Аз не казвам,че даден футболист не е велик при полужение,че дори не съм го гледал

Чаткаш ли каква е разликата между нас

И според теб Беркамп,Дзола и Гигс не са велики футболисти

НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА

[/quote]
С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст[/quote]
Хахахаха чакай и аз да се намеся, абе пич не те знам на колко години си, но аз лично съм на 26 и съм ги гледал тези играчи ако на 26 години казваш напреднала възраст, значи 35-6 годишните футболисти въобще не трябва да стъпват на терена пък един Гигс играе все още и за възрастта си играе доста прилично и надиграва поне с 10 години по-млади играчи и да твърдиш че Бергкамп, Гигс и Дзола не са велики играчи и повече от смехотворно, пусни си в нета клипчета от голове на Бергкамп - супер интелигентен и фин играч, има уникални голове, на прима виста се сещам за два които са просто такова качество, че сега такива голове може да се вкарат суууууууууууупер трудно, просто защото футболистите нямат тези технически умения, Гигс - невероятно крило, супер бурз и техничен играч, това че не е изявен като манекена Роналдо, не означава нищо, отиди сред феновете на Юнайтед и кажи нещо подобно за Гигс да те видя как ще излезеш от там после, със сигурност няма да ти хареса, просто защото те го БОГОТВОРЯТ, докато Роналдо вече го забравиха, ето разликата Роналдо е еднодневка съра го ползва колкото му беше нужен, точно като една носна кърпичка и после му взе паричките, докато Гигс винаги ще е сред великите на Юнайтед и продължава да чупи рекорди, Дзола - знаеш ли колко е трудно да отидеш на друго място, със съвсем различен футболи да се наложиш така че Англичаните да те обичат, тези закостенели хора?Почти е невъзможно, докато Дзола го постигна, просто защото е ГОЛЯМ играч и ако имаше тези пари в Челси по негово време, с такива играчи като сега един Дзола щеше да е нещо като Меси сега за Барса, така че ако искаш образовай се малко за нещата и говори тогава, защото има хора преди теб който са гледали също велики играчи, а иначе за първенствата и за това кой къде е успял си е строго индивидуално, до човека си е.... Ривалдо беше уникален в Барса, в Милан не ставаше за нищо, Феномена в Барса беше в силата си и накара един друг сър, ако се сещаш за кого говоря да се хване за главата когато вкара гол като тръгна от центъра, в Интер Роналдо не беше същият, да имаше и за контузии, но все пак като дойде пак в Реал намери пак себе си.Примерите са много, просто е безсмислено да се казва кой е велик или кой не, за всяко време е имало велики играчи и ще има, въпросът е да се радваме на тях и да уважаваме техният труд, макар и нещата да се изкривиха вече прекалено много.Желая ви лека нощ. съжалявам ако съм направил грешки, но вече е много късно, а аз наистина исках да напиша това и затова и е толкова дълго!!!