Накъде с тези трансфери ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Накъде с тези трансфери ?
не си ми учител и не трябва да са старая да не допускам грешки и междо другото аз знам сичко за реал мадрид чел съм цялата им история не 1 или 2 пъти и реал ли е единствения отбор който зима готови играчи макар че има доста таланти от школата в първия отбор(торес, парехо,паланка,гарсия,ляич).А бербатов е млад талант така ли оуен и той тевез и той ли беше недоказал се талант защо обвиняваш реал в нещо което е политика на всеки един футболен отбор
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Ние с теб май говорим на различни езици... В последните години в отбора ви почти няма играчи, които да са титуляри (т.е. основни футболисти) и да са от школата на Реал. Изключенията са Икер Касияс, Раул и Гути (като третия за 13 г. има записани едва 470 мача във всички турнири). Дори тези, които изброи са по-скоро резерви и нямат особен принос за първия тим. За да ме разбереш по-добре - виж Барселона и те ли са на същия принцип? При нас през 90-те и новия век се налагаха доста юноши - братята Невил, Ники Бът, Пол Скоулс, Дейвид Бекъм, Райън Гигс, сега и Джони Евънс, Гибсън, Кико Македа (той е минал през академията ни, затова го слагам в тази група, иначе е юноша на Лацио). Недоказани таланти от сегашния отбор бяха Роналдо (айде него вече го продадохме), Карик, дори Рууни (когато го взехме нямаше 19). Да не говорим за доста по-ранните открития като Шмайхел и Солскяер.
Нормално е щом си сериозен фен да си чел историята на отбора си, не виждам нищо по-естествено. Само не разбрах откъде си сигурен, че знаеш повече от мен за Юнайтед? Постарал съм се освен за дяволите, да се информирам из основи и за доста други големи отбори и имена като Пушкаш, Копа, Хенто, Бутрагеньо, Уго Санчис са ми достатъчно добре познати.
Нормално е щом си сериозен фен да си чел историята на отбора си, не виждам нищо по-естествено. Само не разбрах откъде си сигурен, че знаеш повече от мен за Юнайтед? Постарал съм се освен за дяволите, да се информирам из основи и за доста други големи отбори и имена като Пушкаш, Копа, Хенто, Бутрагеньо, Уго Санчис са ми достатъчно добре познати.
има раул,гути и касияс кви са
-
- Контакти:
Отказвам се да споря с тебе или да се опитвам да ти обяснявам квото и да е, щото просто... нямам думи.
умри тогава
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
bojkyy, я по-полека, ще те помоля да не пишеш повече в темата.
Neznam dali si spomnqte, no Ronaldo doide v Man. Utd, kogato be6e edva na 19 i go vzeha za jalti stotinki...... taka 6te stane i s Antonio Valencia.... Furgusan si znae rabotata..... ne slu4aono pra6ta scauti v Portugaliq i Brazilia, za6toto znae, 4e ot tam idvat talantite ...... novite popylneniq sas sigurnost nqma da mogat da zamestqt na 100% igra4i kato Ronaldo i Tevez, no imat kakvo da dadat na United.......