smo написа:0:1 Евертън ще победят
Манчестър Юнайтед - Евертън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Евертън
Евертън играят изключително трудно на Олд Трафорд, но в момента Ман Юн не са на обичайното си ниво. Ливърпулският отбор пък от седем мача нямат загуба и се представят изключително добре. Това, че Юнайтед се бореше на три фронта до съвсем скоро си даде отражение. Първо извърчаха от ФА къп, а след това се получи и неочаквано равенство с Ню Касъл. В момента мислете им са насочени и към полуфинала в ШЛ и концентрацията за мача с Евертън може и да не е на ниво. Ако не го спечелите се появява възможността да загубите титлата.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
2:0.
Явно някои хора бъркат с натежаването на турнирите и липсата на късмет.
Фактите че дори когато Юнайтед губят точки са по-добрия отбор на терена и само малшанса и психическата обремененост от 100 мача на седмица им пречат говори достатъчно.
Освен това е най-нормалното и очаквано нещо в такава серия мачове да има мини лоши поредици, при тоя отбор те продължават по 2 мача най-често (справка гостуванията на съдийте и на анфийлд през март месец).
Ясно е че тоя мач трябва да се спечели, но ШЛ не е оправдание защото мача е у дома, там не е нужно да играеш дори добре за да биеш (а почти винаги е нужно това като си гост), а отбора има играчите който да изнесат добър мач, дори с промените за ШЛ, такива глупости гледат към мача за ШЛ няма. Ясно е че мача трябва да се спечели и ще има ротаций в защита и 1-2 в халфовата линия който не могат да окажат чак такова влияние на мача, предвид и силната резервна скамейка.
Има слухове че Флетчър може да е титуляр даже, което е много добра новина.
Рафаел вече е добре след опита за убийство от страна на Кинг Конг в първия мач срещу рентовете, Парк пък беше отпочинат срещу Нюкасъл, така че глупостите с преуморите не важат за отбор със ротаций на толкова високо ниво, проблема е психически повече отколкото нещо друго.
Явно някои хора бъркат с натежаването на турнирите и липсата на късмет.
Фактите че дори когато Юнайтед губят точки са по-добрия отбор на терена и само малшанса и психическата обремененост от 100 мача на седмица им пречат говори достатъчно.
Освен това е най-нормалното и очаквано нещо в такава серия мачове да има мини лоши поредици, при тоя отбор те продължават по 2 мача най-често (справка гостуванията на съдийте и на анфийлд през март месец).
Ясно е че тоя мач трябва да се спечели, но ШЛ не е оправдание защото мача е у дома, там не е нужно да играеш дори добре за да биеш (а почти винаги е нужно това като си гост), а отбора има играчите който да изнесат добър мач, дори с промените за ШЛ, такива глупости гледат към мача за ШЛ няма. Ясно е че мача трябва да се спечели и ще има ротаций в защита и 1-2 в халфовата линия който не могат да окажат чак такова влияние на мача, предвид и силната резервна скамейка.
Има слухове че Флетчър може да е титуляр даже, което е много добра новина.
Рафаел вече е добре след опита за убийство от страна на Кинг Конг в първия мач срещу рентовете, Парк пък беше отпочинат срещу Нюкасъл, така че глупостите с преуморите не важат за отбор със ротаций на толкова високо ниво, проблема е психически повече отколкото нещо друго.
Ае време е за повече инфо по темата. Колкото до мача 2:0 с голове на Чичарито и Бербатов
[img][img]http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Manchester-United-manchester-united-3909442-1024-768.jpg[/img][/img]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Интересно е как сте играли срещу себе си 

рутинна победа за червените дяволи .
дано берба играе , абсолютно всичко може да се очаква от Сър-а
GGMU!
дано берба играе , абсолютно всичко може да се очаква от Сър-а
GGMU!
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
- karaivanovd
- Контакти:
Здравейте,
мача с Нюкасъл ме разтревожи много. Изключително посредствен мач в който взехме нещо, макар и само точка...Ако продължаваме със същата игра не смятам, че титлата е сигурна. Нещото което ме успокоява е формата ни като домакини. Прогноза> 3-1
мача с Нюкасъл ме разтревожи много. Изключително посредствен мач в който взехме нещо, макар и само точка...Ако продължаваме със същата игра не смятам, че титлата е сигурна. Нещото което ме успокоява е формата ни като домакини. Прогноза> 3-1
Фъргюсън: Бербатов има разтежение, под въпрос е за Евертън!
"Рафаел попада в групата за мача с Евертън, но за Бербатов ще преценяме в движение", поясни наставникът на "червените дяволи"
Дори и да е в групата за мача,не мисля че ще почне титуляр.По-добре да не го пускат за да не се усложни повече,защото идват мачовете на истината и трябва да има възможности за ротации.Хубаво,че Рафаел ще играе,защото О'шей меко казано ми къса нервите.
"Рафаел попада в групата за мача с Евертън, но за Бербатов ще преценяме в движение", поясни наставникът на "червените дяволи"
Дори и да е в групата за мача,не мисля че ще почне титуляр.По-добре да не го пускат за да не се усложни повече,защото идват мачовете на истината и трябва да има възможности за ротации.Хубаво,че Рафаел ще играе,защото О'шей меко казано ми къса нервите.
Да - Флетчър (тренира от седмица и се връща след седмица според САФ), Скоулз и Харигрийвс са извън мача.
А Бербатов е под въпрос.
Всички други са ок.
А Бербатов е под въпрос.
Всички други са ок.