Антонио Валенсия се готви с първия отбор, вече е почти на 100 процента възстановен от травмата си.
Еквадорското крило на Манчестър Юнайтед Луис Антонио Валенсия е много близо до завръщане в игра, след като стана ясно, че бившият ас на Уигън е в последния етап от възстановяването си.
25-годишният футболист не е играл от септември, миналата година, когато кракът му беше счупен по жесток начин по време на двубоя от груповата фаза на Шампионската лига срещу Глазгоу Рейнджърс.
Очакваше се, че той ще пропусне остатъка от сезона във Висшата лига, но възстановяването му върви доста по-бързо и по-добре от очакваното.
В понеделник Валенсия тренира заедно с резервния отбор на Юнайтед, а вчера се присъедини към първия състав, който се подготвя на клубната база в Карингтън.
Еквадорецът тренира нормално, което е знак, че ще се завърне на терените в най-скоро време. Това от своя страна е страхотна новина за Сър Алекс, тъй като шотландецът няма да може да разчита минимум за следващия един месец на португалското крило Нани.
Последният бе зверски изритан от Джейми Карагър по време на дербито с Ливърпул и ще трябва да минат няколко седмици, докато се възстанови напълно.
Знам, че има тема за новините покрай отбора, но реших тая новина да я отделя просто, защото е много важна за Манчестър Юнайтед и добра.Най-сетне Валенсия се връща - една от най-добрите новини от време насам.
MANCHESTER UNITED FOREVER !
Антонио Валенсия тренира на пълни обороти близо до завръщане
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Антонио Валенсия тренира на пълни обороти близо до завръщане
http://www.winner.bg/european-football/read39761.html ако е вярно е много добра новина съжелявам за рекламата
Чудесна новина, още повече след като Нани няма да може да играе поне месец
Забравих го този Валенсия как изглежда вече
Дано се върне че Нани е с контузия а и не ми харесва как играе,а какво става с Парк ще се връща ли в игра

Deluxx написа:Забравих го този Валенсия как изглежда вечеДано се върне че Нани е с контузия а и не ми харесва как играе,а какво става с Парк ще се връща ли в игра
Скоро време ще се върне немога да ти кажа точна дата контузи се за Купата на Азия и .. от тогава лекува контузия най-вероятно в близко бъдеще ще го видим в игра

манчестър се нуждаят от него че като гледам почнаха доста да потъват
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД
добре че нямат мач с Ливерпул.не мога да приема още ,че за това влизане Карагър не беше изгонен от Острова...това беше престъпление..а съдията абсолютен идиот...допълвам че съм фен на Тотнъм и се надявам да играем финал в Ш.Л.
поздравявам вс фенове на Тотнъм и се надявам Бербо да се върне при нас....тази вечер 3-1

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Rofles написа:Deluxx написа:Забравих го този Валенсия как изглежда вечеДано се върне че Нани е с контузия а и не ми харесва как играе,а какво става с Парк ще се връща ли в игра
Скоро време ще се върне немога да ти кажа точна дата контузи се за Купата на Азия и .. от тогава лекува контузия най-вероятно в близко бъдеще ще го видим в игра
Не се ли контузи в ШЛ мача с Рейджърс през септември?
Е, радвам се, че Валенсия е почти възстановен...
Дано си върне по-скоро формата, че и без това Юнайтед са го закъсали откъм флангови футболисти 

Deluxx написа:Rofles написа:Deluxx написа:Забравих го този Валенсия как изглежда вечеДано се върне че Нани е с контузия а и не ми харесва как играе,а какво става с Парк ще се връща ли в игра
Не се ли контузи в ШЛ мача с Рейджърс през септември?
Аз ти казвам за Парк !