Фъргюсън полудява - пуска Оуен на финала

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Фъргюсън полудява - пуска Оуен на финала

Мнениеот TheBest007 » 24 май 2011 12:07

Muscarin написа:Това е некоректно сравнение! Колко Европейски и Световни участия има Оуен, и колко Бербатов?!

K'ва националност е Бербатов, и каква Оуен? :oops: :roll:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

dishkata
Контакти:

Мнениеот dishkata » 24 май 2011 12:09

Такъв нихилизъм не съм виждал, то бива злоба, но повечето тука се оляхте. Вместо всички тука да се радват и да се надяват Бербатов да поиграе дори и две минути на финала, то върху момчето се изля цялата помия на всички незадоволени и нереализирани индивиди, наричащи себе си българи.Едва ли българин скоро ще играе на това ниво, а и да се случи трябва само да ги носим на ръце тези момчета, които стават футболисти в нашето първенство.

kokobaroko
Контакти:

Мнениеот kokobaroko » 24 май 2011 12:09

"Дъртака" действително е изкуфял вече. Едно време не позволяваше никой да е по-голям от клуба - само да си спомним какво стана с Яп Стам, Нистелрой, Бекъм, и тн. А сега се "тресе" на Роналдо, Руни и тем подобни глезльовци. А и вече се дразня защото заприлича на Моу - 1:0 и това е. МанЮн се превърна в домакински отбор!!! А и налагането на тия "копачи" Руни и Мехико ми убива желанието да гледам любимия отбор. Не ме упреквайте в "псевдонационализъм" но Берба е с класа от двамата консуматори - и задържа топката, подава и най-важното - има поглед върху играта и не е егоист. А дъртака го закова на пейката точно като играеше за да държи Руни титуляр (с невероятните за сезона 11 гола)

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 24 май 2011 12:10

Туко що прочетох в "Нюз ъф дъ Уърлд'' ,че гонзо и ясен поемат Манчестър Ю от утре...... :? :? :? :? :?

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 май 2011 12:32

Моето скромно мнение е, че съра няна да изневери на стратегията си в големите мачове - 4-5-1. Съставът го виждам така, без да знам има ли контузени: ВДС, Рафаел, Рио, Видич, Евра, Флечър, Андерсон, Карик, Валенсия, Нани, Руни.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 24 май 2011 12:38

kokobaroko написа:"Дъртака" действително е изкуфял вече. Едно време не позволяваше никой да е по-голям от клуба - само да си спомним какво стана с Яп Стам, Нистелрой, Бекъм, и тн. А сега се "тресе" на Роналдо, Руни и тем подобни глезльовци. А и вече се дразня защото заприлича на Моу - 1:0 и това е. МанЮн се превърна в домакински отбор!!! А и налагането на тия "копачи" Руни и Мехико ми убива желанието да гледам любимия отбор. Не ме упреквайте в "псевдонационализъм" но Берба е с класа от двамата консуматори - и задържа топката, подава и най-важното - има поглед върху играта и не е егоист. А дъртака го закова на пейката точно като играеше за да държи Руни титуляр (с невероятните за сезона 11 гола)

Един фен на Юнайтед поне да каже нещо по-смислено за отбора (някаква критика).

Направо не виждам логиката как най-слабият отбор на Ман.Ю. от 4-5 години на сам стигна до финала на ШЛ. Вярно, че игра с Марсилия, Челси (които бяха по средата на дупка и в слаба форма) и срещу Шалке 04, които не са мерило, но все пак...

Предполагам единствено сплотеността на играчите може би донесе титлата и финала в ШЛ (и многото точки, които Челси изтърва, разбира се), защото като индивидуалности - единствено Нани, ван дер Саар и Видич са нещо повече (а предвид, че последните двама малко или много се препокриват...)
Рууни вече две години не знае къде се намира. Гигс направи 5 асистенции, които и Гибсън при направил, и феновете/медийте го направиха Бог, просто защото е на 37. (А истината е, че Гигс никога не е бил играч от класата на Зидан, Фиго, Роналдо, Ривалдо, Р.Карлос).
Ернандес е консуматор - чака на дузпата и вкарва, сам обаче не може да си създаде положение.
През последните две години Карик и Фелтчър правят невероятно тъпи грешки, от които най-често Манчестър допуска голове.
Фабио/Рафаел - всеки говори колко перспективни били, но аз виждам и друго - как всеки един фаул им е за жълт картон.

Както и да е - и двата отбора не ги харесвам, но на финала ще викам за Барса, просто защото не искам този отбор на Манчестър да вземе ШЛ. Дори и с Бербатов. (Ако искате кажете, че не съм патриот - все тая. Ще ме топли ли на зима, че Бербо е взел ШЛ?)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 24 май 2011 12:54

dxl написа:
kokobaroko написа:"Дъртака" действително е изкуфял вече. Едно време не позволяваше никой да е по-голям от клуба - само да си спомним какво стана с Яп Стам, Нистелрой, Бекъм, и тн. А сега се "тресе" на Роналдо, Руни и тем подобни глезльовци. А и вече се дразня защото заприлича на Моу - 1:0 и това е. МанЮн се превърна в домакински отбор!!! А и налагането на тия "копачи" Руни и Мехико ми убива желанието да гледам любимия отбор. Не ме упреквайте в "псевдонационализъм" но Берба е с класа от двамата консуматори - и задържа топката, подава и най-важното - има поглед върху играта и не е егоист. А дъртака го закова на пейката точно като играеше за да държи Руни титуляр (с невероятните за сезона 11 гола)

Един фен на Юнайтед поне да каже нещо по-смислено за отбора (някаква критика).

Направо не виждам логиката как най-слабият отбор на Ман.Ю. от 4-5 години на сам стигна до финала на ШЛ. Вярно, че игра с Марсилия, Челси (които бяха по средата на дупка и в слаба форма) и срещу Шалке 04, които не са мерило, но все пак...

Предполагам единствено сплотеността на играчите може би донесе титлата и финала в ШЛ (и многото точки, които Челси изтърва, разбира се), защото като индивидуалности - единствено Нани, ван дер Саар и Видич са нещо повече (а предвид, че последните двама малко или много се препокриват...)
Рууни вече две години не знае къде се намира. Гигс направи 5 асистенции, които и Гибсън при направил, и феновете/медийте го направиха Бог, просто защото е на 37. (А истината е, че Гигс никога не е бил играч от класата на Зидан, Фиго, Роналдо, Ривалдо, Р.Карлос).
Ернандес е консуматор - чака на дузпата и вкарва, сам обаче не може да си създаде положение.
През последните две години Карик и Фелтчър правят невероятно тъпи грешки, от които най-често Манчестър допуска голове.
Фабио/Рафаел - всеки говори колко перспективни били, но аз виждам и друго - как всеки един фаул им е за жълт картон.

Както и да е - и двата отбора не ги харесвам, но на финала ще викам за Барса, просто защото не искам този отбор на Манчестър да вземе ШЛ. Дори и с Бербатов. (Ако искате кажете, че не съм патриот - все тая. Ще ме топли ли на зима, че Бербо е взел ШЛ?)

Ти ако се имаш за смислен - по-добре се застреляй.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 24 май 2011 12:56

Дъртака е изперкал тотално,ако пусне Оуен.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 24 май 2011 13:00

Руни + Грахчо = 25 гола в пътвенството
Руни + Грахчо = 150 000 000 евро от фанелки.
Това е положението.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 май 2011 13:01

По-вероятно да излезе без нападател, отколкото с два та и Оуен да е титуляр.

Върни се в “Манчестър Ю”