Ненужни/Нужни в Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Ненужни/Нужни в Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 13 юни 2011 13:28

megan fox написа:[offtopic]smoothc, защо след като МЮ си имат свой раздел винаги пускаш темите за отбора ви в раздел Футбол Свят? Така само отваряш работа на модовете, които после местят темата в раздела ви? :)[/offtopic]

По темата: не съм много запознат със състава на МЮ, но предвид, че Ван дер Сар се пенсионира... трябва ви качествен вратар. В крайна сметка ще взимате ли Де Хеа от Атлетико Мадрид? :)

1.Благодаря ти ,че винаги четеш моите теми и си толкова добре запознат с тях,че дори и забелязваш коя в кой раздел е! Радвам се!
2.До сега не съм чул , модераторите да са възразялвали относно темите ми,явно са доста добри и им харесват ,щом нямат никакви забележки към мен, относно това в кой раздел са публикувани.. Явно им харесва да боравят с моето творчество...Независимо в кой раздел съм го публикувал.
3.Явно няма да го взимаме.

пс:Как мина купона на РД?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 юни 2011 13:46

[offtopic]
smoothc написа: пс:Как мина купона на РД?

Казано с една дума: Тежко! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 юни 2011 13:48

Чета вече сме я овладяли пуста и топка и я разиграваме АМА КАК И КОЙ ТОЧНО Я ОТНЕ.
НА МЮ МУ ТРЯБВА ОПОРЕН ХАЛФ ТИП КИЙН ИЛИ ПОНЕ АЙДЕ Н. БЪТ ОФАНЗИВЕН ХАЛФ И ВРАТАР АЗ ЛИЧНО ПОНЕ ТОЗИ СЕЗОН ЗА ДА НЯМА ГОЛЕМИ РИСКОВЕ ПРЕДПОЧИТАМ НЕЩО КАТО СВОБОДНИЯ И МНОГО ОПИТЕН БРАД ФРИДЪЛ.
ЦЯЛ СЕЗОН И НАЙ-ВЕЧЕ С БАРСА СЕ ВИДЯ ЧЕ ЗА ВЛАДЕЕШ И ПОДАВАШ ТОПКАТА ТРЯБВА ДА ПРЕСИРАШ И ДА Я ОТНЕМАШ, А С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПАРК КАТО ИЗКЛЮЧИМ ОБАЧЕ ПО ТЕХНИЧНИТЕ ОТБОРИ КАТО БАРСА И АРСЕНАЛИ НИТО ЕДИН ХАЛФ НЕ АТАКУВА ЧОВЕКА С ТОПКАТА ПО СКОРО БЯГАТ ОТ НЕГО И СЕ ВРЪТ В ПЕНАЛА А ТАМ ЗНАЕТЕ КВИ ГИ СВЪРШИ ПРИМЕРНО НАНИ В ЛИВЪРПУЛ ПЪК И СРЕЩУ БАРСА.
Последна промяна от Xanko на 13 юни 2011 14:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юни 2011 13:53

megan fox написа:[offtopic]
smoothc написа: пс:Как мина купона на РД?

Казано с една дума: Тежко! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Е, няма лошо,веселба да става :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 юни 2011 15:12

smoothc

На Юнайтед е нужно крило тип Силва или Рибери,а не Бейл. Силва и Рибери са играчи които могат да задържат топката имат по-добър технически потенциал от Бейл. Единствено Бейл има по-добър дрибъл скорост, разликите не са толкова големи.Имат имения да пробиват от фланга към центъра, докато Бейл атакува само по фланга. Силва и Рибери са достатъчно бързи, но Бейл примерно не умее да задържа топката,няма техника на място и т.н.. Освен Рибери подобни крила са Робен,Ди МАрия,Санчес,Джо Коул, Марко Марин .... Т

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юни 2011 15:19

Alexx написа:smoothc

На Юнайтед е нужно крило тип Силва или Рибери,а не Бейл. Силва и Рибери са играчи които могат да задържат топката имат по-добър технически потенциал от Бейл. Единствено Бейл има по-добър дрибъл скорост, разликите не са толкова големи.Имат имения да пробиват от фланга към центъра, докато Бейл атакува само по фланга. Силва и Рибери са достатъчно бързи, но Бейл примерно не умее да задържа топката,няма техника на място и т.н.. Освен Рибери подобни крила са Робен,Ди МАрия,Санчес,Джо Коул, Марко Марин .... Т

От всички изброени съм съгласен само за Марко Марин-Много голям потенциал има момчето,само му трябва клуб като Манчестър Юн,за да го разгърне напълно!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NRVPShrs8MQ[/youtube]

Този играч имам чувството ,че е роден,за да играе в Манчестър Юнайтед! Невероятен е ,истински магьоник! Обожавам го!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 13 юни 2011 16:57

smoothc написа:
JohnnieWalker написа:Уелбек ненужен, Македа - златен :lol: :lol: :lol: :lol: Направо ме сцепи ! Македа е толкова бездарен, че беше резерва в изпадналия Сампдория :mrgreen:

Брат извинявай,но къде видя да казвам в прав текст ,че Уелбек е ненужен?!?! ,а Македа Златен?!?!?

За Уелбек казах,че не е нужен на ТОЗИ ЕТАП!! А за Македа ,че е ЗЛАТНА РЕЗЕРВА!!...(Защото,ти явно не гледаш всички мачове на Манчестър Юнайтед ),а той 4 пъти влезе като резерва и 4 пъти вкара-Важни голове-безценни дори!
Който и фен на Юнайтед да попиташ ,лоша дума за Мекада никога няма да каже!

А между другото Сър Алекс за него каза:http://vestnika.com/novina/728395 http://www.winner.bg/european-football/read10697.html

Македа е толкова бездарен

Чудно ми е за тебе сър Алекс кво би казал,с този си коментар, брат! ;)

Приятел,ти дори и малко не си запознат с личността на Сър Алекс.

Знаеш ли го какво е казвал за един Белион? А за Ийгълс? Джемба-Джемба? Клеберсон? Ричардсън? А за купища други посредствени футболистчета минали през отбора?

Според Сър Алекс всички са невероятно талантливи и имат всички необходими качества за да успеят. Реално това никога не е било така. Всичко опира до повдигането на самочувствието на посредствени футболисти. Това се прави с цел сваляне на напрежението от тях самите в опит да надминат собствената си недъгавост като футболисти.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

emilpetrov13
Контакти:

Мнениеот emilpetrov13 » 13 юни 2011 23:14

Здравейте нов съм, не съм фен на юнайтед, напротив даже съм на ливърпул, но искам да добавя няколко неща по темата.На първо място да ви чиститя трансфера на Фил Джоунс, но докато гледах мача му за младежите не останах с добро впечатление от него + това нз за какво им е нужен като имат един добър,млад и перспективен защитник като смолинг.Виждам че пишете за евентуален заместик на ван дер саар и по информации трансфера на де хеа в юнайтед е почти сигурен.Ненужни в отбора са Бебе,Браун,Обертан,Харгрйивс(великолеп играч но контузиите му попречиха),Гибсон..стана ясно че скоус се отказва а и на гигс не му остава мн време.Преди всичко юнайтед трябва да се сдобие с 1 или 2 класни полузащитници от типа Лука Модрич които да търсят празните пространства и да правят играта.Поне според мен Бербатов трябва да остане защото той е един от малкото креативни футболисти в този отбор.Македа не е нужен.И може би 1 крило което до този момент се очертава да е Ашли Йънг или Алексис Санчез.Също трябва да се даде шанс на Андерсон,Уелбек и Клевърли.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 14 юни 2011 09:39

emilpetrov13 написа:Здравейте нов съм, не съм фен на юнайтед, напротив даже съм на ливърпул, но искам да добавя няколко неща по темата.На първо място да ви чиститя трансфера на Фил Джоунс, но докато гледах мача му за младежите не останах с добро впечатление от него + това нз за какво им е нужен като имат един добър,млад и перспективен защитник като смолинг.Виждам че пишете за евентуален заместик на ван дер саар и по информации трансфера на де хеа в юнайтед е почти сигурен.Ненужни в отбора са Бебе,Браун,Обертан,Харгрйивс(великолеп играч но контузиите му попречиха),Гибсон..стана ясно че скоус се отказва а и на гигс не му остава мн време.Преди всичко юнайтед трябва да се сдобие с 1 или 2 класни полузащитници от типа Лука Модрич които да търсят празните пространства и да правят играта.Поне според мен Бербатов трябва да остане защото той е един от малкото креативни футболисти в този отбор.Македа не е нужен.И може би 1 крило което до този момент се очертава да е Ашли Йънг или Алексис Санчез.Също трябва да се даде шанс на Андерсон,Уелбек и Клевърли.

Изображение Изображение Изображение Много точно мнение :!: :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
noxes
Контакти:

Мнениеот noxes » 14 юни 2011 23:21

Аз пък смятам, че привличането на Фил Джоунс е доста добра сделка. Той е един от най-добрите млади защитници и ако не бяхме го взели отиваше в Ливърпул. А що се отнася до другите трансфери си мисля, че вратаря е почти сигурен и дори се надявам да е Де Хеа. Трябват ни също крило като Йънг, Насри или Санчез, но 30те милиона за последния са много според мен. Трябва ни най-вече атакуващ халф и си мисля, че Модрич, Снайдер или доре Хамсшик са доста добри варианти, но въпроса е кой от тези играчи ще успеят да купят, защото не са никак евтини. Но си мисля и нещо друго, което не знам дали някой се е замислял. Така или иначе Бербо е резерва на "голямата звезда" Ернандес, защо САФ не пробва Митко като креативен полузащитник. Първо има невероятно виждане на играта има страхотна техника и първо докосване, както и може да дава страхотни извеждащи пасове. Смятам, че скоростта която притежава му е достатъчна и че ще е в пъти по креативен от всеки един наш халф в момента като изключим Гигс(които с тия скандали си мисля, че даже няма да играе догодина). Искам да видя какво е вашето мнение за използването на Митко като халф :)

Върни се в “Манчестър Ю”