Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:41

CTAHKO написа:и още един въпрос:Защо най-големите звезди на Реал са от английската ПШ ;) И защо сте редовни клиенти на МЮ :?: Ползвате ли някакви отстъпки за количество(майтап) :) :) :) :?: :?: :?:

Че Ди Стефано ли дойде от МЮ, Раул ли, Зидан ли, Роберто Карлош ли, Сантилияна ли, мога да изброя много легенди на Реал, и нито един от тях не е дошъл от Боксинг Лийг. Да последните години взехме няколко играча от МЮ, но те определено не са легенди, няма и как да бъдат
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 мар 2011 00:42

WOW, И аз безкрайно много уважавам Стоичков, но да го поставяш над Чарлтън, Бест, Лоу, Кийгън и т.н е абсурдно.

"Maradona good; Pelé better; George Best."- Само това ще кажа. И ви казвам лека нощ, иначе ще стане поредното мазало La liga vs PL (Tо вече стана, де. ) Добре, че изчезвам другата седмица. :lol:
Последна промяна от Frankie Lampard на 11 мар 2011 00:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 00:42

Frankie Lampard написа:Джордж Бест- според Марадона и Пеле- най-добрия в Историята.

Сравняван с Жоро Соколов :!: :!: :!:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:43

CTAHKO написа:
bojkyy написа:
CTAHKO написа:Тези освен последния са си легенди единствено в Англия, навсякаде другаде ще са едни от многото

А ти като фен на Реал ми кажи на кой футболист има продадени най-много фланелки :roll: :roll: :roll: Струва ми се че е англичнин ;) ;) ;)

Еми за миналата година най-много фланелки в Англия е продал Торес, я чакай май той е Англичанин. А Роналдо щом успя да си върне парите на Реал само от фен артиколи, май май и той е в челните места, мисля, че и тон не беше англичанин или греша?

Докато стигнат по тираж продадените фланелки на Бекъм,има още много хляб да ядат ;)[/quote]
Амакаде играеше Бекам в Реал Мадрид, тва каде е в Испания. Ако беше останал в Англия никога нямаше да продаде толкова фланелки. Факта, че успя точно когато отиде в Реал го доказва

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:43

Frankie Lampard написа:WOW, И аз безкрайно много уважавам Стоичков, но да го поставяш над Чарлтън, Бест, Лоу, Кийгън и т.н е абсурдно.

"Maradona good; Pelé better; George Best."- Само това ще кажа. И ви казвам лека нощ, иначе ще стане поредното мазало La liga vs PL (Tо вече стана, де. ) Добре, че изчезвам другата седмица. :lol:

Междо другото, Пеле казва. Ди Стефано е най-великия играч в историята на футбола, защото е играл в Европа

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 мар 2011 00:46

bojkyy написа:
sMotLiO написа:Ама той не е гледал нито един от тези. Чакай да му дам някой по-пресен

Анри,Беркамп,Дзола,Нистелрой,Гигс и още хиляда.

Ти щото сси ги гледал всичките. От тея които си изброил се съгласявам единствено за Анри и Нистълрой.

Аз не казвам,че даден футболист не е велик при полужение,че дори не съм го гледал :lol: Чаткаш ли каква е разликата между нас :lol: И според теб Беркамп,Дзола и Гигс не са велики футболисти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:47

bojkyy написа:Че Ди Стефано ли дойде от МЮ, Раул ли, Зидан ли, Роберто Карлош ли, Сантилияна ли, мога да изброя много легенди на Реал, и нито един от тях не е дошъл от Боксинг Лийг. Да последните години взехме няколко играча от МЮ, но те определено не са легенди, няма и как да бъдат

А последните 10 години :?: :?: :?: Трябва да искате 10% отстъпка от МЮ ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 11 мар 2011 00:48

Frankie Lampard написа:WOW, И аз безкрайно много уважавам Стоичков, но да го поставяш над Чарлтън, Бест, Лоу, Кийгън и т.н е абсурдно.

Ти пък от къде знаеш, гледал ли си го? Другото очевадно нещо е че всеки си казва личното мнение, е как като Българин моето лично мнение да ме е пристрастно към Стоичков.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 00:48

CTAHKO написа:
А последните 10 години :?: :?: :?: Трябва да искате 10% отстъпка от МЮ ;)

Кажи ми моля те , коя година Челси излизат без нито един англичанин в състава си?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:50

sMotLiO написа:
bojkyy написа:
sMotLiO написа:Ама той не е гледал нито един от тези. Чакай да му дам някой по-пресен

Анри,Беркамп,Дзола,Нистелрой,Гигс и още хиляда.

Ти щото сси ги гледал всичките. От тея които си изброил се съгласявам единствено за Анри и Нистълрой.

Аз не казвам,че даден футболист не е велик при полужение,че дори не съм го гледал :lol: Чаткаш ли каква е разликата между нас :lol: И според теб Беркамп,Дзола и Гигс не са велики футболисти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА :mrgreen:

С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст

Върни се в “Манчестър Ю”