Манчестър Юнайтед - Блекпул 4:2 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Блекпул 4:2 (FT)

Мнениеот daredevil » 22 май 2011 20:08

Right_side написа:няма психика Бербати . Днес играха за него , но него го е страх пред гола.

най-накрая достоверно мнение.
и оуен беше 5 метро пред бавния Бербатов така че не може да бъде упрекван.
Последна промяна от daredevil на 22 май 2011 20:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 май 2011 20:09

modor написа:Димитър Бербатов и Карлос Тевес ще си поделят "Златната обувка"

За Бербатов - връзките, че ще му трябват за да остане в МЮ ;)

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 22 май 2011 20:09

Баси дебилщината, без извинения!!! Дали в аржентинските форуми хората са разделени в подкрепата си за Тевес!? Едва ли! Тук половината не сте влизали по Физкултура, ама иначе сте големи разбирачи.

Eто заради подобно поведение на "българите" България от Велика сила е страна от n-тия свят!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
ivailopetkov
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Блекпул

Мнениеот ivailopetkov » 22 май 2011 20:10

daredevil написа:
cska_90 написа:
red_guy написа:Целият отбор се трудят като пчелички за теб, ти сереш като търтей :oops:

Да те така се беше затрудил,че тая гнида Оуен вместо на пусне топката на 2 метра вляво и Митко да стане голмайстор реши да се прави на герой-това ли беше "труденето"!!!

какви 2 метра ве лешпер, Маркуча беше 5 метра отзад и гол нямаше да влезе ако беше подал Оуен.
Тва всички да играят за теб и пак да не вкараш го няма никъде.

Иначе за мача.
2 несъществуващи гола за Блекпуул, фал при гола им и засада при другия.
Пропуски на Юнайтед идващи от 1 играч основно, който доказа че макар и много талантлив си е голямо мекотело.
Завършваме сезона с класа и добра победа.

Да е.а и коментатора и булсата и циганите и телевизора и преслава само да я пипна сега както се ядосах :evil:

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 22 май 2011 20:10

mfca написа:Баси дебилщината, без извинения!!! Дали в аржентинските форуми хората са разделени в подкрепата си за Тевес!? Едва ли! Тук половината не сте влизали по Физкултура, ама иначе сте големи разбирачи.

Eто заради подобно поведение на "българите" България от Велика сила е страна от n-тия свят!

Аржентина колко големи играчи имат че да им пука за Тевез който е в 4-тия отбор на Аржентина в момента.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 22 май 2011 20:10

mfca написа:Баси дебилщината, без извинения!!! Дали в аржентинските форуми хората са разделени в подкрепата си за Тевес!? Едва ли! Тук половината не сте влизали по Физкултура, ама иначе сте големи разбирачи.

точно кой го казва .. :oops:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ManUtd_4erever
Контакти:

Мнениеот ManUtd_4erever » 22 май 2011 20:12

Жалко за Бербатов .. Това сигурно е последният мач на Бербатов с екипа на Юнайтед не ми се вярва САФ да го търпи още време :(

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 май 2011 20:13

Ето това е най-истинското мнение тук
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 22 май 2011 20:14

daredevil написа:

Аржентина колко големи играчи имат че да им пука за Тевез който е в 4-тия отбор на Аржентина в момента.

Баси дебилщината, без извинения!!! Дали в аржентинските форуми хората са разделени в подкрепата си за Тевес!? Едва ли! Тук половината не сте влизали по Физкултура, ама иначе сте големи разбирачи.
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 май 2011 20:15

ros написа:

Ето това е най-истинското мнение тук

Остави ги да злобеят-те само това могат-мишките!!! ;) ;) ;)

А за Оуен му пожелавам това д ае псоелдния му гол в кариерата му и още много други неща-ама пак ще ме баннта-така че ще ги спестя!!!А ми беше толкова симпатичен......жалко...............уважение и чест не се купуват-СМЪРТ! :evil:
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”