Ливърпул - Манчестър Юнайтед 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот tevez » 15 окт 2011 16:57

Съставът,който беше пуснал САФ беше меко казано отвратителен.Защо трябваше да излизаме по този начин и да си мислят Пуул,че са били по-добри и т.н.
Ако бяхме излезнали с Рууни,Чичарито,Нани,Андерсон,Валенсия,вместо Уелбек,Гигс,Йънг,Парк,Флетчър щяхме да играем много по-добре и да ги бием.Вижда се,че МЮ не е отбор,който умее да се брани и не му е това силата.Силата му е в атаката и играене само за победа и нищо друго.Пуул не са кой знае какво в защита и подложиш ли ги на напрежение ще сбъркат.Но до 65 мин просто нямаше как да бъдат подложени,защото играчите ни мислеха как да се защитават,а за атаката каквото дойде.

Група грешка на Гигс,просто точно от него пък най-малко се очаква да се правят такива детенски грешки.
Де Хея спаси доста удари,но пусти тези центрирания все още го мъчат.Дано с времето работи върху тях и стане още по-добър.
Феновете на Ливърпуул трябва повече да ги е яд от това 1:1 с оглед на ударите и положенията пред вратата на МЮ.
Аз съм доволен от резултата с оглед на това,че можеше да паднем,но от играта КАТЕГОРИЧНО НЕ!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 окт 2011 17:01

Включвам се късно, защото не разбрах къде се намирам във форумите?!... Защо "Лизърпууул" е преди "Ман Юн" във форума на "Манчестър Юнайтед"??!... А иначе, исках да задам отговор, когато беше момента: "Гнусна работа!!! Това вече не е спорт, а пазар!... Гигс се додърпа за да мине топката където трябва... А щом Гигс се продава какво да говорим за останалите боклуци по света?!... " :(
П. П. Не псувайте на мама, щотоооо... мамата!!! :geek: :( :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 15 окт 2011 17:02

Не знам защо се чудиш за състава,нормално е да има промени,за САФ е важен балансът,следват важни два мача,постоянство.

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 15 окт 2011 17:04

70 минути жалка картинка (първи удар в 36 минута?).. .Юнайтед излязъл да се брани, при положение, че имаме супер отбор, с който всеки трябва да се съобразява, но когато излезем за победа...

Гигси отдавна свърши за големия футбол и аз наш играч с повече грешки от него не съм виждал последно време. Чест и почитания за всичко, което е дал на отбора, истинска легенда, но да играе в такъв мач и то 90 минути е просто абсурд. Все едно гледам някой дядо там, а за постъпката на стената да не говорим. Да, решава ни по 1 от 7-8 мача, дето играе, но в другите е тежест. Фактите са си факти, а годините не прощават на никой. Джоунс в средата? После влиза Рууни и той в средата? Фърги е гений, но както прави най-гениалните неща, така от време на време му се случва да прави и такива абсурди (справка: финалите с Барселона). Ашли и той трагичен. Уелбек обаче игра много добре, особено за създалата се ситуация около него.

И накрая към тези, които ще ме нападнат за коментара ми, защото със сигурност ще има такива. Когато грешките са факт, те трябва да се казват и критикуват, независимо кой ги е направил.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 окт 2011 17:14

Голът на Джерард провали замисъла на сър Алекс...жалко! Видя се,че Рууни и Нани освежиха играта на отбора,атаките станаха по-остри,Ливърпул се прибраха в своята половина,но времето и гола пасив,определено си казаха думата.Но истината е,че ако не беше гола на Джерард,Манчестър Юнайтед щеше да спечели мача,убеден съм! Просто предварителният замисъл беше такъв-последните 10 минути да се рискува с атаки и преса по крилата.
Мисля,че като цяло се получи интерес мач,равностоен през по-голямата част от времето,вярно е,че Ливърпул имаха по-добри възможности за гол,но Де Хея на 3-4 пъти се справи блестящо.Защитата се справи сравнително добре със задачите си,но но моменти се пропукваше,особено Евънс на 2-3 пъти и Смолинг,който днес не беше достатъчно убедителен,сбърка доста пасове и не беше достатъчно концентриран при статичните положения.
От халфовата линия,определено Фил Джоунс се представи страхотно,много добра игра в дефанзивен план,имаше и добри включвания напред,като цяло за пореден път показа,своята висока концентрация и футболен интелект.
Дани Уелбек,беше изолиран в предни позиции,не получаваше достатъчно топки,едва с включването на Нани и Рууни играта му живна,но трябва да го похвалим все пак,чев определени моменти се връщаше да помага назад и то доста успешно.
Чичарито-и преди съм го казвал,че най-полезен е като резерва и още повече,когато задължително ни трябва гол!..просто в 90% от случаите,когато влезе той успява да отбележи,невероятна успеваемост и просто "негова запазена марка"!
Резултът определено е справедлив на фона на показаното от двата отбора,получи се стойностен мач особено в последните 25-30 минути. Нека обаче гледаме напред,където ни предстои важен мач срещу Оцелул в ШЛ,а след това и Манчестърско дерби ;)
Живи и здрави,GGMU!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 окт 2011 17:41

Ливърпул надиграха игрово Юнайтед, а Юнайтед надигра Ливърпул тактически и за мен това е закономерен Х.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 15 окт 2011 18:17

Много слаб мач, а състава си го обяснявам с важноста на трите точки във вторник ;)
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 окт 2011 18:44

Изключителен САФ! Очаквам да видя как ще играят МЮ с/у Ман Сити! Тая година пак титлата ще е на кантар....
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 окт 2011 18:46

Знаех си, че мача ще бъде 1:1!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 окт 2011 18:49

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкритикува Райън Гигс за грешката, която допусна при гола за Ливърпул в дербито на Висшата лига. На „Анфийлд” двата тима завършиха 1:1, а шотландският спец призна, че резултатът е справедлив.

„Беше много трудна ситуация”, обясни Фъргюсън за положението, при което главният рефер даде фаул за „червените”, след който падна техния гол. „Не съм учуден, че получиха фаула”, добави сър Алекс.

„А миналата година се получи същото нещо. Крайните хора от стената не стояха на място и така падна гола. Лоша игра в защита”, коментира мениджърът на Юнайтед решението на Райън Гигс да се дръпне от стената и да отвори възможност на Стивън Джерард да вкара за 1:0.

„Не мисля, че ни заплашваха преди да падне тяхното попадение. След това обаче мачът се отвори и ние се възползвахме от това. В контекста на развоя на срещата, мисля, че резултатът е справедлив”, завърши сър Алекс.

Върни се в “Манчестър Ю”