MCMXIII написа: Според мен в момента, няма човек който да пази така в света.
Един на 40г. дет се чуди за 'кво спира с футбола... на отсрещната врата.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа: Според мен в момента, няма човек който да пази така в света.
MCMXIII написа:ttt10 написа:JackPackage написа:Нойер прави баси и хвърлянията с ръка, до центъра на половината на Ман Ю я кара топката![]()
Представи си с крак до каде може да откара
Ако не броим тази грешка за 2- ят гол, за първи път от 100 мача, този вратар е разработка на военните. Според мен в момента, няма човек който да пази така в света. Ако може го следете, невероятен е!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
STAMFORD написа:Нойер е страхотен вратарОчаквах да премине в МЮ,но Байерн удариха бинго с неговото привличане.Мисля,че в следващите 10-15 години ще е топ вратаря на света
drogooo написа:MCMXIII написа: Според мен в момента, няма човек който да пази така в света.
Един на 40г. дет се чуди за 'кво спира с футбола... на отсрещната врата.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Аз гледам мача от 20 тата минута....не знам преди това, но след нея Бербо е играл с топката има няма 1-2 пъти....пък после се сърдим, че е резерва....като е най пасивният на терена нормално да не му се гласува доверие
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта