Евъртън - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Re: Евъртън - Манчестър Юнайтед

Мнениеот kirchaka » 29 окт 2011 16:49

MuFc1878 написа:Обаче е доста спокойничко във форума. Няма кой да напсуваш :lol:

:lol: :lol: :lol: Нали? :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 29 окт 2011 17:23

MuFc1878 написа:Обаче е доста спокойничко във форума. Няма кой да напсуваш :lol:

Защото мишките идват само при загуби

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 окт 2011 17:23

Честита победа на всички фенове! Вярно,че отбора не блестеше кой знае колко,но забелязах един много важен елемент,който напоследък отсъстваше от играта на Юнайтед-взаимопомощта,сплотеността,осъзнаването на идеята,че колектива е най-важното нещо!
Всеки знаеше,че победата е задължителна и една грешка може да провали целия труд,особено в последните 5-10 минути,когато Евертън играеха с изсипани топки в наказателното-тогава най-ярко се открои именно този елемент и няма да е грешно,ако тази победа се определи като "изстрадана",но преди всичко Юнайтед игра като истински сплотен отбор,за което всички заслужават само адмирации.
Факт е,че имаше някои грешки,но те на секундата бяха поправени от другия,което само по себе си говори за единноста,стремежа и вярата в победата.
Може да прозвучи странно,но-за първи път през този сезон сър Алекс включи в точният момент своите смени-Бербатов и Валенсия,чиято основна задача бе-Бербатов да отваря пространства,да задържа топката във владение на Юнайтед и да помага в защита при статичните положения със своят ръст,а Валенсия главно да помага на Фил Джоунс отдясно,където основно бяха съсредоточени атаките на Евертън.Смятам,че за 20-25 минути се справиха доста добре.
В крайна сметка основната цел бяха трите точки и това бе постигнато на място,където по принцип играем трудно(сега също не бе изключение),но най-важното и похвално в случая е,че тази победа идва след загубата с 1-6 от Сити!..Ето това е истинския дух на победител и вяра в собствените си възможности! Още веднъж,честита победа на всички фенове на Манчестър Юнайтед!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 29 окт 2011 19:28

Определено мача не ми хареса и ще съм много по-щастлив когато Флетчър и Карик напуснат отбора, а Уелбек е на резервната скамейка ;)
Честита ни победа 8-)
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
manchester.united
Контакти:

Мнениеот manchester.united » 29 окт 2011 19:56

Кой друг ако не Ернандес :lol: :lol: :lol:
Manchester United

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 окт 2011 16:03

Слаб мач направихме, но добре, че бихме.. Дано травмата на Клевърли не е сериозна.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
manchester.united
Контакти:

Мнениеот manchester.united » 30 окт 2011 16:27

Rofles написа:Слаб мач направихме, но добре, че бихме.. Дано травмата на Клевърли не е сериозна.

не е сериозна ! Поне така казват медиийте ;)
Последна промяна от manchester.united на 30 окт 2011 18:39, променено общо 1 път.
Manchester United

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 окт 2011 17:12

До 21 януари само победи. Да видим онея смешковци колко точки ще загубят :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 окт 2011 19:04

Честита победа на всички фенове на "червените дявол".Не съм гледал мача и не мога да кажа нищо,освен че 3те точки бяха най-важни в този мач и успяхме да ги спечелим.Може да е за добре,че не съм го гледал,защото бях си обещал мач,в който Евънс играе да не гледам така че...

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 окт 2011 19:30

tevez написа:Честита победа на всички фенове на "червените дявол".Не съм гледал мача и не мога да кажа нищо,освен че 3те точки бяха най-важни в този мач и успяхме да ги спечелим.Може да е за добре,че не съм го гледал,защото бях си обещал мач,в който Евънс играе да не гледам така че...

Мерси. Както казах и в миналия си коментар слабо играхме .. проспахме и първото и второто полувреме. Отговора, който се очакваше беше толкова тих, че едва ли някой на Гудисън го е чул. И все пак дано в следващите мачове да започнем да мачкаме, както в началото на сезона.
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”