До тука недоволни има ли?
САФ радва... хубав вратар и защитник( па и малки на години).Ашли ми е малко еднотипен ама английски национал.
Сега ще ни зарадва и с един халф в средата и сем подредени за 20-ка :D
Ненужни/Нужни в Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ненужни/Нужни в Манчестър Юнайтед
Да маха Рунито тая примадона за нищо не става, за цял сезон при положение, че когато беше в игра отбора играеше за него и само 10 гола като половината му бяха сигурно от дузпи.Да му взима парите съра докато е време и да го пробутва на Реал или Ман сити.
После със 100 милиона ще може да вземе 2-3ма наистина класни играча които доста ще вдигнат нивото на отбора та да не се подиграват Барселона пак с вас като ги засечете в ШЛ
После със 100 милиона ще може да вземе 2-3ма наистина класни играча които доста ще вдигнат нивото на отбора та да не се подиграват Барселона пак с вас като ги засечете в ШЛ
Говориш / пишеш глупости мой човек
Рууни е емблемата на Юнайтед
Няма такъв втори , като РУньо !! Един разиграващ халф и сме готови
Има спекулации за тоя новия талант Гансо , какво мислите за младока
? 

- Уейн Рууни
- Контакти:
cvetan написа:rhaegar написа:Горе-долу добре, само смени статуса на Уелбек и Македа. Ако някой от двамата има бъдеще в този отбор, това е Уелбек. Македа за 19 мача в Сампдория вкара 1 гол и изпадна, не виждам как може да се наложи в Ман.Ю. Един решаващ гол и стана ебати звезделина, а не е нищо особено като качества.
Македа стана звезда в очите на тези които мразят Бербатов, иначе е нищо особенно. Някакво копие на Чичерито, ама не толкова рекламно. Иначе и двамата когато са титуляри нищо не показват.
Карик задължително трябва да го разкарат, но....Англия го обича, за това обвиниха Бербо за провала срещу Сити, вместо виновника Карик.
В защита на Бербо бих казал, че ако го махне , няма срещу кого да се излива злобата и отчаянието - за това е много нужен и посвоему незаменим
Добре де, цветан тъп ли е, или така ми се струва? Виж Чичарито - 20 иколко гола за !1! сезон!! СМятай!
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
- Уейн Рууни
- Контакти:
drogooo написа:До тука недоволни има ли?
САФ радва... хубав вратар и защитник( па и малки на години).Ашли ми е малко еднотипен ама английски национал.
Сега ще ни зарадва и с един халф в средата и сем подредени за 20-ка :D
Само за 20-ка ли?

[center]Левски, Милан
Аз не съм доволен от селекцията.