Пътя по който ще поеме Бербатов сега ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Пътя по който ще поеме Бербатов сега ?

Мнениеот Paralel » 15 май 2011 01:11

Рууни е много добър футболист - страхотен завършващ удар, контрол над топката, бързина, техника, физика, пласиране и т.н. Въпреки слабата му форма след контузията, той си остава най-добрият играч на Манчестър в предни позиции. Призовавам всички, които ще спорят за това, да си припомнят играта му през изминалите 3 сезона.

При Ернардес обаче положението е малко по-различно... Всички коментатори са луднали да го хвалят! Да, добър е, да, много бързо се припособи към играта на Острова, но чак пък толкова. Никога не съм бил от слепите фенове на Берба, които го въздигат до небесата, когато е вкарал гол на празна врата, но не мога да си затворя очите и да кажа, че Чичарито е по-добър, когато просто не е! След 1-2 години може и да стане, но този сезон Митко има по-голям принос за титлата на Манчестър от всички в предни позиции.

Бербатов трябва просто да реши какво иска повече - да играе в Юнайтед и да има второстепенна роля през следващия сезон или да бъде продаден в по-слаб отбор, където да е звездата.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 май 2011 02:48

Той най добре си знае кое е най добре за него, но според мен трябва да се махне от Юнайтед и да се върне в Тотнъм, но все си мисля ,че той не иска да се маха от Манчо и ще си остане там въпреки, че се ще бъде резерва или най малкото няма да е основен играч във важните мачове !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 15 май 2011 07:09

Ако спечелят финала на ШЛ, ще се махне, ако не, може и да остане или да отиде в отбор който има амбиции за ШЛ дори и резерва.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 15 май 2011 14:21

все ми се струва, че когато човек прави тънки сметки - греши.
Напусна националния за да се концентрира върху играта и високата заплата в Манчестър.
а сега - твърда резерва.
точно сега му трябваше участие с националния - да си върне самочувствието и усета към гола...

който прави сметки, знаете..
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 май 2011 16:43

iori написа:В Тотнъм :roll:

страшно ще пасне на стила на Хари реднап :lol:
Реално единсвения топ отбор в който може да отиде и да пасне е Юве... и може би Байерн... зависи от новия треньор де
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 15 май 2011 18:52

Thsmith написа:
iori написа:В Тотнъм :roll:

страшно ще пасне на стила на Хари реднап :lol:
Реално единсвения топ отбор в който може да отиде и да пасне е Юве... и може би Байерн... зависи от новия треньор де

Убеден съм че Реднап много го иска, а ми се струва че ще вземем Гарет Бейл за Бербо и ако вземем Йънг ще цепим мрака.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 16 май 2011 23:37

Мисля, че Бербатов достачно блести, за да търси нова изява където и да е. Той едва ли иска да се махне от МанЮнайтед (това е нормално!!!). Даже и парите, мисля си, не са основното в случая. Ако направи грешен трансфер, ще бъде "бившият от МЮ". Ако направи правилният избор, ще си остане "9-ката на 19-кратния шампион (поне засега...) на Англия". И нищо, че и Юве са ми на сърцето, едва ли би му прилягало да играе на ДелеАлпи.
Пожелавам на Митко Бербатов да преподпише с МанЮнайтед, да остане в отбора още 1-2 години и да се оттегли като Крал. Той го заслужава! Ние също!!!
P.S. Ние - всички, които обичаме футбола. Изключват се всякакви злобари, завистници, псевдо-футболни капацитети, сметачи на седмични доходи, дрогирани клубно-пристрастени недорасляци и елементи, избиващи комплекси в нет-а...

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 21 май 2011 00:28

Бербатов остава в Манчестър до края на кариерата си! Поне още две години. :idea:
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Върни се в “Манчестър Ю”