Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия 2:1 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия
Тоя изкуфял дядка вече ми къса нервите. Дано Митьо не подпише и отиде в друг отбор, за да ги видя Юнайтед как ще "цъфнат" другия сезон 

Един картоф, една чорба, един коптор!
Сърът пуска най-доброто 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Сашо Александров написа:Резерва е :@ !!!
Е не, нямам думи наистина... 20 гола и за награда 1 месец пейка... Такова нещо няма никъде, Руни и хиляда слаби мача да направи пак е титуляр, а нашия си върши работата, не прави скандали, професионалист е, не изнудва клуба и накрая пейка... Ако отпаднем днес въобще няма да ме е яд, тази гавра трябва да спре просто... Или да го продаде, или да го пуска. Бесен съм в момента!!

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
- cska - maina
4:1 за Мана и споко за Бербо, съра го пази да е свеж за решаващите мачове в края на сезона, от април ще титуляр 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
dikanio написа:Тоя изкуфял дядка вече ми къса нервите. Дано Митьо не подпише и отиде в друг отбор, за да ги видя Юнайтед как ще "цъфнат" другия сезон
изкуфял дядка но ти не си постигнал нищо в този живот,за да го съдиш,смятай никога не бях чувал на берба да викат "Митьо" САФ знае какво прави

Значи всички тия приказки за новия договор са само,за да го разкарат като вземат некоя пара от трансфера...
Абе САФ си знае отбора,щом си слаб и неподготвен за съотвения мач,няма да играеш.Просто.
На всички ни е ясно,че номер 9 не се много впряга в тренировки, а това на запад се гледа сериозно.
Е поне може да сте сигурни,че ще го пусне при голова суша по време на мача.
Абе САФ си знае отбора,щом си слаб и неподготвен за съотвения мач,няма да играеш.Просто.
На всички ни е ясно,че номер 9 не се много впряга в тренировки, а това на запад се гледа сериозно.
Е поне може да сте сигурни,че ще го пусне при голова суша по време на мача.
Появиха се някакви статистики в които казват че Берба не е вкарвал от 2008 в Европа и това какво прави го по слаб?
А примерно Санта Хулия от андора играят в ШЛ и техен играч вкарва които е зидар или продавач на гъби и тои е по добър от Бербатов ли?Пълни дивотиии
Berbatov най-големия!!!
А примерно Санта Хулия от андора играят в ШЛ и техен играч вкарва които е зидар или продавач на гъби и тои е по добър от Бербатов ли?Пълни дивотиии
Berbatov най-големия!!!
уви, прогнозата ми се сбъдна...дано го пусне поне второто 

dikanio написа:Тоя изкуфял дядка вече ми къса нервите. Дано Митьо не подпише и отиде в друг отбор, за да ги видя Юнайтед как ще "цъфнат" другия сезон
хахааххахахахах .. изкърти ме това мнение...

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives