(23.10.2011)Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: (23.10.2011)Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Много поздрави от шумните съседи 

Не е тайан, че съм фен на Ливърпул но, искам да изкажа адмирации за феновете на Манчестър Юнайтед(във форума де, на стадиона бяхте пълна скръб след 22мин.)! Просто си казахте, трагичен мач за Юнайтед, но поздравихте Сити, който по мое мнение вдига доста доста високо акциите на Сити за шампионската титла. Само адмирации за съфорумниците 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Супер жалка публика. В нито един момент не подкрепи отбора. Нито при 0-1 нито при 0-2, да не говорим за после.
-
- Контакти:
Това 1-6 в историята на Ман Юн дали има аналог?
ЗАБРАВЯМЕ ЗА ТОЯ МАЧ И МИСЛИМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ !
[offtopic]Както се казва ако позволиш на съперника ти да те мачка - той ще се възползва ..[/offtopic]
[offtopic]Както се казва ако позволиш на съперника ти да те мачка - той ще се възползва ..[/offtopic]
Последна промяна от Rofles на 23 окт 2011 17:36, променено общо 1 път.

MuFc1878 написа:Супер жалка публика. В нито един момент не подкрепи отбора. Нито при 0-1 нито при 0-2, да не говорим за после.
да и на мен това ми направи впечатление..даже стадиона беше почти празен минута преди края.
Къде е отборчето Юнайтед които побеждават с по 5-0 или това бяха резервите
:D :D

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- pesho_1913
- Контакти:
KingKenny написа:Не е тайан, че съм фен на Ливърпул но, искам да изкажа адмирации за феновете на Манчестър Юнайтед(във форума де, на стадиона бяхте пълна скръб след 22мин.)! Просто си казахте, трагичен мач за Юнайтед, но поздравихте Сити, който по мое мнение вдига доста доста високо акциите на Сити за шампионската титла. Само адмирации за съфорумниците
Браво! Най-накрая едно свястно мнение.

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
MONK1TO написа:Къде е отборчето Юнайтед които побеждават с по 5-0 или това бяха резервите:D :D
Отбора беше на терена игра раздаде се, но загуби нещо друго да питаш? Бяха надиграни и загубиха. Това е !

fr3ak_boy написа:Очаквах да имаме и такъв мач, но.... очаквах да е примерно срещу Барса в ШЛ.... Тежка е загубата, но не мога да кажа, че не е незаслужена... Боли когато ти вкарат 8 на осакатения отбор, но още повече боли, когато ти вкарат 6 на уж пълния състав. И всичко това, защото САФ отказа да купи качествен градивен халф. Сега сърба попарата, която сам си надроби. Според мен зимата задължително ни трябва поне едно класно попълнение в халфовата линия![]()
Maчкахме докато не се контузи Клевърли! Имаме халфа, но за жалост е контузен...
[center]1914[/center]