Абе, хей- слушай батко си!!!!!!!!!!! 1- во: C. Ronaldo наистина помогна да се задържи нивото на Manchester United великолепно, но той си е едно зализано "гейче" независимо от всичко. Иска да му се обръща прекалено голямо внимание ( като чели е имал липса на такова от неговата майка ). 2- ро: Заради него загубихме финала в Шампионска лига, защото се опитваше "сам" да надиграе Barcelona, той ( може да е несравнимо добър ) но е шибан и гаден индивидуалист и sur Alex Fergusion неможа да го осъзнае, защото беше заслепен от неговите качества ( неоспорим факт ). 3- то: Carloz Tevez на когото доста хора му се кефеха, единственото му качество беше че неспираше да тича и само " копаше терена за оран ". А, никои от вас "разбирачи" не оцени както трябва останалите в отбора, в това число и Бербатов ( момчето което като дойде и допринесе с неща незабележими и неоценими от обикновенния запалянко ). Той най- вече показа че "Футбола" не е индивидуална игра а е колективна за да се постигне успех. И сега вече като ги няма "Гейчето" и "Копача" отбора "вярвам" че ще е по- сплотен, интелигентенн и ще ниже само победи..............
P.S: Това всичко го написа голям и исрен фен на Manchester United. Който вижда нещата от друг ъгъл и мисли по- обективно от повечето "фенове"........................
10 причини - защо МЮ пак ще е шампион
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- manolovplamen
- Контакти:
Re: 10 причини - защо МЮ пак ще е шампион
SPORTNI.bg
Българският национал Димитър Бербатов е най-полезният играч на Манчестър Юнайтед за сезон 2008/2009 според официалната статистика на английското първенство, публикувана на сайта на шампионата.
Както е известно Висшата лига използва Актим Индекс за статистика на футболистите, според който определя ефективността на всеки играч. В момента индексът показва, че Бербатов е на престижната четвърта позиция сред стоте най-полезни футболисти в Премиършип.
Капитанът на националния ни отбор е най-високо оцененият играч на шампиона на Англия Манчестър Юнайтед, с актив от 567 точки. Звездата на "червените дяволи" Кристиано Роналдо е едва на осмо място с 530 точки, а най-добрият футболист на манчестърци за изминалия сезон Неманя Видич е на 11-а позиция с 509 спечелени точки.
Класацията се оглавява от нападателя на Челси Никола Анелка, който е събрал 673 точки, следван от друг играч на "сините" Франк Лампард с 649 точки, а на трето място е Дирк Кайт от Ливърпул - 595 точки. Капитанът на "мърсисайдци", Стивън Джерард, който е най-добре представилият се играч на Острова според местните журналисти заема десета позиция с актив от 513 точки.
Броят на точките в класацията се определя по шест показателя:
1. в зависимост от приноса на всеки играч за победите на отбора му и спечелените точки, когато той е бил на терена
2. оценява се представянето на играча във всеки мач на база удари към вратата, единоборства, решителни намеси и спасявания
3. под внимание се взима и прекараното време на терена от дадения играч
4. естествено се дават точки и за отбелязани попадения
5. дават се точки и за направени асистенции
6. всеки играч увеличава актива си и тогава, когато отборът му не е допуснал гол
Когато цифрите говорят и боговете са безмълвни!
п.п.За всички които не оценяват обективно качествата на Бербатов!
п.п2.Разбира се че пак Ман-Юнайтед ще е шампион!
Само Левски!
малко стара информация. за това имаше тема преди 2 месеца.
Интересното е кой е печелил по този показател във времето и кой е сега...но няма да ви разкривам всички тайни -
четете сами
- на англииски е но се чете лесно - все пак това са имена и точки
П.П. за мен Анелка винаги е бил голям футболист и много полезен за отборите в които играе, но явно е чепат характер
Интересното е кой е печелил по този показател във времето и кой е сега...но няма да ви разкривам всички тайни -
четете сами

П.П. за мен Анелка винаги е бил голям футболист и много полезен за отборите в които играе, но явно е чепат характер
Между другото сметнах,че няма друг по-неефективен треньор в Шампионска Лига като САФ!За 25 години 2 титли,1-вата с голяма доза късмет втората да не коментирам...
marjb написа:Между другото сметнах,че няма друг по-неефективен треньор в Шампионска Лига като САФ!За 25 години 2 титли,1-вата с голяма доза късмет втората да не коментирам...
Най-ефективен разбирасе е Маориниьо. щом си сметнал - значи разбираш от математика. Щом разбираш от математика - значи си я учил. Щом си я учил - значи знаеш за тегловите коефициенти. Щом ги знеш - използвайги!!!!!!
Не можеш -да сравняваш постижението на един треньор с едно участие и една титла - и друг с пет участия и две титли. Казва се статистика и се учи във ІІри или ІІІти курс в института.
Пък и темата е за англииския шампионат - не за ШЛ

поправете ме ако греша,но ми се стори,че някой беше написал,че най-вече заради Тевез нямало да станем шампиони-това е пълна глупост.Не ми се вярва липсата на Роналдо да се усеща чак толкова много-без значение че е бил вкарал над 60 гола за два сезона.Смятам,че Валенсия ще е добър заместник на Роналдо,пък и в контролите досега Нани също се справя добре
man_utd_ написа:поправете ме ако греша,но ми се стори,че някой беше написал,че най-вече заради Тевез нямало да станем шампиони-това е пълна глупост.Не ми се вярва липсата на Роналдо да се усеща чак толкова много-без значение че е бил вкарал над 60 гола за два сезона.Смятам,че Валенсия ще е добър заместник на Роналдо,пък и в контролите досега Нани също се справя добре
Нани е проблем , - и той както и Тевез и Роналдо са "черни дупки" - когато топката попадне при тях - нама никакъв шанс да се измъкне от там. Това е добре когато играеш на плажа на вартички един срещу един, но когато сте 11-11......

За мен Немая Вилич и Бербатов донесоха повече точки за шампионата от Роналдо. А на Тевез като му извадиш всичките случаи когато не е подал - баланса му за МЮ ще се окаже отрицателен. Не случайно колегата по горе цитира , че бербо е обявен за най-полезен в МЮ.
За ТЕВЕЗ най- много плачеха от в.СЪН , но явно им бяха обещали комисионни - иначе не вярвам да са толкоз слепи. (другия вариант е спортния редактор да мрази българите - нещо много нормално в Британия)
Какот казах - ПАК СМЕ ШАМПИОНИ !!!!!!