Защо Берба не игра?
Може накрая да се окаже ,че футболните умения не са главна причина.
Първо наистина пазарът в Мексико ...ясно.Второ и по-важно,още преди години излезе инфо,че САФ не пуска редовно Берба,защото бил един от малкото,които са с МЕНИДЖЪР ,КОЙТО НЕ Е АНГЛИЧАНИН,сами се сещате какви пари играят там и колко е важно това!САФ е всичко ,но не и човек с благороднически морал!!!
Барселона - Манчестър Юн 3:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45
А колкото до мача,при загуба винаги е виновен треньора ,така че САФ отново не успя да намери решение в тактически план или просто за момента няма правилните изпълнители.Най-странното за мен вчера беше ,че повечето футболисти едвам се движеха по терена и силите като че ли им свършиха след почивката,което за английски отбор е нелогично.
- edmon_dantes
- Контакти:
-Ivan- написа:Не че се права на разбирач,но според мен Съра е главния виновник за загубата на Юнайтед.С 2ма нападатели и,без Берба и само с 1 дефанзивен халф няма как да излъжеш Барса.УСПЕХ НА КАТАЛУНЦИТЕ ТЕ СА НОМЕР 1
САФ може да има някаква вина, но основната вина е, че Юнайтед нямат футболисти за спечелване на ШЛ. С футболисти като Парк, Карик, Валенсия, Чичарито каква ШЛ може да очакваш? Как изброените футболисти могат да се сравнят с Шави, Иниеста, Пуйол, Меси, Вия? Просто Юнайтед няма силни футболисти. Да вземем един Руни, Видич, Евра и общо взето това са. Гигс вече е на години, Скоулс също, а останалите просто нямат необходимата класа. Аз се чудя на САФ, как толкова време не взе 1-2 звезди в отбора, за да вдигнат класата.
Барселона е най-силният клубен отбор за всички времена, според мен.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- ManUtd_4erever
- Контакти:
Трябва да се направи една чистка според мен. Футболисти като : Карик,Гигс и Скоус ( те са вече на годинки ) , Валенсия , Бербатов ( кръв ми пада от сърцето , но трябва да признаем че за цял сезон има 2/3 добри мача) , Обертан , Бебе ... и още много много. Отбора просто не може да се сравнява като единици с този на Барса. 

ManUtd_4erever написа:Трябва да се направи една чистка според мен. Футболисти като : Карик,Гигс и Скоус ( те са вече на годинки ) , Валенсия , Бербатов ( кръв ми пада от сърцето , но трябва да признаем че за цял сезон има 2/3 добри мача) , Обертан , Бебе ... и още много много. Отбора просто не може да се сравнява като единици с този на Барса.
Бербо може и да напусне ,но не мога да се съглася ,че имал само 2/3 добри мача ,можеби има най-голям принос за титлата,защото докато Рууни се разправяше със семейните си проблеми Бербатов бележеше гол след гол . Четох че ще има разговор с Сър Алекс и чак тогава можем да разберем повече около бъдещето му в Ман Ю

Re: Барселона - Манчестър Юн 3:1
Футболисти като Чичарито и Парк играят в Манчестър поради една основна причина - рекламният пазар в Азия и Централна Америка. Дори САФ е длъжен да се съобразява с тези неща, тъй като това са основни източници на приходи за клуба. Само Мексико е с население 110 милиона, за Азия въобще няма да говоря. Това е истината, а не някакви си там "тактически" съображения. Няма друго логично обяснение да държи цял мач на терена играчи, които не знам дали и 2 пъти стигнаха до топката. Принципно двамата не са лоши играчи, напротив. Но когато имаш в отбора много по-опитни играчи като Оуен и Бербатов, няма РАЗУМНО обяснение за действията на САФ. Оправданието му да извади Бербатов от групата е, че трябвало да избира между него и Оуен. Е, защо не пусна Оуен в игра, щом е имал нужда от човек като него?
Фергюсън е велик треньор, но е очевидно, че напоследък изкуква. Безумни тактики с безумни състави, които за едната бройка да му костват и титлата. Доказателство за това е рекордно малкият брой точки, с които някой става шампион в Англия. Само дългите периоди на схващания в Арсенал и Челси му помогнаха.
Фергюсън е велик треньор, но е очевидно, че напоследък изкуква. Безумни тактики с безумни състави, които за едната бройка да му костват и титлата. Доказателство за това е рекордно малкият брой точки, с които някой става шампион в Англия. Само дългите периоди на схващания в Арсенал и Челси му помогнаха.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Keyser Soze
- Контакти:
Не искам да се заяждам с феновте на Ман Юнайтед, ама отдавна не съм гледал толкова неравностоен финал. Дори Порто - Монако 3-0 си беше по-равностоен. Може би само Милан - Барса от '94 може да се сравни със снощния мач. Отделно от това, донякъде съм доволен, че Челси не игра на този финал, защото към настоящия момент, Барса щеше да унижи сините.
Никой няма право да критикува Фъргюсън, ама той не пое никакъв риск, дори при 3-1 пускаше халф за халф - Скоулс за Карик, защо не пусна поне Оуен, след като отсвири Бербатов. Дали ще паднеш с 3-1 или 5-1 няма никакво значение, сякаш след третия гол се беше предал и гледаше да не загуби по-катастрофално...
Като цяло, Барселона, колкото и да ги недолюбвам, е най-добрият отбор в момента, а и като цяло в последните 3 години. За да ги биеш трябва да си много "специален", но дори това лекарство не винаги помага. Самият факт, че Гуардиола/Кройф си позволиха да пуснат халф като Масчерано за централен защитник, показва каква увереност са имали, че Юнайтед почти няма да пипнат топката.
Никой няма право да критикува Фъргюсън, ама той не пое никакъв риск, дори при 3-1 пускаше халф за халф - Скоулс за Карик, защо не пусна поне Оуен, след като отсвири Бербатов. Дали ще паднеш с 3-1 или 5-1 няма никакво значение, сякаш след третия гол се беше предал и гледаше да не загуби по-катастрофално...
Като цяло, Барселона, колкото и да ги недолюбвам, е най-добрият отбор в момента, а и като цяло в последните 3 години. За да ги биеш трябва да си много "специален", но дори това лекарство не винаги помага. Самият факт, че Гуардиола/Кройф си позволиха да пуснат халф като Масчерано за централен защитник, показва каква увереност са имали, че Юнайтед почти няма да пипнат топката.
Последна промяна от Keyser Soze на 29 май 2011 13:09, променено общо 1 път.
Keyser Soze написа:Не искам да се заяждам с феновте на Ман Юнайтед, ама отдавна не съм гледал толкова неравностоен финал. Дори Порто - Монако 3-0 си беше по-равностоен. Може би само Милан - Барса от '94 може да се сравни със снощния мач. Отделно от това, донякъде съм доволен, че Челси не игра на този финал, защото към настоящия момент, Барса щеше да унижи сините.
Никой няма право да критикуват Фъргюсън, ама той не пое никакъв риск, дори при 3-1 пускаше халф за халф - Скоулс за Карик, защо не пусна поне Оуен, след като отсвири Бербатов. Дали ще паднеш с 3-1 или 5-1 няма никакво значение, сякаш след третия гол се беше предал и гледаше да не загуби по-катастрофално...

Челси е единственият отбор в Европа, който играе успешно срещу Барселона през последните 5-6 години ! И с Моуриньо, и с Хидинк надиграхме Барса в Лондон !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- DrAvalanche
- Контакти:
Keyser Soze написа:Не искам да се заяждам с феновте на Ман Юнайтед, ама отдавна не съм гледал толкова неравностоен финал. Дори Порто - Монако 3-0 си беше по-равностоен. Може би само Милан - Барса от '94 може да се сравни със снощния мач. Отделно от това, донякъде съм доволен, че Челси не игра на този финал, защото към настоящия момент, Барса щеше да унижи сините.
Като надиграване този финал ми напомни за Милан-Стяуа от 1989. Тогава Милан ги смазаха, а загуба само с 4:0 си беше направо успех за Стяуа
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- cantonaFAN
- Контакти:
Сезона е успешен, заради 19-ката.Както казах, след тая титла всичко друго е бонуси.И ФА, и КК, и ШЛ.Гледаме към новия сезон.По-добрият победи вчера, това е ясно.С тази игра няма как да победим Барса.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.