Btovfan80 написа:Франки, на теб не може да ти се обясни нищо! Ти си убеден в своята правота и толкова! Айде ако обичаш не си налагай мнението и остави и другите да имат такова! На ФА на адвокат ли ми се правиш, че ще ми тълкуваш какво са имали впредвид! Колегата е прав - НАКАЗАНИЕ С ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА ЗА ПСУВАНЕ ПРЕД КАМЕРАТА НЯМА!!! Взеха доста да се престарават от ФА и то в края на сезона, не мислиш ли? 

Попитаха ви нещо - дали е имало специален член за "Падащ лист ала Кантона"? 
Иначе Рууни обича да приказва пред камерите - още на световното имаше малка изцепка... 

И наистина свалете червените очила, и погледнете обективно на нещата. Рууни е идол на много деца в Англия, а и по света. (Наистина малки). Те (и техните родители) искат да го гледат как рита и вкарва, а не как вика "fuck what" (няколко пъти) пред камерите.
Някой спомена за емоции, едно друго... - има ги обаче футболистите трябва да ритат, не да псуват след гол.
Много правилно бе казано - колко пъти Рууни е посягал без топка? Оспорвал решения и тн, но не е бил гонен.
Е, сега сурово наказание за глупост. (То като си прост е за цял живот).
Рибери как го изгониха на полуфинала с Лион? Дали влизането му беше за червен картон? Да речем - да. Дали беше за 3 мача наказанието му? (Съответно пропускане на финала) - Едва ли...
Прецеденти винаги ще има. Такива, дето не са описани със съответният закон и съответното наказание. 
Жълтите (съответно червени) картони на Реал срещу Аякс?
Изпълнението на тъч в гърбът на противников играч, с цел топката просто да влезе в игра? (Случка мисля от Холандия. Играчът, изпълнил тъча, беше изгонен).
Вижте клипчето на оня Ниймар ли, къв беше, дето след гол слага на лицето си маска с неговият(!!!) лик и бе изгонен.
Йенс Леман, който в официален мач реше да отиде да пикае зад рекламите?
и тн.