Love_ написа:manutd legeng написа: Еми виновен е,бе пич!Защо се е обвързал със оня консорциум и финансова групировка,заедно с Масчерано??!!Ония ги докараха в Европа и обикалят с тях по клубовете и натискат за ПАРИ,наеми,продажби на тия двамата...беше под наем в МанЮ+трансфер искаха за парите на които дойде в Европа...сега взе от Сити консорциума парите и го учат,че ще се отказва от футбола!!Нали се сещаш арабите от Сити как ще го засилят на Международен Арбитражжж!Сети ли се,пич?!Щото когато по технически причини или ротации Берба е на пейката,виете до небесата,комплекси избивате!А Тевес когато е на пейката пак виете,онеправдан бил???!!Нали е 1.60 върху бутонките!!!!!Рууни ли да извади,Валенсия ли(голяма находка),Нани ли....кой за сметка на него?!И никой няма снагата и уменията на Берба!!Избивайте си комплексите от кварталните мачлета другаде,на биричка!Лятото ви писах тук,че Берба остава!
Тогава ми се драйфаше от философи и трансфераджии,сравнения с Ибрахимович и други играчи от популярни европейски нации,които винаги Берба ще им е трън в очите!Жалко че и във вашите!Ако Берба лъжеше и финтираше самоцелно като Ибра,кой знае какво щяхте да говорите!?Ама за Ибра викате че е велик,нали!Затуй го въртят насам,натам!
А да си чул някъде да плюят Рууни за стратегическата изпусната дузпа?!Леле ако беше българчето...
А млъкнете вече и се опитвайте като сърбите,да си хвалим нашето момче!Така ще ни е по-драго на душите.
Споко човек, няма да млъкнат. Глупака си остава глупак ! Важното е да си плюем нащо и да се кефим на другото. Иначе евала за мнението
Кого съм плюл, малоумен ли си? Бербатов ли? А, не, ти си мислител, извинявай! Глупак ще ми вика, 'що ** ** **** * ****?