Мнениеот man_utd_ » 12 сеп 2011 10:07
Не мога да си обясня защо обсъждате мача с Челси,като до него има толкова много време,2 седмици някъде.Тука се говори за съвсем различна тема.АКо ви се говори за този мач,направете една акета и се псувайте и обиждайте на воля.Аз уважавам всички отбори,ама някакво пъпчиво момченце да идва във форума на Юнайтед и да ми вика ще ви бием след 2 седмици,аре у лево разбирач.Хич не искам да си развалям кефа с такива фенове на други отбори,но айде малко уважение да си имаме един към друг,пък като свърши мача между двата отбора,ще си говорим пак.(съжалявам за отклонението от темата).
Относно нея-дотук Де Хеа не се справя кой знае колко лошо-=единствено като че ли при центриранията има малко проблеми,но за сметка на това като че ли започна да отразява далечните изстрели.Дотук общо взето добрата ни игра в защита донякъде му помага в повечето случаи,но трябва да се вземе под внимание и това,че няма да е всеки път,тъй че определено Де Хеа има още какво да учи.
Фил Джоус-уникален,изключителен,направо трансферен удар.Толкова хъс и спокойствие в 19 годишен играч не съм виждал.След 2-3 години го виждам капитан на Аглия,а защо не и на Юнайтед.
и накрая Ашли Йънг-доколкото имам спомен всички тука реваха,че Йънг бил праволинеен играч,нямал техника и прочие.Ема пича им доказа,че май са се поизхвърлили и сега всички го направиха ебаси бога(нещо,което аз отдавна разправях е,че вместо Валенсия трябваше да вземе точно Йънг).Умее да създава положения,има чудесен удар,умее да изпълнява преки свободни удари,просто завършен тип крило,а освен това може да играе и на други позиции-зад нападатля и като чист нападател(което за съжаление може да ограничи да видим Бербо в игра повече,отколкото той сиг.е очаквал.)
а да забравих Дани Уелбек-това момче винаги когато е във форма и се контузва,което честно казано е голям минус за него.Иначе има светло бъдеще,в Съндърланд вкарваше редовно,очаквам да е така и в Юнайтед,юе стане перфектен голмайстор.
Клевърли няма кой знае колко да го коментирам-още миналата година на предсезонната подготовка на отбора ми стана ясно,че има качества,и това се видя и в Уигън,и в Юнайтед.Далеч е от класата на Сколс,но съм убеден,че ако продължава да се развива така бързо,то не само ще се доближи,но може и да го мине,ще видим