Здравейте момци и момичета. Някой знае ли къде се продават тениски на Ман Юнайтед до 40-50 лева, не искам да е оригинална, защото в тази криза няма как да дам 120 лева. Гледам в един сайт от Малайзия ги продават, ясно е че са ментета, ако някой го е ползвал да пише в темата (ще сложа сайта в оффтопик да не стане нещо)
[offtopic]http://www.ioffer.com/i/manchester-united-2011-12-soccer-jersey-football-new-470134020[/offtopic]
Фанелки на Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фанелки на Манчестър Юнайтед
Пич, отиваш на пазара и за по - малко ще ти я дадат, все пак е на Юнайтед 
Добре сега сериозно..за толкова пари не знам дали има стойносна фланелка на който и да е отбор. Знам един сайт за 60 кинта, откъдето един приятел си поръча (български е), но след като мина веднъж през пералнята не ставаше и за дреха за псе.

Добре сега сериозно..за толкова пари не знам дали има стойносна фланелка на който и да е отбор. Знам един сайт за 60 кинта, откъдето един приятел си поръча (български е), но след като мина веднъж през пералнята не ставаше и за дреха за псе.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- storm
- Контакти:
[offtopic]originalni.be[/offtopic]
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
http://www.sportsdirect.com/nike-manche ... 010-379365 модела е от миналата година но пък цената е 15 лири и е оригиналс
а за 1 лира на буква може да си напишеш на фанелката името или фамилия

ugBaM_3a_HaeMbt написа:http://www.sportsdirect.com/nike-manchester-united-home-shirt-2009-2010-379365 модела е от миналата година но пък цената е 15 лири и е оригиналс
Качеството от там е страхотно /4 фланелки съм поръчал досега/, но доставката до България е адски голяма. Сега гледам май някакви намаления имат но той трябва да си разгледа точно.
-
- Контакти:
wolf написа:ugBaM_3a_HaeMbt написа:http://www.sportsdirect.com/nike-manchester-united-home-shirt-2009-2010-379365 модела е от миналата година но пък цената е 15 лири и е оригиналс
Качеството от там е страхотно /4 фланелки съм поръчал досега/, но доставката до България е адски голяма. Сега гледам май някакви намаления имат но той трябва да си разгледа точно.
За доставка от Англия виж тук: ukshopping.eu. Имат адрес в Англия на коъто продавача изпраща стоката, а после те ти я докарват до БГ. Вече няколко пъти ги ползвам и нямам забележки.
BORN TO RUN
- liverpool96
- Контакти:
Принципно на пазара са предимно аксесоари и артикули на Милан, Челси, Барса, Реал Мадрид и Юнайтед и тук-там на Арсенал и Ливърпул. Явно дистрибутора мрази нас и Арсенал.
Това разбира се в кръга на шегата, но както каза колегата по-горе, като отидеш на магазин и попиташ за нещо свързано с Юнайтед, продавачите веднага могат да ти извадят една камара с предложения. 

- football.total
- Контакти:
Чесно да ти кажа има и доста хубави копия на азиатския пазар. На сайта ebay на .com или .co.uk може да разгледаш какво се предлага за United. Аз лично не съм фен на такива артикули, купувам си оригиналните но досега от любопитство два пъти съм закупувал такива азиатски тениски на и чесно да ти кажа качеството е наистина много добро за цената която плащаш. На пръв поглед като материали са 1 към 1 с оригиналната тениска. И след пране пак остават в идеално състояние. Просто от всички предложения разгледай тези които са със истински снимки на фанелката, някога от тях ще видиш дали качеството е добро или не.
Абе то и да не е оригинална пак става. Аз имам една от по-миналия сезон не повече от 25лв мисля и 2 години не е мръднала.

- t0bl3ro_bg
Имам 7 долара в пейпал акаунтът си и ще ида да вкарам 25 лева и ще я поръчам и ще споделя какво е качеството. От два дни отделям специално внимание да разглеждам отзивите на купувачите и няма никакви проблеми, пишат мнение от сорта "добър предмет";"добро качество";"ще препоръчам и на приятелите си";"точно това очаквах". Дано да е наистина добро качество 
Относно ukshopping.eu. , благодаря, че споделихте за сайта, лично аз не знаех нищо за него и поръчвах с различни хора, като 2 седмици треперех да не ме излъжат, тъй като се плащаше предварително за стоките.
Колкото до стоките, ами това е спонсора на Нюкасъл и няма как да бъде иначе, аз се радвам, че тези на Юнайтед стоят още

Относно ukshopping.eu. , благодаря, че споделихте за сайта, лично аз не знаех нищо за него и поръчвах с различни хора, като 2 седмици треперех да не ме излъжат, тъй като се плащаше предварително за стоките.
Колкото до стоките, ами това е спонсора на Нюкасъл и няма как да бъде иначе, аз се радвам, че тези на Юнайтед стоят още