Шок: Тевес иска отново в Юнайтед.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Шок: Тевес иска отново в Юнайтед.

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2010 12:39

Love_ написа:
manutd legeng написа: Еми виновен е,бе пич!Защо се е обвързал със оня консорциум и финансова групировка,заедно с Масчерано??!!Ония ги докараха в Европа и обикалят с тях по клубовете и натискат за ПАРИ,наеми,продажби на тия двамата...беше под наем в МанЮ+трансфер искаха за парите на които дойде в Европа...сега взе от Сити консорциума парите и го учат,че ще се отказва от футбола!!Нали се сещаш арабите от Сити как ще го засилят на Международен Арбитражжж!Сети ли се,пич?!Щото когато по технически причини или ротации Берба е на пейката,виете до небесата,комплекси избивате!А Тевес когато е на пейката пак виете,онеправдан бил???!!Нали е 1.60 върху бутонките!!!!!Рууни ли да извади,Валенсия ли(голяма находка),Нани ли....кой за сметка на него?!И никой няма снагата и уменията на Берба!!Избивайте си комплексите от кварталните мачлета другаде,на биричка!Лятото ви писах тук,че Берба остава!
Тогава ми се драйфаше от философи и трансфераджии,сравнения с Ибрахимович и други играчи от популярни европейски нации,които винаги Берба ще им е трън в очите!Жалко че и във вашите!Ако Берба лъжеше и финтираше самоцелно като Ибра,кой знае какво щяхте да говорите!?Ама за Ибра викате че е велик,нали!Затуй го въртят насам,натам!
А да си чул някъде да плюят Рууни за стратегическата изпусната дузпа?!Леле ако беше българчето...
А млъкнете вече и се опитвайте като сърбите,да си хвалим нашето момче!Така ще ни е по-драго на душите.

Споко човек, няма да млъкнат. Глупака си остава глупак ! Важното е да си плюем нащо и да се кефим на другото. Иначе евала за мнението

Кого съм плюл, малоумен ли си? Бербатов ли? А, не, ти си мислител, извинявай! Глупак ще ми вика, 'що ** ** **** * ****?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 19 дек 2010 12:40

Vojdek написа:
fcb_bg написа:Аз повече нищо няма да кажа. Просто между Бербатов и Тевес единия трябваше да си тръгне. Ако Бербатов беше купен за 18 млн. да речем, сигурно той щеше да си замине. Но САФ няма как да си признае, че трансферът му е бил не толкова удачен, за тези пари дори и провален. Ако оставим настрана родното пристрастие, просто няма как да изберем Берба пред аржентинеца.
Както и да е, аз си казах мнението.

Е, не видя ли как да изберем Бербатов пред Тевез?

ПО - ПОЛЕЗЕН Е.

Да не говорим, че Тевез е копие на Руни. Кое е по-добре 2ма еднакви или 2ма различни. Мисля че сами ще се сетите.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 19 дек 2010 13:30

fcb_bg не говоря за теб, просто обобщавам група от хора. В случая ти не плюеше, просто правеше заключения и слагаше твой мисли в главата и устата на други хора.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 19 дек 2010 13:37

Не може да му се отрече на Тевез, че много тича и игае сърцато. И тук започват разликите с Бербатов. Него няма да го видиш да тича като муха без глава, всеки спринт е с цел, премислен. Не тича толкова, но с погледа си върху играта дава на отбора много повече. За асистенциите да не говорим, винаги готов да подаде, а не да се полакоми.

Фъргюсън си знеае работата, а ние може да си коментирамеееее.

noelany
Контакти:

Мнениеот noelany » 19 дек 2010 17:42

luxorus написа:Абсурд е,да си разваля климата в отбора с това латино мекере.Иначе играч е,няма спор.

че нали беше обиден на САФ

Върни се в “Манчестър Ю”