Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед/07.08.2011

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед/07.08.2011

Мнениеот Frankie Lampard » 07 авг 2011 20:31

Честита купа на феновете на МЮ :)

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 07 авг 2011 21:20

В момента състава на Юнайтед е уникален просто. Определено няма нужда от никакви нови попълнения. Споделям мнението, че на Клевърли трябва да се даде шанс да играе, защото показа супер класа. Вратарския пост е г/д добре. Де Хеа като посвикне с обстановката няма да има кой да го бутне. В защите имаме два отбора. Очевидно Смолинг действа изключително като бек и може би ще бъде използван за в бъдеще все по-често там. Та - Евра,Видия,Фърдинанд,Смолинг и Рафаел,Евънс,Джоунс,Фабио. Евънс като че ли е подобрил доста играта си, което е радващо. В полузащите нещата не изглеждат толкова зле. С Клевърли и Андерсон, който винаги съм смятал, че трябва да играе, смятам, че могат да се получат добри неща. Крилата ни са убийствени. Нани е уникат, Валенсия също, а Йънг като се приспособи достатъчно и ще мачка. За нападението няма какво да кажа. Руни, Чичарито, Бербо, Уелбек, Оуен, Македа. Е, какво по-добро от това.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 авг 2011 10:20

soad написа:В момента състава на Юнайтед е уникален просто. Определено няма нужда от никакви нови попълнения. Споделям мнението, че на Клевърли трябва да се даде шанс да играе, защото показа супер класа. Вратарския пост е г/д добре. Де Хеа като посвикне с обстановката няма да има кой да го бутне. В защите имаме два отбора. Очевидно Смолинг действа изключително като бек и може би ще бъде използван за в бъдеще все по-често там. Та - Евра,Видия,Фърдинанд,Смолинг и Рафаел,Евънс,Джоунс,Фабио. Евънс като че ли е подобрил доста играта си, което е радващо. В полузащите нещата не изглеждат толкова зле. С Клевърли и Андерсон, който винаги съм смятал, че трябва да играе, смятам, че могат да се получат добри неща. Крилата ни са убийствени. Нани е уникат, Валенсия също, а Йънг като се приспособи достатъчно и ще мачка. За нападението няма какво да кажа. Руни, Чичарито, Бербо, Уелбек, Оуен, Македа. Е, какво по-добро от това.

Съгласен съм с теб. Клевърли трябва да играе задължително, много ми хареса комбинацията в стил "Барса" при втория гол, само така имаме шанс да ги бием ако ги срещнем някъде. Андерсон е добър, но много искам Снайдер да дойде да играе с Клевърли, любимец ми е от Аякс. Смолинг трябва да си играе централен защитник, има идей , но 3-4 пъти не "контрулираше" топката. Само да добавя, че имаме и "трети отбор от нападатели, Руни-Чичарито, Бербо-Уелбек, Оуен-Македа и Бебе остава сам :D

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 08 авг 2011 11:04

Бебе е под наем в Бешикташ... някой май е спал цяло лято.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 авг 2011 15:32

naduvko написа:Бебе е под наем в Бешикташ... някой май е спал цяло лято.
|

За това написах 3 ОТБОРА и ОСТАВА САМ ...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 авг 2011 16:33

Честито на Ман.Ю. (да не кажете пак, че не сме ви поздравявали, а само като загубите сме пишели...).
Не са ми никак любим отбор, както предполагам знаете :D, обаче ми харесаха как играха младите.

100% ви се е дръпнало лайното, когато стана 2:0, но Сити изтърваха спечелен мач. (И не излизайте с това - Сити вкараха два гола без положения. Така се бият големите отбори - Юнайтед, Барса, Челси, Реал, Байерн, Милан, Интер и пр. - с голове от тук, от там, с кофти игра). Явно решиха да пазят резултата, обаче оставиха Юнайтед да се разхождат много около наказателното поле.

Иначе, честно казано не мисля, че Манчини е слаб треньор. Да - вие ще кажете, че е просто от хейтърска гледна точка. :D
Манчини е събрал някаква странна смесица от силни и не толкова силни, и "особени" играчи, с които ще си седи все на това ниво, докато не разкара повечето или не разкарат него.

Мика Ричардс откакто стана име (относително), не е просперирал въобще. Компани също не мога да кажа, че е един от топ защитниците. Лескът също, но се раздава.
Коларов стана изкуствена звезда.
Де Йонг много се раздава, но е рисков играч, а и прави такива влизания, че е не бих го пускал въобще. (Те и за тва го изгониха от националния на Холандия).
Тевес не му се играе, ама хич.
Балотели е някаква енигма. Все нещо не му е наред. Защо го пуска не знам. По-добре Джонсън да играе...
Скандалите с Коло Туре, преди това с Уейн Бридж... Все нещо става в тоя Сити.

В крайна сметка предполагам, че Манчини ще опере пишкира заради играчите си. Все пак той ги искаше. Ако тоя сезон Сити не се борят за титлата и не направят нищо в Европа (което е вероятно), сигурно ще го разкарат.

За Де Хеа - първия гол беше някакъв хаос в защитата. Нито той, нито защитниците направиха квото трябва.
Втория обаче си беше негов.
Колкото и Червенков да го оправдаваше, както и коментатора - Видич и Фърдинант да блокират Джеко - ОК, ама и Балотели се разхождаше около тях.
В крайна сметка - удар от 25-30м. е работа на вратаря да го хване, а не защитника да блокира нападателя, защото има и други играчи. (Аз лично очаквах, че Джеко ще подаде на Балотели, така че от една страна Видич добре беше застанал, като очакваше пас и той).

И все пак - Де Хеа е показал, че е добър вратар. Грешки стават, пък и му е първи официален мач. Изглежда стабилен, не вярвам в Ман.Ю. да го развалят.

ПС: Само да добавя нещо - тва с парите не е много коректно да го казвате. Аз откакто гледам футбол, Манчестър Ю. винаги е бил един от най-силните във финансово отношения клубове. Да, в последните 2 или 3 години ви притиснаха дългове и все пак, отбор, който може да си позволи да дава по 30-40млн. паунда за трансфери на сезон (а съм сигурен, че това не е лимита, защото нищо чудно Снайдер да дойде за още 30) не е точно "беден". ;)

Както и да е, ако Сити продължават така съм сигурен, че рано или късно, дали с Манчини, Тевес или с други, ще започнат да печелят купи. Няма друг вариант просто.
Най-вероятно това ще е за сметка на отбори, като Арсенал и Ливърпуул.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Nani17
Контакти:

Мнениеот Nani17 » 12 авг 2011 09:18

Честита купа на всички фенове на МЮ :P
Изображение Изображение
Glory Glory Man United

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 14 авг 2011 19:47

Абе няма ли админи който да заключват всяка тема 2-3 дена след мача :)
B.E.L.20.V.E

Върни се в “Манчестър Ю”