ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Rofles » 08 дек 2011 00:06

sangio написа:чета и не вярвам к'во се пише в тая тем ... !!! Абе Глорихънтари ... !?! :shock: има един отбор дето се казва Челси ... я марш всичките там ... !!! :evil: или Ливерпуул ... все едно ... като се има впредвид , че никой от вас ( 99% ) не е стъпвал на Олд Трафорд ... лесно ви е като печелим , нали ... !? ма като се случи отпадане и всички почвате да плюете ... а половината от вас не знаят , кога Юнайтед е отпадал за последно в първата фаза ... аман от такива фенове ... и то с иконата на Юнайтед .. :!: :!: :!:

Само мога да ти кажа, че това е изблик на нерви. Половината от казаното не се мисли. Аз бях много ядосан непосредствено сред края на мача, но сега ми мина нервата Юнайтед ще се справи убеден съм. И не всеки има възможността да стъпи на Олд Трафорд, на мен да отида на Олд Трафорд ми е мечта, но нямам възможност, но въпреки това някой ден ще отида.
Изображение[/center]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 08 дек 2011 00:07

Е кво се чудите , юнаитед и без тва от 2 месеца нищо не играят, те на трафърда им направиха 3:3 :lol: закономерно отпадане от ШЛ , слаби са си нямаха място на осмина-финалите .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 дек 2011 00:08

Rofles написа:
Stanislav_Ivanov написа:Не съм от Юнайтед,но още не мога да повярвам какво се случи?!В началото,когато се теглеше жребия за групите тази изглеждаше най-лесна и че Юнайтед ще си я вземат спокойно,но формата в която влязоха оказа голямо влияние!Не мога да си ги представя Юнайтед в ЛЕ. :o

И аз не мога ама ето стана. Просто много много много много ме е яд, много е ми е гадно ама ще си гледаме по БНТ и така. Успех на твоя отбор

Е к'во толкова е станало :roll: Единственото нещо дето ще смените са телевизиите ;) От БТВ минавате на К1 :) Когато трябваше да се смени мениджъра всички го величаехте (нямам предвид че е слаб,а че вече си е изпял песента и е дал каквото е можел на клуба) ;) За мен не е нормално сам да си извадиш топ реализатора от форма за сметка на "чичко тревичко",дето не беше виждал гол цели шест месеца :roll: и после да разчиташ на него и да искаш от него да ти изкарва мачовете ;) И като има мачове които си ги загубил,да си миеш ръцете с него ;) Ето това изигра лоша шега на САФ и миналата година във финала на ШЛ и сега,когато само за една седмица се контузиха и двамата нападатели(чужденци) ;) ТРЯБВА ВИ НОВ МЕНИДЖЪР С ДЪЛГОСРОЧНА СТРАТЕГИЯ :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 08 дек 2011 00:12

Тепърва феновете на Юнайтед ще разберат какво направи миналата година Юнайтед с Бербатов, Ван Дер Саар и Скоулс. Бербатов ако не бе спрян от Фъргюсан заради договора щеше да вкара над 30 гола. Отбора бе обявяван за най-слабия от години насам за Юнайтед, а той замалко да спечели всичко. А този Юнайтед сега е най-смешния който съм виждал, халфовете са смешни. Наистина е срамно да отпаднеш в най-слабата група от всички.
Последна промяна от paro24 на 08 дек 2011 00:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 08 дек 2011 00:13

CTAHKO написа:
Rofles написа:
Stanislav_Ivanov написа:Не съм от Юнайтед,но още не мога да повярвам какво се случи?!В началото,когато се теглеше жребия за групите тази изглеждаше най-лесна и че Юнайтед ще си я вземат спокойно,но формата в която влязоха оказа голямо влияние!Не мога да си ги представя Юнайтед в ЛЕ. :o

И аз не мога ама ето стана. Просто много много много много ме е яд, много е ми е гадно ама ще си гледаме по БНТ и така. Успех на твоя отбор

Е к'во толкова е станало :roll: Единственото нещо дето ще смените са телевизиите ;) От БТВ минавате на К1 :) Когато трябваше да се смени мениджъра всички го величаехте (нямам предвид че е слаб,а че вече си е изпял песента и е дал каквото е можел на клуба) ;) За мен не е нормално сам да си извадиш топ реализатора от форма за сметка на "чичко тревичко",дето не беше виждал гол цели шест месеца :roll: и после да разчиташ на него и да искаш от него да ти изкарва мачовете ;) И като има мачове които си ги загубил,да си миеш ръцете с него ;) Ето това изигра лоша шега на САФ и миналата година във финала на ШЛ и сега,когато само за една седмица се контузиха и двамата нападатели(чужденци) ;) ТРЯБВА ВИ НОВ МЕНИДЖЪР С ДЪЛГОСРОЧНА СТРАТЕГИЯ :!:

А нали знаеш,че ако сменят треньора което все някога ще стане,те трябва да отпишат и следващия сезон.Защото 25 години работа са си супер много.Толкова време е работено по 1 тактика,разигравания глупости и изведнъж идва нов тренер и всичко на ново.Ще му трябва време и на него!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 08 дек 2011 00:14

CTAHKO написа:Когато трябваше да се смени мениджъра всички го величаехте (нямам предвид че е слаб,а че вече си е изпял песента и е дал каквото е можел на клуба) ;) За мен не е нормално сам да си извадиш топ реализатора от форма за сметка на "чичко тревичко",дето не беше виждал гол цели шест месеца :roll: и после да разчиташ на него и да искаш от него да ти изкарва мачовете ;) И като има мачове които си ги загубил,да си миеш ръцете с него ;) Ето това изигра лоша шега на САФ и миналата година във финала на ШЛ и сега,когато само за една седмица се контузиха и двамата нападатели(чужденци) ;) ТРЯБВА ВИ НОВ МЕНИДЖЪР С ДЪЛГОСРОЧНА СТРАТЕГИЯ :!:

Не +1 , а +200 за този коментар.

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 08 дек 2011 00:19

naduvko написа:
CTAHKO написа:Когато трябваше да се смени мениджъра всички го величаехте (нямам предвид че е слаб,а че вече си е изпял песента и е дал каквото е можел на клуба) ;) За мен не е нормално сам да си извадиш топ реализатора от форма за сметка на "чичко тревичко",дето не беше виждал гол цели шест месеца :roll: и после да разчиташ на него и да искаш от него да ти изкарва мачовете ;) И като има мачове които си ги загубил,да си миеш ръцете с него ;) Ето това изигра лоша шега на САФ и миналата година във финала на ШЛ и сега,когато само за една седмица се контузиха и двамата нападатели(чужденци) ;) ТРЯБВА ВИ НОВ МЕНИДЖЪР С ДЪЛГОСРОЧНА СТРАТЕГИЯ :!:

Не +1 , а +200 за този коментар.

Абе що не станеш фен ( ако не си де ) на някой др отбор ... ;) :? Само дразниш с тия ти " изцепки " ... !?!? :?:

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 08 дек 2011 00:19

ИСКАМ ДА ВИДЯ РЕАЛ ИЛИ БАРСЕЛОНА С ИГРАЧИ КАТО : ПАРК ,КАРИК,ФЛЕТЧЪР,ЕВАНС,ГИБСЪН .. ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ОЩЕ КАКВО ШЕ НАПРАВИ И КАК ЩЕ ИГРАЕ ? ДОБРЕ СТАНА ЧЕ ОТПАДНАХМЕ ,БАЛОНА СЕ СПУКА И ТОВА Е ЗА ДОБРЕ ,НЕЗНАМ СЛЕД КОЛКО ,НО НЯМА ДА Е ДЪЛГО И МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ПАК ЩЕ Е ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО - НА ВЪРХА !!!

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 08 дек 2011 00:27

И 20 години нищо да не спечелиме ,Ман Ютд ще е по ВЕЛИК ОТБОР И ОТ ЧЕЛСИ И ОТ СИТИ ! защото има история ,има харизма и има КЛАСА ! - нещо което не се купува с пари

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 дек 2011 00:27

Смятам да си режа вените
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”