Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Rofles » 17 авг 2011 13:10

tevez написа:Вече почва леееко да ми писва с тия спекулации,един ден искал голяма заплата,на другия ден бил готов да намали,на третия ден САФ казва,че не иска да взима никой,бил доволен от младите,кой знае утре какво ще измислят.Да се затваря след 2 седмици прозореца и всичко това да спре.

Да е утре сигурно ще пише - Снайдер отрече: не искам да преминавам в Юнайтед .. Вече сериозно ми писна от тия глупости. Том Клевърли е много добър в средата на терена така, че довиждане :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
dannnnnnnnnnniel
Контакти:

Снайдер смъкна претенциите си за заплата, за да премине в Юн

Мнениеот dannnnnnnnnnniel » 17 авг 2011 13:59

Звездата на Интер Уесли Снайдер ще свали големите си изискванията за заплата, за да може да осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед.

Холандецът първоначално поиска 200 хиляди паунда на седмица, което моментално охлади интереса на „червените дяволи”. За да може сделката да бъде финализирана обаче, Снайдер вече е готов да смъкне изискванията си до „само” 140 хиляди паунда за 7 дни.

Това би направило Снайдер втория най-добре платен футболист в Юнайтед след Уейн Рууни, който прибира по 250 хиляди паунда на седмица.

Миналия месец Юнайтед предложи 35 милиона паунда за холандския национал и Интер прие офертата. Клубът обаче не можа да се разбере за личните условия на Снайдер, който очакваше нова оферта, но такава така и не се получи.
man utd

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 авг 2011 14:55

daniellllllll спри да спамиш преди няколко поста един потребител бе написал същата статия...
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 17 авг 2011 15:51

И на мен взе да ми ормъзва тоя Снайдер, ако ще идва да идва. :x
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nani17
Контакти:

Мнениеот Nani17 » 18 авг 2011 10:38

Edwin написа:И на мен взе да ми ормъзва тоя Снайдер, ако ще идва да идва. :x

прав си ! :|
Изображение Изображение
Glory Glory Man United

Потребителски аватар
dannnnnnnnnnniel
Контакти:

Флетчър готов за мача с Арсенал

Мнениеот dannnnnnnnnnniel » 18 авг 2011 13:29

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър вече е почти възстановен.

Играчът на националния отбор на Шотландия пропусна последните два месеца от изминалия сезон заради коварен вирус, но вече успя да изиграе един мач за резервния състав на „червените дяволи”.

27-годишният Дарън Флетчър няма да бъде на линия за мача от втория кръг на английската Висша лига срещу Тотнъм. Очаква се обаче той да бъде на 100 процента готов за сблъсъка срещу Арсенал в следващия кръг, пишат медиите на Острова.
man utd

Потребителски аватар
dannnnnnnnnnniel
Контакти:

Сър Алекс: Йънг може да играе и зад атаката, но там имам Руу

Мнениеот dannnnnnnnnnniel » 18 авг 2011 21:08

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън говори за това, в кои зони на терена мисли да използва новото попълнение, който се представи отлично като ляво крило срещу Уест Бромич и изработи победния гол.

„Ашли може да играе на различни позиции, но не казвам, че това ще се случи в момента. Той запълва левия фланг много добре, но има опции да играе и отдясно или зад атаката“, коментира шотландецът.

„Вариантът да играе в центъра не изглежда отличен за него, въпреки че, както и Уейн Рууни, Дани Уелбек и Димитър Бербатов плюс дори Райн Гигс, той може да играе там. Така че ние търсим позиции по-встрани за Йънг“, каза Сър Алекс.

Запитан дали това, че може да играе на много позиции, ще бъде от полза за кариерата на Ашли Йънг на Олд Трафорд, Фъргюсън заяви:
„Това може да помогне на играча, с оглед на това, че има повече опции да бъде постоянно в състава. Да вземем Джон О'Шей например, той не беше титуляр през цялото време, но заради неговата универсалност, той направи почти 400 мача за нас през кариерата си тук“.
man utd

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Re: Сър Алекс: Йънг може да играе и зад атаката, но там имам Руу

Мнениеот OldTrafford » 18 авг 2011 21:09

Приятел,тия теми ги пускай в темата за новините в нашия форум,
няма абсолютно никаква нужда да правиш нови теми.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dannnnnnnnnnniel
Контакти:

Снайдер смъкна претенциите си за заплата, за да премине в Юн

Мнениеот dannnnnnnnnnniel » 18 авг 2011 21:10

Звездата на Интер Уесли Снайдер ще свали големите си изискванията за заплата, за да може да осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед.

Холандецът първоначално поиска 200 хиляди паунда на седмица, което моментално охлади интереса на „червените дяволи”. За да може сделката да бъде финализирана обаче, Снайдер вече е готов да смъкне изискванията си до „само” 140 хиляди паунда за 7 дни.

Това би направило Снайдер втория най-добре платен футболист в Юнайтед след Уейн Рууни, който прибира по 250 хиляди паунда на седмица.

Миналия месец Юнайтед предложи 35 милиона паунда за холандския национал и Интер прие офертата. Клубът обаче не можа да се разбере за личните условия на Снайдер, който очакваше нова оферта, но такава така и не се получи
man utd

Върни се в “Манчестър Ю”