Мачеда пак спаси ман.утд. :)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мачеда пак спаси ман.утд. :)
Младокът показва че голът миналата седмица не е бил случаен. И уврено започва да показва че е готов за голям футбол.Не сам гледал целият мач но мисля че се е предствил добре в минутите които е играл.Определно Алекс Фергусон и Арсен Венгер могат да намират нови млади талантливи играчи 

Re: Мачеда пак спаси ман.утд. :)
rancez написа:Младокът показва че голът миналата седмица не е бил случаен. И уврено започва да показва че е готов за голям футбол.Не сам гледал целият мач но мисля че се е предствил добре в минутите които е играл.Определно Алекс Фергусон и Арсен Венгер могат да намират нови млади талантливи играчи
смешен и случаен гол, не беше накякво изпълнение като последния му гол, но се вижда, че Манчестър са слаби, дори и да спечелят титлата е заради грешките на преследвачите, иначе в момента има поне 12 отбора по-силни от Манчестър в Европа, не случайно Порто им показа как се играе футбол
МаКеда! МаКеда! Той е италианец и в случая СН се чете К!!!!!!!

Съвестта на Епохата
- Lord of memories
- Контакти:
uefata написа:rancez написа:Младокът показва че голът миналата седмица не е бил случаен. И уврено започва да показва че е готов за голям футбол.Не сам гледал целият мач но мисля че се е предствил добре в минутите които е играл.Определно Алекс Фергусон и Арсен Венгер могат да намират нови млади талантливи играчи
смешен и случаен гол, не беше накякво изпълнение като последния му гол, но се вижда, че Манчестър са слаби, дори и да спечелят титлата е заради грешките на преследвачите, иначе в момента има поне 12 отбора по-силни от Манчестър в Европа, не случайно Порто им показа как се играе футбол
Юнайтед не е във форма, а не е слаб и го е доказал, Ливърпул е слаб а последните мачове са просто изблик, и това е доказано.
GGMU
grafa написа: от grafa на 11 Апр 2009 20:56
МаКеда! МаКеда! Той е италианец и в случая СН се чете К!!!!!!!
добре нека бъде МаКеда , така го чух днес по Диемата мсиля че теи наи добре познават Англииския футбол

- ManUtdMadFan
- Контакти:
хаха пич на английски е маКЕЙда на италиански е маКеда а ние си го знаем като маЧеда ..
България
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Lord of memories написа:uefata написа:rancez написа:Младокът показва че голът миналата седмица не е бил случаен. И уврено започва да показва че е готов за голям футбол.Не сам гледал целият мач но мисля че се е предствил добре в минутите които е играл.Определно Алекс Фергусон и Арсен Венгер могат да намират нови млади талантливи играчи
Юнайтед не е във форма, а не е слаб и го е доказал, Ливърпул е слаб а последните мачове са просто изблик, и това е доказано.
хаха пич сичко зависи от формата ... май не си спомняш 12 мача без допуснат гол , а глей са защитата ... така че.................
България
-
- Контакти:
прав си че манчестър не са във форма и че ливърпул изригнаха скоро време/как ли но испанец им е треньор те испанците забъркаха зоб и станаха номер 1 във много спортове но въпрос на време е да почнат да гърмят като колоезденето вече повлече крак/та рафаелчо договори за дълго джерард и той па дойде челси и ги разби дано юнайтед скоро се оправят щото фатално още нищо нее объркано вярвам във сряда ще победят
- ManUtdMadFan
- Контакти:
според мене зависи и от формата на Арсенал щото сички ще играем с/у тях и ако ги бием имаме голям шанс (над 50%) да я вземем титлата
А за ШЛ нз ама ми се струва че ще сме равни до 80 (1:1) и Порто ще се затворат и ще бием с късен гол
А за ШЛ нз ама ми се струва че ще сме равни до 80 (1:1) и Порто ще се затворат и ще бием с късен гол

България