Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 01:23

rhaegar написа:Ае вие що не се кротнете и не спрете да осирате всяка тема с безкрайните си караници Англия-Испания? Английското е по-динамично, испанското по-технично, какво толкова. Всеки си гледа каквото му е кеф. Всяка втора тема е "Барса така, пък Ман.Ю иначе", "Реал така, Арсенал онака" не се траете вече.

Аз лично от всеки спор научавам по нещо ново , а в много от случайте то си заслужава. Тези спорове си имат и хубава страна.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 11 мар 2011 01:23

Rivaldo10 написа:
DAILY написа:
sMotLiO написа:А Меси беше в сянката на Роналдиньо,а Роналдиньо и Ривалдо бяха в сянката на ФЕНОМЕНА. Поправям се -ти си супер ограничен :lol:

И изненада, времето тече и Меси излезе от сянката на Роналдиньо. По нататък говориш само глупости, за Феномена, Роналдиньо и Ривалдо защото тези футболисти никога не са играли заедно.

Не само играха , ами и направиха Бразилия световни шампиони , 2002 в Япония и Кореа!

Нещо сериозно се обърка темата, беше за Пике и Роси, стана за англия и Испания, сега се оказа че изобщо не говорим за клубни отбори, след малко ще започнем да коментираме и разни бенефиси и ще се окаже че Стоичков е бил в сянката на Марадона?!?!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 мар 2011 01:25

bojkyy написа:
Frankie Lampard написа:В момента водещите футболисти наистина са от Испания (повечето, не всички, разбира се), но всички са от Реал и Барса, разбираш ли разликата.

Погледни съставите на 3-тия, 4-тия, 5-тия и 6-тия в Испания и същите отбори в Англия. Разликата е огромна.

И това, че в Англия не са играели велики футболисти е чудовищна глупост, тъкмо обратното е.

Показателен е факта, че само 1 испански футболист е печелил златната топка, а англичаните са поне 4.

Я ми кажи тея велики футболисти играели в Боксинг Лийг. За Испания ще изброя един-двама. Марадона, Раул, Роналдо(феномена), Ривалдо и много много много други

Абре КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ КЪДЕТО ГОВОРИ ?????????? Мислиш ли , че ако САФ не беше тръгнал 95 96 година да купува латиноси , повечето от тези играчи нямаха да играят във Англия ????/ Боже ама гледайте малко по реално .

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 01:26

DmG написа:
bojkyy написа:
Frankie Lampard написа:В момента водещите футболисти наистина са от Испания (повечето, не всички, разбира се), но всички са от Реал и Барса, разбираш ли разликата.

Погледни съставите на 3-тия, 4-тия, 5-тия и 6-тия в Испания и същите отбори в Англия. Разликата е огромна.

И това, че в Англия не са играели велики футболисти е чудовищна глупост, тъкмо обратното е.

Показателен е факта, че само 1 испански футболист е печелил златната топка, а англичаните са поне 4.

Я ми кажи тея велики футболисти играели в Боксинг Лийг. За Испания ще изброя един-двама. Марадона, Раул, Роналдо(феномена), Ривалдо и много много много други

Абре КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ КЪДЕТО ГОВОРИ ?????????? Мислиш ли , че ако САФ не беше тръгнал 95 96 година да купува латиноси , повечето от тези играчи нямаха да играят във Англия ????/ Боже ама гледайте малко по реално .

Тук латиностите нямат нищо общо
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 мар 2011 01:36

bojkyy написа:
sMotLiO написа:
DAILY написа:
Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Кой е този каймак и кой го определя? Аз лично бих взел Гигс пред който и да е друг футболист,защото аз лично не знам за втори като него.

Втори който да е уж велик и винаги да е бил в сянката на някой ли, прав си няма

Абре пич , спри да пишеш глупости ..... ГИГС НЕ Е БИЛ ВЪВ СЯНКАТА НА НИКОЙ !!!! Това , че не го пишат във весниците всеки ден заради запой , изневяра или поредния гол след лакомни действия - НЕ ЗНАЧИ , че е ВТОРИ във отбора , ТОЙ Е БИЛ ДЪЛГИ ГОДИНИ НАЙ- ВАЖНИЯ !!!! спри да пишеш глупостии.....

ЗА отговора по нагоре , е ти си изброил само латиности , СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 01:47

DAILY написа:
Frankie Lampard написа:Да играеш в Испания, не е като да играеш в Англия. В Англия се изискват далеч повече умнеия, каквито явно Роси, Форлан и Пике не притежават.

На Форлан му се дадоха предостатъчно шансове, но явно не му стига класата да играе в най-силното първенство в света. 8-)

Да, точно за това си тръгна и Роналдо нали, щото не ставаше за Англия. Точно затова Меси, Шави и Иниеста са закотвени в Испания, молят се всеки ден да ги приеме някой от опашкарите в Англия, ама уви, не стават за там. Сериозно ли ги мислиш тези глупости или просто реши да се направиш на интересен?

Роналдо отиде в Испания първо за пари и второ защото Ел Галактико е мечтата на почти всички топ играчи...
Разни месита, шавита и ко знаеш ли колко време ще издържат в Англия ? Щото Англия не е испания и никой няма да ги гледа влажно как си подават топчето нито ще остави месито да минава през полвината защита... Отбори като Стоук и тн ще ги обезкостят ... Просто футбола в Англия е много по различен...
А що се отнася за нап
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 11 мар 2011 02:05

CTAHKO написа:
bojkyy написа:
Rivaldo10 написа:Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ

Ако добре си спомням през 1999 година , Челси излиза (май срещу Арсенал) без нито един англичанин в съства си. Мисълта ми беше , че водещите отбори разчитат на много голям брой чужденци. Докато една Барселона , не само залага главно на испанци , ами те са продукт на школата им.

Именно!

Ето това е продукт от труда не един гениален футболист и треньор Йохан Кройф,който още като треньор на Барселона започва да развива детската школа по негова методика .А след като прекратява треньорската си кариера,мисля че остава консултант на ДЮШ на Барселона.И м/у другото поколението на Шави е първото от тази школа[/quote]

Много точно мнение! Според мен стадион Ноу Камп трябва да бъде прекръстен на Йохан Кройф, а пред стадиона трябва да има няколко тонен негов паметник. Също така всеки фен на този отбор трябва да има негов портрет в дома си! Ако не беше той, Барса все още нямаше да има и една КЕШ, а Испания нямаше да стане световен шампион никога. Лично за мен е един от най-големите хора във Футбола и най-големия човек в историята на Барселона.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 мар 2011 02:15

Gateca написа:
Ето това е продукт от труда не един гениален футболист и треньор Йохан Кройф,който още като треньор на Барселона започва да развива детската школа по негова методика .А след като прекратява треньорската си кариера,мисля че остава консултант на ДЮШ на Барселона.И м/у другото поколението на Шави е първото от тази школа

Много точно мнение! Според мен стадион Ноу Камп трябва да бъде прекръстен на Йохан Кройф, а пред стадиона трябва да има няколко тонен негов паметник. Също така всеки фен на този отбор трябва да има негов портрет в дома си! Ако не беше той, Барса все още нямаше да има и една КЕШ, а Испания нямаше да стане световен шампион никога. Лично за мен е един от най-големите хора във Футбола и най-големия човек в историята на Барселона.

Евала пичове , разбирате от футбол . Много точни мнения !

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 11 мар 2011 03:05

Понеже видях някой да предлага да се сравнят 5-6 отбори в Англия и Испания, аз ви предлагам да сравните третия в Англия, с втория от Украйна...

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 11 мар 2011 03:51

Аз не казвам,че даден футболист не е велик при полужение,че дори не съм го гледал :lol: Чаткаш ли каква е разликата между нас :lol: И според теб Беркамп,Дзола и Гигс не са велики футболисти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА :mrgreen:[/quote]
С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст[/quote]

Хахахаха чакай и аз да се намеся, абе пич не те знам на колко години си, но аз лично съм на 26 и съм ги гледал тези играчи ако на 26 години казваш напреднала възраст, значи 35-6 годишните футболисти въобще не трябва да стъпват на терена пък един Гигс играе все още и за възрастта си играе доста прилично и надиграва поне с 10 години по-млади играчи и да твърдиш че Бергкамп, Гигс и Дзола не са велики играчи и повече от смехотворно, пусни си в нета клипчета от голове на Бергкамп - супер интелигентен и фин играч, има уникални голове, на прима виста се сещам за два които са просто такова качество, че сега такива голове може да се вкарат суууууууууууупер трудно, просто защото футболистите нямат тези технически умения, Гигс - невероятно крило, супер бурз и техничен играч, това че не е изявен като манекена Роналдо, не означава нищо, отиди сред феновете на Юнайтед и кажи нещо подобно за Гигс да те видя как ще излезеш от там после, със сигурност няма да ти хареса, просто защото те го БОГОТВОРЯТ, докато Роналдо вече го забравиха, ето разликата Роналдо е еднодневка съра го ползва колкото му беше нужен, точно като една носна кърпичка и после му взе паричките, докато Гигс винаги ще е сред великите на Юнайтед и продължава да чупи рекорди, Дзола - знаеш ли колко е трудно да отидеш на друго място, със съвсем различен футболи да се наложиш така че Англичаните да те обичат, тези закостенели хора?Почти е невъзможно, докато Дзола го постигна, просто защото е ГОЛЯМ играч и ако имаше тези пари в Челси по негово време, с такива играчи като сега един Дзола щеше да е нещо като Меси сега за Барса, така че ако искаш образовай се малко за нещата и говори тогава, защото има хора преди теб който са гледали също велики играчи, а иначе за първенствата и за това кой къде е успял си е строго индивидуално, до човека си е.... Ривалдо беше уникален в Барса, в Милан не ставаше за нищо, Феномена в Барса беше в силата си и накара един друг сър, ако се сещаш за кого говоря да се хване за главата когато вкара гол като тръгна от центъра, в Интер Роналдо не беше същият, да имаше и за контузии, но все пак като дойде пак в Реал намери пак себе си.Примерите са много, просто е безсмислено да се казва кой е велик или кой не, за всяко време е имало велики играчи и ще има, въпросът е да се радваме на тях и да уважаваме техният труд, макар и нещата да се изкривиха вече прекалено много.Желая ви лека нощ. съжалявам ако съм направил грешки, но вече е много късно, а аз наистина исках да напиша това и затова и е толкова дълго!!!

Върни се в “Манчестър Ю”