ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Rofles » 08 дек 2011 00:42

MuFc1878 написа:[center] G G M U[/center]

[center]ДЯВОЛИ ЗАВИНАГИ[/center]

[center]:twisted: ЗАВИНАГИ :twisted:[/center]
Изображение[/center]

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 08 дек 2011 00:45

И само ми кажи ти колко мача помниш на Челси ,които са останали в историята на футбола независимо дали са спечелили или загубили ? Аз помня само тези с Барселона полуфиналите ,защото Юнайтед днеска дори губи и мача ще се помни дълго ,после ми говори за класа и не се бутай пеи големи

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 00:46

Който иска само победи да става фен на Барса, не ни трябва само да ревете ;) Юнайтед пак ще се надигне, както го е правел много пъти. Треньори и футболисти идват и си заминават. Сега ще си понесем РЕЗИЛА!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 дек 2011 00:49

manchesteR*und написа: ...и какво ми говориш за пари бе ? Роман колко наля Челси да заприлича поне малко на отбор и пак нестава уви ..

Ти почна първи да говориш за пари ;) Относно налятите пари...виж си отбора по колко пари налива в трансфери всеки сезон и тогава говори :!: Отделно,че темата е за МЮ и Базел и не е нужно и уместно да правиш каквито и да е сравнения с каквито и да е отбори(колкото и да ги ненавиждаш) :!: Както ти няма да станеш фен на Челси,така и аз или фен на някой друг отбор няма никога да стане фен на МЮ :!: Примирете се с това нещо и уважавайте феновете на другите отбори :!:

[offtopic]Ако бях решил да се заяждам щях да те попитам:След като не става с пари,къде в момента сме ние и къде ще играете вие ;)[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 дек 2011 00:51

Между другото,когато излизаха двата отбора на игрището и като видях БЕЛИТЕ ЕКИПИ....направо се шашнах бе! За първи път играем с тях този сезон,а си мислех,че след финала с Барса явно от суеверие сме ги извадили извън употреба....а то кво било!
Последна промяна от smoothc на 08 дек 2011 00:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 00:52

Защо се гледа само сега? А предните 4 сезона - 3 финала. Аз да питам ;) Пишете само каквото ви изнася, айде няма нужда. Радвайте се, че продължавате и дано имате късмет за напред.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 дек 2011 00:54

MuFc1878 написа:Защо се гледа само сега? А предните 4 сезона - 3 финала. Аз да питам ;) Пишете само каквото ви изнася, айде няма нужда. Радвайте се, че продължавате и дано имате късмет за напред.

Абе от всичко написано ,което съм искал да кажа само това ли ви остана в главиците :) :) :)Да е жив и здрав "офтопика" :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 00:56

CTAHKO написа:Да е жив и здрав "офтопика" :lol:

Аз само него чета, защото той е най-интересен :) Живи и здрави.

Потребителски аватар
liolio7
Контакти:

Мнениеот liolio7 » 08 дек 2011 00:57

Ще изразя моето скромно мнение за ситуацията в Юнайтед:

Последните 3 месеца играем много слабо(изключение: мачът с Нюкасъл), не вкарваме голове, слаба защита, слаби халфове, лош късмет. Едно по едно:
Атака: принципно имаме страхотни играчи като имена, но е нереално да не се пуска Бербо, като се има предвид, че е голмайстор и Рууни е в лоша форма от 2 месеца. Да Рууни може да направи невероятни неща, но и Бербо може, разбира се. А на Чичарито повече ще му отива ролята на резерва, защото в мачовете, които игра, вкара решителни голове, но след това бе невидим.

Защита: много контузии, играхме сигурно с 10 различни защитни формации тази година. Лошото е, че когато Видич го няма класата на защитата пада изключително много, а сега той е контузен...

Халфове: Имаме добри крила, но ни липсва дълбочина(Джоунс и Рууни използвани като халфове...) и повече класа(разчитаме на дебютанта Клевърли и 38-годишния Гигс) в средата. Не плюите по Карик, той изнесе невероятни последни мачове.

Късмет: Всеки играч, който започна да играе добре, бе или контузен или наказан за следващия мач. Примери: Клевърли, Андерсон(неверояно начало, контузия, спад в формата), Карик(супер мачове, наказан за тази вечер), Уелбек... в момента има около 8 контузени играча и почвам да се съмнявам дали е просто лош късмет или лоша физическа подготовка/лекарски екип.

Дългорочен план: Изглежда че САФ обновява отбора, което е страхотно, имаме страхотни млади играчи в всички линии на терена! Бъдещето изглежда добре. Въпреки това трябва да се вкара и класа с няколко покупки, както през 2005(, но тогава нямахме такива младежи).

Краткосрочен план: Все още имаме шанс за Висшата лига и, според мен, трябва тази зима да се вземе халф, дори и под наем за дълбочина, да се дава повече шанс на Бербатов и Рууни да се изважда, когато играе зле. Също така, трябва да се намерят отбори за половин сезон за Диуф и Македа, ако ще се разчита на тях, защото в момента нито играят нито са в форма за да са полезни като резерви.

Не трябва да се правят трагедии. Трябва да се вземе поука. Надявах се, че САФ го е направил, след мача с Барса - така беше, спомняте си началото на сезона нали? Надявам се и вярвам, че ще го направи след тези ужасни 3 месеца(Ман Сити, Кристъл Палас, Базел... бяха достатъчно звучни плесници).

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 дек 2011 00:58

Отпадането Ви наистина е жалко , но както виждате колелото се върти и сега Вие ще берете срам в ЛЕ.Защото с тази игра не вярвам да продължите надалеч и там ;) Come back when you get 5 !!!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”