забравяме, че имаме важен мач и ще ни трябват титулярите !!!GO UNITED !!!

manutd legeng написа:Опитвам се да разгадая големите промени които Съра обещава!Ако не почне с Берба нищо не е променил,почват да лъсват късмета и недостатъците на младоците...
И кой са им недостатъците ако мога да знам?

[wrapimg=]http://www.varna-sport.com/pics/1226688166.jpg[/wrapimg]
Тоя е от типа задължителни за вземане мачове, защото пътя към титлата е дълъг, но няма много много място за грешки, а прекатиката е показала, че именно концентрацията в подобни мачове играе ключова роля за спечелването на титлата, а не добрата игра срещу преките конкуренти.
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
GreenLady написа:manutd legeng написа:Опитвам се да разгадая големите промени които Съра обещава!Ако не почне с Берба нищо не е променил,почват да лъсват късмета и недостатъците на младоците...
За нищо не стават, а други пък се изпускат с лека ръка (Погба и Морисън)!
- manutd legeng
- Контакти:
GreenLady написа:manutd legeng написа:Опитвам се да разгадая големите промени които Съра обещава!Ако не почне с Берба нищо не е променил,почват да лъсват късмета и недостатъците на младоците...
Ще ми е трудно да обясня

трябва да си играл футбол за да го видиш,а не да си ритал футбол...

ако може да вмести Берба,Уелбек,Рууни,Нани,Карик,Скоулс,Йънг.Домакини сме...
добронамерен съм в коментара си и само изразявам мнение!
manutd legeng написа:GreenLady написа:manutd legeng написа:Опитвам се да разгадая големите промени които Съра обещава!Ако не почне с Берба нищо не е променил,почват да лъсват късмета и недостатъците на младоците...
Ще ми е трудно да обясняно ще опитам така:
трябва да си играл футбол за да го видиш,а не да си ритал футбол...
ако може да вмести Берба,Уелбек,Рууни,Нани,Карик,Скоулс,Йънг.Домакини сме...
добронамерен съм в коментара си и само изразявам мнение!
Първо не съм момче че да играя футбол а и не ми е работа.На мен ми прави впечатление, че много от младите момчета правят добро впечатление в първите си мачове, след което идва спад. Спомняте си Македа какво направи преди 2 години, Нани в първия си сезон сам ни спечели 2-3 мача. Андерсон също, дори Обертан може да влезе в тая група. И Роналдо имаше един доста слаб сезон. Та мисълта ми е, млад е и е на правилното място да се развива, има достатъчно време да покаже какво може.
[wrapimg=]http://www.varna-sport.com/pics/1226688166.jpg[/wrapimg]