Уест Хям -:- Манчестър Юнайтед 29.11.2010 Вторник

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Уест Хям -:- Манчестър Юнайтед 29.11.2010 Вторник

Мнениеот optimistik » 30 ное 2010 23:15

Пълна излагация,това не е Манчестър Юнайтед а отбор от некадърници,след 7:1 срещу Блекбърн какво е това 0:3.Сър Алекс,изгони некадърниците и ако ще вземаш някой,нека поне да знае как да спре топката,да я подаде или удари.Тези "резерви" са пълен смях.На тях ли ще се разчита,пфф :cry: отчаяна работа.Една наша поговорка казва-От всяко дърво свирка не става!Вече е ясно,МЮ ще се прости с една лесна купа,която подцени,а ние можем да си направим изводите какво го чака клуба с тези резерви,щом не може да се справи с опашкарите във Висшата лига.Докато пиша вече е 4:0,срам ме е да кажа,че съм фен на този отбор.Това не е грешка,а обратното на професионализъм,а кой е виновен не е моя работа,важен е факта.Жалко :x :cry:

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 30 ное 2010 23:32

много бутонки трябва да хвърчат в съблекалните...

Ponko

Мнениеот Ponko » 30 ное 2010 23:33

Продадахте ли мача е?!?!?! :mrgreen:

Потребителски аватар
cska@1948
Контакти:

Мнениеот cska@1948 » 30 ное 2010 23:34

Rofles написа:[center]Моя прогноза:4:0 за Манчестър Юнайтед[/center]

До тук го познаваш :mrgreen:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 30 ное 2010 23:46

Rofles написа:Предполагаем състав за Манчестър Юнайтед:
Вратар:Ван Дер Саар
Защитници:Рафаел,Видич,Фърдинанд,Евра
ПолуЗащитници:Нани,Андерсон,Скоулс,Джи-Сунг Парк
Нападатели:Рууни,Бербатов

Man Utd: Kuszczak, O'Shea, Smalling, Evans, Fabio Da Silva, Obertan, Fletcher, Anderson, Giggs, Hernandez, Bebe.

И тук почти позна състава :)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
liolio7
Контакти:

Мнениеот liolio7 » 30 ное 2010 23:49

optimistik написа:-

Е как може след 1 загуба да говориш така? Смятай къв фен си бил...

Лоша загуба. Обертан и Бебе изобщо не успяха да направят нещо на трудния терен.
Гигс явно е в много лоша форма след контузията, но това са ценни 90 минути игра за него.
Малко шанс не стигна на Гигс, Обертан и Ернандес да вкарат...
Защитата обаче беше плачевна в този мач. Еванс отново доказа, че тази година е ПЪЛНА дупка. В 3 от головете той беше виновен, а вече станаха прекалено много головете, получени заради него. Като че ли не може да скача този човек :shock: Какво стана с Еванс от преди година-две си нямам и на идея. :(
О'Шей с нов разочароващ мач. И на него не му спори играта последно време.
За жалост днес и Флетчър го нямаше, а покупката на датския вратар и интересът към Нойер изглеждат оправдани с оглед играта на Кузшчак.

За жалост, младите играчи си пропуснаха шанса за още изява и ще трябва да чакат да влезнат като резерва в някой решен мач, но положителното е, че без този турнир, който е 4тия по важност за английски отбор, Юнайтед ще се концентрират повече върху другите 3.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 30 ное 2010 23:57

liolio7 написа:

Е как може след 1 загуба да говориш така? Смятай къв фен си бил...

Лоша загуба. Обертан и Бебе изобщо не успяха да направят нещо на трудния терен.
Гигс явно е в много лоша форма след контузията, но това са ценни 90 минути игра за него.
Малко шанс не стигна на Гигс, Обертан и Ернандес да вкарат...
Защитата обаче беше плачевна в този мач. Еванс отново доказа, че тази година е ПЪЛНА дупка. В 3 от головете той беше виновен, а вече станаха прекалено много головете, получени заради него. Като че ли не може да скача този човек :shock: Какво стана с Еванс от преди година-две си нямам и на идея. :(
О'Шей с нов разочароващ мач. И на него не му спори играта последно време.
За жалост днес и Флетчър го нямаше, а покупката на датския вратар и интересът към Нойер изглеждат оправдани с оглед играта на Кузшчак.

За жалост, младите играчи си пропуснаха шанса за още изява и ще трябва да чакат да влезнат като резерва в някой решен мач, но положителното е, че без този турнир, който е 4тия по важност за английски отбор, Юнайтед ще се концентрират повече върху другите 3.

Момче,четеш ли какво пиша,аз не съм се отрекъл от клуба си,а се ядосвам за начина по-който излязохме от играта,това е срамно.Какво си взел да ми правиш анализ на играта,не виждаш ли,че отбора,който падна от Уест Хем няма нищо общо с Манчестър Юнайтед.Разбирам да паднем с друг резултат,а това 4:0 ми говори или за некадърност или за продажност.И от това ме е срам и яд :evil:

Ponko

Мнениеот Ponko » 01 дек 2010 00:02

По-скоро второто! :mrgreen:

Потребителски аватар
liolio7
Контакти:

Мнениеот liolio7 » 01 дек 2010 00:11

Ами ще си говорим след 2-3 години какво общо има с Юнайтед. Това е бъдещето на Юнайтед. Тия младежи трябва да се развиват -> да играят някъде. Най-доброто място е този турнир. Гигс, Скоулс, Бекам, Невил не са се пръкнали от никъде и не са станали титуляри веднага...
Това е начина на САФ - налагане в мачове за първия отбор. Дали ще вземем 1 купа на лигата повече или не, не е толкова важно. Важно е да се развият тези играчи за да може след 2-3 години да не трвбва да копуваме на килограм,а да видим новите Гигс, Скоулс, Бекъм, Невил и т.н. в действие в истински важните мачове. Всички големи отбори(освен Арсенал тази година, който отчаяно се нуждаят от купа) ползват турнира за това.
Още веднъж казвам, че е жалко, че момчетата се изложиха така и си изпуснаха шанса да блеснат.
Съжелявам, на мен така ми прозвуча. Не съм търсил провокация.

Върни се в “Манчестър Ю”