Олимпик М-Манчестър Ю(23.02.11)21:45ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Re: Олимпик М-Манчестър Ю(23.02.11)21:45ч

Мнениеот Martinho » 24 фев 2011 19:07

AndreyBG написа:
Няма как,пак го повтарям в коя етма не знам,ставам и досаден,ама за сетен път се убеждавам....Стига вече с тези "нешлифовани диаманти",дето СЪРА взима за 2-3 мил. емро и чака 2-3 сезона,докато ги направя доста добри играчи....Няма време,ние не сме ферма за откриване на млади звезди,които май-май доста често по-късно и ги продаваме....Трябват готови,завършени и класни играчи....Туй не е Бирмингам,Стоук или някой отбор дето да крета в Англия....Тук се гонят успехи и титли,не развъдник на някакви футболяги от типа на Бебе,Обертан,Евънс и другата сурия....Веднъж се издъни срещу Уест Хям за Карлинг Къп с тези играчи и вече трябва да го е разбрал,че без апри не става...Смеем се на Реал и др.,че купуват и пърскат пари,ама в оммента един Реал е с класа над нас,а ние отиваме в другата крайност,пестим от всякъде и търсим успехи...Еми тогава се надяваш на късмет асмо и караш сезона "на мускули"...

Остави се, оня ден срещу Кроули като ги гледах надеждите ни се чудех кой е отбора от 5та дивизия. Още съжалявам, че не успяхме (или не опитахме, не знаем кое от двете) да вземем Снайдер от Интер докато му беше време. Момчето си беше казало, че иска да играе за Манчестър Юнайтед, а такъв играч според мен би паснал идеално на отбора ни, тъй като в халфовата ни линия сериозно ни липсва креативност. Цяло чудо е, че сме първи след такъв сезон, но това го отдавам на опита на Съра, с друг мениджър щяхме да сме при Челси в момента. Дано момчетата се стегнат и вземат титлата в ВЛ, а за ШЛ - каквото сабя покаже, аз нямам кой знае какви очаквания вече. Дано ни изненадат.
Напълно съм съгласен с теб....За жалост,думата и в случая качеството,което трябва да притежава всеки един халф на Юнайтед,липсва при повечето футболисти...Може би най-креативен в момента е Андерсон,но на фона на неговите колеги от този пост,той въобще не може да бъде окачествен като креативна личност....За Снайдер и Тевез и до ден днешен съжалявам,че не са в тима....Факт е,че и всички що-годе добри резултати се дължат на самият САФ,който ако не беше наистина качествен специалист,отдавна да се е смъкнал с тима надолу.

sMotLiO написа:Момчета хубаво е,че искате промяна,но това не означава,че тя ще е за по-добро. В близките два,три сезона ще подменим огромна част от сегашния си състав,а и най-вероятно САФ ще се оттегли. Нека първо да извлечем максимума от този сезон,а промените ще дойдат.
Аз лично не очаквам като се променят много неща веднага това да има добър ефект,но съм убеден,че след време той ще дойде...Без промяна не става и тя е наложителна поради две причини:подмладяване и вдигане качеството и класата на тима :)

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Мнениеот Martinho » 24 фев 2011 19:15

sMotLiO написа:Спрете да пишете под влиянието на емоцийте,защото не сте прави. Имаме редица контузени играчи които биха влезли в титулярни състав веднага - Фърдинанд,Андерсон,Гигс,Валенсия,Парк и отделно Рафаел не игра. Грешно е да имате големи очаквания от подобна тройка в центъра и Рууни на крилото.
Не е само под влияние на емоции....Това продължава от миналия сезон,ако се замислим...От тези контузени,които изреди,съм съгласен единствено за Рио,Рафаел и донякъде Андерсон,че биха вдигнали малко класата...Изключвам Гигс,който за мен е повече от играч,но при него лошо се получава с възрастта,която му пречи вече да играе повече от 65 мин.Валенсия докато настъпи в тази топ форма няма да му стигне сезона...Парк пък за мен е нещо от рода на Карик...Рууни пък за мен не се справя никак зле по крилото,само че още му е трудно сякаш да стои по тъча и често забелязвам го влече да влиза по-навътре в терена :roll:

sMotLiO написа:Аз лично съм най-разочарован от Карик,отново. Гибсън и Флетчър са ясни като бял ден,но какво по дяволите става с Карик? От грешката му срещу Байерн на ОТ - да има не повече от пет,шест добри мача. Изглежда всякакво самочувствие го е напуснало.

Явно по-късно пролича,че явно за него не е лесно да носи фланелката на тим като Юнайтед...Показа доста слаба психика и още не може сякаш да се опомни къде е,а не крия,че до преди година и половина имах доста амбиции,че ще успее да замени Скоулс след време,но уви 8-)

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 24 фев 2011 20:46

абсолютно очакван резултат,
на Олд-а ги бием с минимален резултат и сме напред 8-)
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 27 фев 2011 23:08

Ако Марсилия вкара 1 гол на ОТ и те ще продължат 95% сигурен съм.Но ако Юнайтед вкарат 1 гол пък те ще продължат.Много е важно кой ще отбележи първия гол.Който го отбележи,той ще продължи.А може и дузпи да има,ще видим.Но не очаквам кой знае колко по-интересен мач от този на Велодром.

Върни се в “Манчестър Ю”