Състава на Манчестър Юнайтед за финала!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Състава на Манчестър Юнайтед за финала!

Мнениеот naduvko » 27 май 2011 15:16

Аз мисля че трябва да се започне с двама нападатели, единия по-назад, както каза. И да си сменят честичко местата.
Ернандес трудно ще изскача зад защитата в тоя мач. Поне така мисля. А съм убеден и че ще го смачкат. Просто си представям Грахчо между Пике и Пуйол... Така или иначе, имаме нужда от голямо разнообразие, което Грахчо не може да предложи в момента. За това е по-добре да влезе като трети, след 70-тата минута ако губим. Всъщност и да не губим, пак ще е добре, защото вероятно ако печелим, ще сме в защита и тогава контрата може да е убийствена!

Потребителски аватар
tokito
Контакти:

Мнениеот tokito » 27 май 2011 15:24

naduvko написа:Аз мисля че трябва да се започне с двама нападатели, единия по-назад, както каза. И да си сменят честичко местата.
Ернандес трудно ще изскача зад защитата в тоя мач. Поне така мисля. А съм убеден и че ще го смачкат. Просто си представям Грахчо между Пике и Пуйол... Така или иначе, имаме нужда от голямо разнообразие, което Грахчо не може да предложи в момента. За това е по-добре да влезе като трети, след 70-тата минута ако губим. Всъщност и да не губим, пак ще е добре, защото вероятно ако печелим, ще сме в защита и тогава контрата може да е убийствена!

+1

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 май 2011 15:39

Аз се надявам МЮ да започнат с 2 ма нападатели, защото ако са с 1 ще е трудно за Барса а състава може би ще бъде
ВДС Евра Видич Фърдинанд Рафаел Карик Гигс Парк Валенсия Чичарито Рууни
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 27 май 2011 16:42

sitnev1912 написа:Според мен ще залепи Флетчър или Андерсън за Меси и целия отбор ще играе затворено до 60-70 мин.на мача с един нападател(Чичарито).До тогава ако Барселона не успее да вкара, всичко ще тръгне в полза на МЮ.Моята прогноза е:О"Шей,Фърдинанд,Видич,Евра в средата Флетчър,Карик,Андерсън,Парк и Руни и в нападение Чичарито ;)

твоя състав ми се вижда най-близо до истината,но с някои забележки.не вярвам,че САФ ще рискува със Флетчър предвид дулгото му отсъствие от терена(ще е грешка според мен,когато един футболист дълго врене е отсъствал от игра и е загубил игрови ритъм,не е разумно да го пъскаш в най-важния мач за сезона).другата забележка е О ШЕЙ,мисля,че на негово място ще пусне Рафаел.освен друго,смятам че на САФ му е ясно,че за да бие БАРСА,трябва да ги изненада с нещо нестандартно,което те неочакват.сигурен съм,че няма да тръгне да ги бие по начина на МАУРИНЬО,защото всички това очакват.не съм далеч от мисалта,че САФ може да реши да излезе 4-5-1,катозапочне мача заедно с ЧИЧАРИТО(на върха) и също така с РУНИ И БРБА изтеглени като халфове и влизащи като втори нападатели когато ЮНАЙТЕД владее топката,това с цел да задаржат повече топката колкото може повече за да се ограничи най-силната страна на БАРСА,а именно владеенето на топката.и тримата могат да отбележат във всеки един момент и мисля,че САФ ще ги изненада точно с това и ше започне масирано мача с цел да търси бърз гол и ако падне такъв веднага ще реагира със смяна,като изкара един от тримата,най-веРоятно БЕРБА или ЧИЧАРИТО и пусне на мястото на някой от двамата по-биткаджийски халф.според мен ще има изненада в състава и тактиката и подхода за мача и почти съм убеден,че точно това им е приготвил на БАРСА.
знам,че звучи налудничево и рисковано,но в това има много логика и мисля,че не е лош вариант.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 май 2011 16:45

naduvko написа:Мога само да поздравя автора на темата, за чудесния състав, който е подбрал и според мен, много правилните разсъждения.
От останалото, което чета, виждам, че някои хора май не са гледали скоро футбол :) Парк трябвало да пази Меси... е то ако Парк пази Меси... да им даваме купата и да не го мислим. Въобще не мога да си го помисля даже, че атакуващ халф, ще пази Меси...
По-интересното е, че явно всички смятат Барса са средняшко отборче, щом са решили, че е толкова просто... Смятате, че можете да изненадате Барса с Чичарито ? И Рууни да връзва играта? Ха-ха-ха (изсмял се графа на развален испански). Нито Рууни е човек, който да връзва играта, нито Чичарито вкарва всяко положение. А така като гледам, повечето предлагат състав, в който сигурно ще имаме 2 положения за мача... Бербатов да влезел резерва ако губим... Това пък е абсолютната безмислица... Срещу Болтън може да става, ама Болтън не е Барса. Просто си представям как Барса са ни набутали в полето и Бербатов влиза в 80-тата минута... 100 пъти по-добре е да използваш Чичарито в подобна ситуация. Евра да имал офанзивни функции... е то от тея офанзивни функции май не веднъж си патихме... Да вземем да им направим и шпалир на каталунците?
За да се подходи правилно към мача, мисля че всички трябва да осъзнаят, че:
  • Да се надиграваш с Барселона е повече от глупаво.
  • Да оставиш Барселона да си играе играта и да разчиташ на нещо епизодично е не по-умно от предходното.
Така че, предложеният в първото мнение състав е много по-добър, от гледна точка на варианти и възможности за изненада.

....Да се направя на голям специалист,като едновременно не написвам нищо смислено - успешно
....Да не си насочвам мнението към някого конкретно за да избягам конфронтация - успешно
....Да се покажа като фен на Юнайтед,като едновременно само плюя по играчите и отбора - успешно
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 май 2011 17:04

emo_75 написа:
sitnev1912 написа:Според мен ще залепи Флетчър или Андерсън за Меси и целия отбор ще играе затворено до 60-70 мин.на мача с един нападател(Чичарито).До тогава ако Барселона не успее да вкара, всичко ще тръгне в полза на МЮ.Моята прогноза е:О"Шей,Фърдинанд,Видич,Евра в средата Флетчър,Карик,Андерсън,Парк и Руни и в нападение Чичарито ;)

твоя състав ми се вижда най-близо до истината,но с някои забележки.не вярвам,че САФ ще рискува със Флетчър предвид дулгото му отсъствие от терена(ще е грешка според мен,когато един футболист дълго врене е отсъствал от игра и е загубил игрови ритъм,не е разумно да го пъскаш в най-важния мач за сезона).другата забележка е О ШЕЙ,мисля,че на негово място ще пусне Рафаел.освен друго,смятам че на САФ му е ясно,че за да бие БАРСА,трябва да ги изненада с нещо нестандартно,което те неочакват.сигурен съм,че няма да тръгне да ги бие по начина на МАУРИНЬО,защото всички това очакват.не съм далеч от мисалта,че САФ може да реши да излезе 4-5-1,катозапочне мача заедно с ЧИЧАРИТО(на върха) и също така с РУНИ И БРБА изтеглени като халфове и влизащи като втори нападатели когато ЮНАЙТЕД владее топката,това с цел да задаржат повече топката колкото може повече за да се ограничи най-силната страна на БАРСА,а именно владеенето на топката.и тримата могат да отбележат във всеки един момент и мисля,че САФ ще ги изненада точно с това и ше започне масирано мача с цел да търси бърз гол и ако падне такъв веднага ще реагира със смяна,като изкара един от тримата,най-веРоятно БЕРБА или ЧИЧАРИТО и пусне на мястото на някой от двамата по-биткаджийски халф.според мен ще има изненада в състава и тактиката и подхода за мача и почти съм убеден,че точно това им е приготвил на БАРСА.
знам,че звучи налудничево и рисковано,но в това има много логика и мисля,че не е лош вариант.

Флетчър е много по-добрият и надежден вариант в сравнение с Карик. Въпреки на пръв поглед липсата му на игрови минути ,то това не означава,че не е в добро физическо състояние и готов за битка. Същото важи и за Андерсон. Сър Алекс може да ги готви и двамата специално за финала (което би било блестящо). При евентуално излизане с Ернандез,Бербо и Рууни - Ернандез на върха,Берба изтеглен зад него, а Рууни на крилото. Шансът обаче това да стане е нищожен,защото ще трябва да жертваме хора като Нани и Парк. Трябва да използваме широчината на отбора - Нани и Валенсия по крилата , Парк зад Рууни и Андо в комплект с Флетчър. Трябва да спрем да разчитаме на Гигс и Скоулс за всичко,защото вече е срамно. И двамата биха били по-полезни ако влязат свежи в последните 30 минути. Абсолютно съм убеден,че ако излезем със този състав ще победим. За жалост обаче вероятността Гигс и Карик да излязат като титуляри е огромна...Карик е страшно непостоянен и често допуска големи грешки,а Гигс не е ясно дали въобще ще може да се справи...
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 27 май 2011 20:03

sMotLiO написа:
....Да се направя на голям специалист,като едновременно не написвам нищо смислено - успешно
....Да не си насочвам мнението към някого конкретно за да избягам конфронтация - успешно
....Да се покажа като фен на Юнайтед,като едновременно само плюя по играчите и отбора - успешно

Търсиш конфронтация ли, че не разбрах?
Мислиш си, че си казал нещо по-смислено ли?
И като си фен на отбор, означава че не трябва да имаш мнение ли? Сега да седна да възхвалявам Харгрийвс, защото е от отбора ли? Или да напиша че Обертан и Бебе трябва да започнат титуляри?
Нямам никакво желание в момента да се дракам с някой... и без това се радвам че деърдевила се е кротнал... но ако много държиш...

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 май 2011 02:39

naduvko написа:
sMotLiO написа:

Търсиш конфронтация ли, че не разбрах?
Мислиш си, че си казал нещо по-смислено ли?
И като си фен на отбор, означава че не трябва да имаш мнение ли? Сега да седна да възхвалявам Харгрийвс, защото е от отбора ли? Или да напиша че Обертан и Бебе трябва да започнат титуляри?
Нямам никакво желание в момента да се дракам с някой... и без това се радвам че деърдевила се е кротнал... но ако много държиш...

От известно време ти забелязвам (несъзнателно) глупостите които все са насочени против играчите,отбора,треньора и ти се чудя какъв привъженик си въобще. Като си толкова недоволен от всички можеш да си смениш отборната принадлежност. Барселона все още приемат нови хора , върви да подкрепяш 'истинския' футбол с "най-добрите" футболисти. Там няма да имаш от какво да се оплакваш.

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 28 май 2011 15:21

Независимо от състава се притеснявам, САФ да не избере някоя самоубийствена тактика, защото това му е редовния номер за финал в ЕКТ. Това е 5-я финал на МЮ в Европа за последните 21 години. В 4 от тях Юнайтед не показаха НИЩО. Гледал съм ги всичките:
През 1991 срещу Барса за КНК добре че беше головия гений на Марк Хюз /май влезна като резерва/.
През 1999г бяха смачкани от Байерн и добре , че бяха резервите Шерингам и Убиеца с бебешкото лице, които да бият немците.
През 2008 - отвратителен мач. Юнайтед бяха загубили и дузпите, ама пак късмет - Тери се подхлъзна.
През 2009 - видях нещо твърде далеч от стила на Юнайтед - бяха направо безпомощни.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 май 2011 22:35

drizhelev1 написа:Независимо от състава се притеснявам, САФ да не избере някоя самоубийствена тактика, защото това му е редовния номер за финал в ЕКТ. Това е 5-я финал на МЮ в Европа за последните 21 години. В 4 от тях Юнайтед не показаха НИЩО. Гледал съм ги всичките:
През 1991 срещу Барса за КНК добре че беше головия гений на Марк Хюз /май влезна като резерва/.
През 1999г бяха смачкани от Байерн и добре , че бяха резервите Шерингам и Убиеца с бебешкото лице, които да бият немците.
През 2008 - отвратителен мач. Юнайтед бяха загубили и дузпите, ама пак късмет - Тери се подхлъзна.
През 2009 - видях нещо твърде далеч от стила на Юнайтед - бяха направо безпомощни.

Кратко и ясно. Тотално малоумен стартов състав,схема и тактика които само облагодетелстват Барселона.

Върни се в “Манчестър Ю”