Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:50

Rivaldo10 написа:
CTAHKO написа:
А последните 10 години :?: :?: :?: Трябва да искате 10% отстъпка от МЮ ;)

Кажи ми моля те , коя година Челси излизат без нито един англичанин в състава си?

Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 11 мар 2011 00:50

sMotLiO написа:
bojkyy написа:
sMotLiO написа:Ама той не е гледал нито един от тези. Чакай да му дам някой по-пресен

Анри,Беркамп,Дзола,Нистелрой,Гигс и още хиляда.

Ти щото сси ги гледал всичките. От тея които си изброил се съгласявам единствено за Анри и Нистълрой.

Аз не казвам,че даден футболист не е велик при полужение,че дори не съм го гледал :lol: Чаткаш ли каква е разликата между нас :lol: И според теб Беркамп,Дзола и Гигс не са велики футболисти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА :mrgreen:

Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:51

CTAHKO написа:
bojkyy написа:Че Ди Стефано ли дойде от МЮ, Раул ли, Зидан ли, Роберто Карлош ли, Сантилияна ли, мога да изброя много легенди на Реал, и нито един от тях не е дошъл от Боксинг Лийг. Да последните години взехме няколко играча от МЮ, но те определено не са легенди, няма и как да бъдат

Ти сам каза, последните години. И не ми отговори на въпроса, кой дошъл от Боксинг Лийг се е превърнал в легенда на Бернабеу
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:52

DAILY написа:Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Ако имам лична класация тея няма да са дори в топ 30. Това за мен не са велики футболисти причините които ме карат да го мисля, съм ги споменал в предишния си поуст

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 00:53

CTAHKO написа:
Rivaldo10 написа:
CTAHKO написа:

Кажи ми моля те , коя година Челси излизат без нито един англичанин в състава си?

Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ

Ако добре си спомням през 1999 година , Челси излиза (май срещу Арсенал) без нито един англичанин в съства си. Мисълта ми беше , че водещите отбори разчитат на много голям брой чужденци. Докато една Барселона , не само залага главно на испанци , ами те са продукт на школата им.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:54

bojkyy написа:С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст

Аз съм ги гледал както съм гледал и Реал с Бутрагеньо и Уго Санчез,а така също и Барселона със Стоичков и Ромарио както и Милан с холандското трио.И това не означава,че сме в напреднала възраст,а че познаваме по-добре историята от някой 20 годишен пикльо,който от 2 години е фен на Реал или Барселона и в момента се чувства на гребена на вълната без да познава историята :!: :!: :!:
Последна промяна от CTAHKO на 11 мар 2011 00:55, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:55

Rivaldo10 написа:Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ

Ако добре си спомням през 1999 година , Челси излиза (май срещу Арсенал) без нито един англичанин в съства си. Мисълта ми беше , че водещите отбори разчитат на много голям брой чужденци. Докато една Барселона , не само залага главно на испанци , ами те са продукт на школата им.[/quote]
Именно!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 мар 2011 00:57

bojkyy написа:С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Великите футболисти били печелели купи ахахахахахахахахахахахах

Ти си ограничен. Всъшност,ти си страшно ограничен. Въобще не смятам да си губя времето да споря с някого като теб,защото ти нямаш никакви разбирания за каквото и да било. Благодаря :mrgreen:
Последна промяна от sMotLiO на 11 мар 2011 00:58, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:58

CTAHKO написа:

Аз съм ги гледал както съм гледал и Реал с Бутрагеньо и Уго Санчез,а така също и Барселона със Стоичков и Ромарио както и Милан с холандското трио.И това не означава,че сме в напреднала възраст,а че познаваме по-добре историята от някой 20 годишен пикльо,който от 2 години е фен на Реал или Барселона и в момента се чувства на гребена на вълната без да познава историята :!: :!: :!:

Ти ми казваш за хора играели през 90-те или няколко години по-рано. Но да си гледал Джордж Бест в съзнателния си живот, определено те прави човек в напреднала възраст, даже мирише на пръст около теб. А пикльо може да си ти, но определено аз не съм. Странно как казваш на човек, че е пикльо като дори не го познаваш, само показваш, че си прост

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 00:58

Сега се сещам , че в Биобао са играли през всичките години само испанци , нито един чужденец. И за разлика от настоящето , този отбор е бил от водещите в далечното минало , ако добре си спомням с 8 титли. И едните и другите споменахте доста големи имена, за който са казани твърде хубави думи. Нека не умаловажаваме постигнатото от тях , в един леко безсмислен спор.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”