Оуен напуска Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Оуен напуска Юнайтед ?

Мнениеот Btovfan80 » 28 дек 2010 15:17

Не ми викай луд, бе келеш! :x Луд ще викаш на баща си, ясно ли ти е??? :x Ще ходи където си поиска, ти не си човекът, който ще определя съдбата на другите - СОПОЛКЬО!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 дек 2010 15:25

Ами, време е да си ходи ....
Той дори, вече не е и 3-ти нападател !
Няма за какво да седи на Олд Трафорд ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
macheda
Контакти:

Мнениеот macheda » 28 дек 2010 16:24

Frankie Lampard написа:Закакво му са още нападатели ? Я виж Чичаритко колко гола вкара,а не е помирисвал терен от 2 месеца.Съра си знае работата и се съмнявам да вземе друг нападател,освен Уелбек и Бирам Диуф,но той с нищо не впечатлява и вероятно ще го продадат.

Да Уелбек се представя страхотно,но наясноли си че това може да доведе до оферта от Съндерланд.Да кажем че САФ ще откаже ,но Уелбек няма да е доволен се пак в Съндерланд е Титоляр при тово често бележи ,а в Юнайтед има по-голяма конкуренция и по опитна .А Диуф го искат при брат му но и както ти каза не е много убедителен. Така че при евентуална продажба на двамата Бензема ще ни дойде добре. :) ;)
[img][img]http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Manchester-United-manchester-united-3909442-1024-768.jpg[/img][/img]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 16:27

Бензема ? Ако го вземето,това би означавало Бербо или Рууни да търка пейката,а Грахчо да не помирисва терен.Според мен ви трябва само един креативен халф.Нещо като Гуркюф,Кака,Диего и т.н...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 28 дек 2010 16:36

Frankie Lampard написа:Бензема ? Ако го вземето,това би означавало Бербо или Рууни да търка пейката,а Грахчо да не помирисва терен.Според мен ви трябва само един креативен халф.Нещо като Гуркюф,Кака,Диего и т.н...

Нападател за момента не ни трябва изобщо... а за креативен халф, допреди 1-2 месеца бих бил напълно съгласен с теб, но в последно време андерсон започна да играе прекрасно и вече не съм толкова убеден, че ни трябва нов халф... Но ще видими дали бразилеца може да направи това, което Нани напрваи миналия сезон, точно по това време :) ;)
Съединението прави силата!

[offtopic]Image[/offtopic]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 28 дек 2010 16:37

От вчера вървят слухове, че МО ще дойде при нас под наем до края на сезона!
Ние определено имаме нужда от класен нападател, така че, ако това се случи ще е супер 8-)

Потребителски аватар
VINNIE JONES
Контакти:

Мнениеот VINNIE JONES » 28 дек 2010 20:37

Майкъл Оуен сам си провали кариерата , като реши да иде в Реал Мадрид. Беше звезда в Ливърпул , защо му беше да се тика в Испания. Пък откакто е в Манчестър , за мен вече е приключил с футбола. Той дали изобщо е нужен там :mrgreen: Играе много рядко като резерва , а сега и като дойде Ернандес , дори и като резерва няма да го пуснат. Ако иска да си въздори кариерата , трябва да напусне Манчестър Ю. и да иде в отбор от 2рата полувина на таблицата в Англия или дори в отбор от Чемпиъншип , където да стане несменяем титуляр и да почне да бележи голове. Джеймс Бийти също беше свършен , но отиде от Евертън в Шефийлд Юнт. и вкара 35 гола в 60 мача :mrgreen:
WE ARE GOING UP, SAY WE ARE GOING UP!!!.... FOOTBALL LEAGUE

Върни се в “Манчестър Ю”