AntrAcsA написа:.... Играта на Юнайтед е меко казано "дърварска".Никакви идеи, никаква креативност, никакав следа от логика и мисъл в градивен план, а и от скоро в защита. Грешни пасове, лош дрибъл и контрол, гарниран с изритани топки в предни позиции и .. квото сабя покаже. Тотална мъка за гледане се превръща всеки един мач на отбора, особено ако си му фен. Така шампион не се става. Нямаме никаква халфова линия, а от нея почва всичко градивно, изгубиш ли центъра на терена, губиш и мача, освен ако нямаш късмет или някой гениален футболист в предни позиции който от 1 положение да вкарва 2 гола. Лошото е че късмета свърши.. ами сега

SAF, ами сега какво ще правим ? Играта на отбора затъва и затъва със всеки изминал мач, и не виждам и искрица надежда това да се промени някак.
Абе пич,
Къде и кой мач гледа бре - 1во полувреме имат нат 20 пресечени паса халфовата линия,пълно притежание на топката и доминиране в средата берз последните 5 мин. в който домакина се вдигна на щурм да гони изравняване.
Атаките ни бяха супер добре подредени и бързо се групираха при изнасяне,същото при защита.Челси имат един удар на Малуда и измисления фал с/у момче/момиче.От ляво Нани и Евра им направиха на двоен поне 10 атаки една след друга с извеждане в наказателното и Иванович само залягане покрай тях в случеите в който не можеше да ги свали.
1-во полувреме ги бихме в средата .
Второто сините почнаха агресивно с цената на нарушения,за техен късмет някой не наказани( два пъти гонене на Луис не случайно и Анчелоти го извади от благодарност че още не е изгонен)
Късмет или съдия-спорна или не даде им дузпа (със същия аршин можеше да даде и за Руни при настъпване отзад но даде авантаж) .Изгони Видич а три пъти подред Дрогаб прави нарушения в атака.Спести мн нарушения с/у Нани и Евра при контрите от ляво и естествено второто бе полувреме за Челси.Ама тва е футбол и се случва.
Ама да излезеш и да ми разправяш колко сме трагични,само изритани топки напред(виж моля ти се само колко гола са вкарани с извеждащи подаваниш тоя сезон и тогава заключения)кви дърводелци,САФ 'кво ше правил.Верно не сме БарЦелона

ама Луиз вън и други песни щяхте да пеете -САФ велик,уау как ги пресирахме.
Верно има резон малко да се критикува подредбата след 65та минути щото Гигс и Берба не разнообразиха играта нио за секунда.
Тия неща да ми ги разправя некой болен "rent boys" припикаващ покрай снимки на испанското момче/момиче (стисках палци да играе титуляр свърши толкова добра работа в мача... за юнайтед) или ония дето Краля (все още не могат ми обяснят къв крал е ./..ние на САФ тогава требва незнам как да му викаме ) ги бил съживил и нещеш ли последния ги изцентрофугира.Ама фен на Юнайтед!!???!!!
И да земат да спрат да ми мрънкат тука некви псевдо феноря съдишта подпирал щото се вижда че и ни режат
Важни мачове САФ играе с един от пред - е ви на от 5 мача гости,шампионска лига Юнайтед играят 4-3-3
We'll Keep The Red Flag Flying High,
Cos' Man Utd will never die..