Нани или Бербо?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Нани или Бербо?
Според мен и двамата трябва да се махнат по най-бързия начин и двамата са прехвалени Нани покрай Роналдо , а Бербатов заради глупав патриотизъм!!
Много ясно, че Нани. Никой не иска куклата Барби в отбора си. Дори и селския тим на Атлетико Мадрид 

maistora написа:Много ясно, че Нани. Никой не иска куклата Барби в отбора си. Дори и селския тим на Атлетико Мадрид
Майсторе, майсторееее............викам ти така, щото не ти знам името.............

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Мислите ли, че САФ, ще допусне да се продаде Бербо след като толкова ще жалаеше, няма да стане това.
Нани, не го харесвам, но мисля, че и той няма да си замине, има потенциал момчето, а и все пак е още младо.
Нани, не го харесвам, но мисля, че и той няма да си замине, има потенциал момчето, а и все пак е още младо.
100000000000000000000000000000000000000000000000000000000...% Митко Бербатов трявва да остане защото той тепърва има какво да показва, апък аз мисля, че Нани се е изчерпал вече
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
и аз мисля 4е бербатов няма кои да го пусни в атлетико таи като тои е харесван много от фъргюсан, пак и не го харесвам тоя циганин нани
Любимец13 написа:Ман. Ю спешно трябва да се отърве от Барби, щот следващият сезон цената му ще падне и ще са на страшна загуба от него. По-добре да излъжат някой испанец в момента да го купи и с парите да вземат млад и МОЖЕЩ да вкарва голове футболист ...
Умен си колкото и аватара си....
Бербатов е много по-добър от Нани. А, и не вярвам той да достигне нивото на онова зализано гейче C. Ronaldo макар и да са от една народност. Забележете по-време на игра че онова цигане не се раздава както Бербатов. А, го бива единствено да прави шоу и салта. Докато Димитър на 1-во място е българин а, после е разбрал че футбола е колективна игра и трябва взимодействие да се постигне успех.
Така че съм твърдо зад Бербатов. А, тези които са против него и искат да го разкарат " Нямат уважение към преуспял българин и искат да го махнат защото завиждат и това ги дразни ( присъща черта на нас българите ) ". Защото никой особенно тези които дават такива особеннни мнения никога ама никога и при никакво положение небиха постигнали това което постигна Бербатов..................
Така че съм твърдо зад Бербатов. А, тези които са против него и искат да го разкарат " Нямат уважение към преуспял българин и искат да го махнат защото завиждат и това ги дразни ( присъща черта на нас българите ) ". Защото никой особенно тези които дават такива особеннни мнения никога ама никога и при никакво положение небиха постигнали това което постигна Бербатов..................
ptitzata написа:Бербатов е много по-добър от Нани. А, и не вярвам той да достигне нивото на онова зализано гейче C. Ronaldo макар и да са от една народност. Забележете по-време на игра че онова цигане не се раздава както Бербатов. А, го бива единствено да прави шоу и салта. Докато Димитър на 1-во място е българин а, после е разбрал че футбола е колективна игра и трябва взимодействие да се постигне успех.
Чакай са, значи аз завиждам за да кажа ,че примерно Нани трябва да остане, значи не мога чисто-футболно погледнато да кажа на нещата, че Нани е по-полезен и той трябва да остане?
Ебати тъпото изказване, както някой по-рано каза "Глупав патриотизъм".
Не казвам,че Нани трябва да остане на негово място (А ясно се е видяло, че и двмаата ще останат), защоото Нани е много слаб, вобще не ми харесва играта му, по-лаком е от Роналдо и му отстъпва в доста отношения....а иска да бъде като него , уви няма да бъде, Роналдо въпреки изгъзиците си се оправдава с играта си, Нани не може да направи същото...
САМО ЛЕВСКИ!