Оуен напуска Юнайтед ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Оуен напуска Юнайтед ?
Не ми викай луд, бе келеш!
Луд ще викаш на баща си, ясно ли ти е???
Ще ходи където си поиска, ти не си човекът, който ще определя съдбата на другите - СОПОЛКЬО!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
-
THE G.A.M.E
Ами, време е да си ходи ....
Той дори, вече не е и 3-ти нападател !
Няма за какво да седи на Олд Трафорд ...
Той дори, вече не е и 3-ти нападател !
Няма за какво да седи на Олд Трафорд ...
Frankie Lampard написа:Закакво му са още нападатели ? Я виж Чичаритко колко гола вкара,а не е помирисвал терен от 2 месеца.Съра си знае работата и се съмнявам да вземе друг нападател,освен Уелбек и Бирам Диуф,но той с нищо не впечатлява и вероятно ще го продадат.
Да Уелбек се представя страхотно,но наясноли си че това може да доведе до оферта от Съндерланд.Да кажем че САФ ще откаже ,но Уелбек няма да е доволен се пак в Съндерланд е Титоляр при тово често бележи ,а в Юнайтед има по-голяма конкуренция и по опитна .А Диуф го искат при брат му но и както ти каза не е много убедителен. Така че при евентуална продажба на двамата Бензема ще ни дойде добре.
[img][img]http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Manchester-United-manchester-united-3909442-1024-768.jpg[/img][/img]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Бензема ? Ако го вземето,това би означавало Бербо или Рууни да търка пейката,а Грахчо да не помирисва терен.Според мен ви трябва само един креативен халф.Нещо като Гуркюф,Кака,Диего и т.н...
Frankie Lampard написа:Бензема ? Ако го вземето,това би означавало Бербо или Рууни да търка пейката,а Грахчо да не помирисва терен.Според мен ви трябва само един креативен халф.Нещо като Гуркюф,Кака,Диего и т.н...
Нападател за момента не ни трябва изобщо... а за креативен халф, допреди 1-2 месеца бих бил напълно съгласен с теб, но в последно време андерсон започна да играе прекрасно и вече не съм толкова убеден, че ни трябва нов халф... Но ще видими дали бразилеца може да направи това, което Нани напрваи миналия сезон, точно по това време
- sven_goran
- Контакти:
От вчера вървят слухове, че МО ще дойде при нас под наем до края на сезона!
Ние определено имаме нужда от класен нападател, така че, ако това се случи ще е супер
Ние определено имаме нужда от класен нападател, така че, ако това се случи ще е супер
-
malkiazmei
- Контакти:
- VINNIE JONES
- Контакти:
Майкъл Оуен сам си провали кариерата , като реши да иде в Реал Мадрид. Беше звезда в Ливърпул , защо му беше да се тика в Испания. Пък откакто е в Манчестър , за мен вече е приключил с футбола. Той дали изобщо е нужен там
Играе много рядко като резерва , а сега и като дойде Ернандес , дори и като резерва няма да го пуснат. Ако иска да си въздори кариерата , трябва да напусне Манчестър Ю. и да иде в отбор от 2рата полувина на таблицата в Англия или дори в отбор от Чемпиъншип , където да стане несменяем титуляр и да почне да бележи голове. Джеймс Бийти също беше свършен , но отиде от Евертън в Шефийлд Юнт. и вкара 35 гола в 60 мача 
WE ARE GOING UP, SAY WE ARE GOING UP!!!.... FOOTBALL LEAGUE