sMotLiO написа:Спрете да пишете под влиянието на емоцийте,защото не сте прави. Имаме редица контузени играчи които биха влезли в титулярни състав веднага - Фърдинанд,Андерсон,Гигс,Валенсия,Парк и отделно Рафаел не игра. Грешно е да имате големи очаквания от подобна тройка в центъра и Рууни на крилото.
Не е само под влияние на емоции....Това продължава от миналия сезон,ако се замислим...От тези контузени,които изреди,съм съгласен единствено за Рио,Рафаел и донякъде Андерсон,че биха вдигнали малко класата...Изключвам Гигс,който за мен е повече от играч,но при него лошо се получава с възрастта,която му пречи вече да играе повече от 65 мин.Валенсия докато настъпи в тази топ форма няма да му стигне сезона...Парк пък за мен е нещо от рода на Карик...Рууни пък за мен не се справя никак зле по крилото,само че още му е трудно сякаш да стои по тъча и често забелязвам го влече да влиза по-навътре в терена
sMotLiO написа:Аз лично съм най-разочарован от Карик,отново. Гибсън и Флетчър са ясни като бял ден,но какво по дяволите става с Карик? От грешката му срещу Байерн на ОТ - да има не повече от пет,шест добри мача. Изглежда всякакво самочувствие го е напуснало.
Явно по-късно пролича,че явно за него не е лесно да носи фланелката на тим като Юнайтед...Показа доста слаба психика и още не може сякаш да се опомни къде е,а не крия,че до преди година и половина имах доста амбиции,че ще успее да замени Скоулс след време,но уви