Болтън - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Болтън - Манчестър Юнайтед
Мача е твърда 2-ка. Победа за Юнайтед с 2-гола разлика.Юнайтед може само за една малка част от мача да увеличи рязко скоростта и това доста обърква противниците им. Вярно е , че мачовете с Болтън и Блекбърн не са от най-приятните , но Юнайтед са в чудесна форма и не би следвало да е проблемна победата им.
- liverpool96
- Контакти:
-
- Контакти:
Аз пък мисля, че ще свърши равен мача. Много зарибен скаузър съм, но това не ви дава основание да си мислите, че злобея. 1-1 е мача според мене, даже може и да им дадат дузпа за Уондърърс и ще видя кво ще правите. Да не говорим, че мача е на Рийбок Стейдиъм...
И престанете с тва 8-2... Арсенал е без Фабрегас, Насри и т.н. Болтън доколкото знам нямат контузии. БОЛТЪН - МАНАФЧЕСТЪР 1:1
Марто и Рууни... евентуално
И престанете с тва 8-2... Арсенал е без Фабрегас, Насри и т.н. Болтън доколкото знам нямат контузии. БОЛТЪН - МАНАФЧЕСТЪР 1:1
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
- cantonaFAN
- Контакти:
Fantasmagoriev написа:Аз пък мисля, че ще свърши равен мача. Много зарибен скаузър съм, но това не ви дава основание да си мислите, че злобея. 1-1 е мача според мене, даже може и да им дадат дузпа за Уондърърс и ще видя кво ще правите. Да не говорим, че мача е на Рийбок Стейдиъм...
Е като са без тия играчи защо вие не ги бихте с толкова,говедо тъпо?
Изчезни, бухал такъв.
GGMU!

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
Fantasmagoriev написа:Аз пък мисля, че ще свърши равен мача. Много зарибен скаузър съм, но това не ви дава основание да си мислите, че злобея. 1-1 е мача според мене, даже може и да им дадат дузпа за Уондърърс и ще видя кво ще правите. Да не говорим, че мача е на Рийбок Стейдиъм...
Много ми е интересно защо човек, който "не" злобее, обижда името на отборът...

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- OldTrafford
- Контакти:
Защо изобщо им обръщате внимание на лузърите, все пак 19>18
нормално да са в депресия ,пък и толкова много време без титла..
нормално да са в депресия ,пък и толкова много време без титла..
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Докато едни гледат награждаванията на отбора си на живо, други гледат по youtube
Как да ги уважаваш тия фенове, само злобеят....

защо феновете на МЮ са такива........ обиждате всеки, който даде прогноза x.....по тази логика и той може да каже на вас, че сте лузъри след като прогнозирате 2 ка....всеки си има право на мнение....според мен пък Болтън ще бие с 2-1

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:защо феновете на МЮ са такива........ обиждате всеки, който даде прогноза x.....по тази логика и той може да каже на вас, че сте лузъри след като прогнозирате 2 ка....всеки си има право на мнение....според мен пък Болтън ще бие с 2-1![]()

kingofpop написа:прогнозирам x 1-1
Точно ей за това.
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
Защото 101% всичко е провокация. Ето за това. Не за прогнозата, а начина по който я даваш. Като се почнат едни обяснения та стигнем до обидно изписване на името на клуба. За това и ние не оставаме длъжни! Капиш???