Frankie Lampard написа:И пак гол от засада ...
ми не може сАдиите само за Барса да свирят

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Frankie Lampard написа:И пак гол от засада ...
naduvko написа:sMotLiO написа:Този случаен гол не променя нищо. Това е един жалък отбор на Юнайтед. Тотално малоумен стартов състав,схема,тактика и поведение на отбора. Нека да оставим Барселона да си подават,а ние ще разчитаме на рикошети и случайни топки. Нека да ги оставяме вечено непокрити,защото това е последствието да играеш с Карик и Гигс в центъра. Винаги съм подкрепял и уважавал СЪР АЛЕКС , НО ДОРИ АЗ ЩЯХ ДА ИЗБЕРА ПО-ДОБЪР СЪСТАВ И ПО-ДОБРА СХЕМА. !@#!@)(#!@)$%!)@#$)!@#()@!)(#@!Ц#!@І#ЦІ@!(Ц#І@!И)Ц#КОЯВЕКОВ
Време ти е да си избереш друг отбор, нали?![]()
Приеми го за поредната глупост, която съм написал!
KellyB написа:DrAvalanche написа:Много се подразних от подпирането на Барселона дотук, но тази вечер ще им стискам палци да вкарат много на МЮ.
САФ може и да е велик, но това което прави с Бербатов, който донесе рекордната 19-та тила, няма как да нарека по друг начин освен подигравка.
Кога я донесе, че нещо не видях...
talpata написа:Ако малко поне разбирахте от футбол и тактика,щяхте да се досещате защо Бербатов няма да играе.Но така или иначе Юнайтед са зрители отблизо на мача,че дори ще им платят за това.
DrAvalanche написа:KellyB написа:DrAvalanche написа:Много се подразних от подпирането на Барселона дотук, но тази вечер ще им стискам палци да вкарат много на МЮ.
САФ може и да е велик, но това което прави с Бербатов, който донесе рекордната 19-та тила, няма как да нарека по друг начин освен подигравка.
Кога я донесе, че нещо не видях...
три мача - Ливърпул и Блекбърн домакинствата, Блякпул гостуването, да не изброявам повече
от Blue Mind на 28 Май 2011 22:39
talpata написа:Ако малко поне разбирахте от футбол и тактика,щяхте да се досещате защо Бербатов няма да играе.Но така или иначе Юнайтед са зрители отблизо на мача,че дори ще им платят за това.
Разбирача,вярваш ли си че Оуен е по добра ЕВЕНТУАЛНА опция от Бербатов ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта