Уест Хям -:- Манчестър Юнайтед 29.11.2010 Вторник
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- optimistik
- Контакти:
Re: Уест Хям -:- Манчестър Юнайтед 29.11.2010 Вторник
Пълна излагация,това не е Манчестър Юнайтед а отбор от некадърници,след 7:1 срещу Блекбърн какво е това 0:3.Сър Алекс,изгони некадърниците и ако ще вземаш някой,нека поне да знае как да спре топката,да я подаде или удари.Тези "резерви" са пълен смях.На тях ли ще се разчита,пфф
отчаяна работа.Една наша поговорка казва-От всяко дърво свирка не става!Вече е ясно,МЮ ще се прости с една лесна купа,която подцени,а ние можем да си направим изводите какво го чака клуба с тези резерви,щом не може да се справи с опашкарите във Висшата лига.Докато пиша вече е 4:0,срам ме е да кажа,че съм фен на този отбор.Това не е грешка,а обратното на професионализъм,а кой е виновен не е моя работа,важен е факта.Жалко

Един турнир по-малко 
много бутонки трябва да хвърчат в съблекалните...
Продадахте ли мача е?!?!?! 
Rofles написа:[center]Моя прогноза:4:0 за Манчестър Юнайтед[/center]
До тук го познаваш
Rofles написа:Предполагаем състав за Манчестър Юнайтед:
Вратар:Ван Дер Саар
Защитници:Рафаел,Видич,Фърдинанд,Евра
ПолуЗащитници:Нани,Андерсон,Скоулс,Джи-Сунг Парк
Нападатели:Рууни,Бербатов
Man Utd: Kuszczak, O'Shea, Smalling, Evans, Fabio Da Silva, Obertan, Fletcher, Anderson, Giggs, Hernandez, Bebe.
И тук почти позна състава
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
optimistik написа:-
Е как може след 1 загуба да говориш така? Смятай къв фен си бил...
Лоша загуба. Обертан и Бебе изобщо не успяха да направят нещо на трудния терен.
Гигс явно е в много лоша форма след контузията, но това са ценни 90 минути игра за него.
Малко шанс не стигна на Гигс, Обертан и Ернандес да вкарат...
Защитата обаче беше плачевна в този мач. Еванс отново доказа, че тази година е ПЪЛНА дупка. В 3 от головете той беше виновен, а вече станаха прекалено много головете, получени заради него. Като че ли не може да скача този човек
О'Шей с нов разочароващ мач. И на него не му спори играта последно време.
За жалост днес и Флетчър го нямаше, а покупката на датския вратар и интересът към Нойер изглеждат оправдани с оглед играта на Кузшчак.
За жалост, младите играчи си пропуснаха шанса за още изява и ще трябва да чакат да влезнат като резерва в някой решен мач, но положителното е, че без този турнир, който е 4тия по важност за английски отбор, Юнайтед ще се концентрират повече върху другите 3.
- optimistik
- Контакти:
liolio7 написа:optimistik написа:-
Е как може след 1 загуба да говориш така? Смятай къв фен си бил...
Лоша загуба. Обертан и Бебе изобщо не успяха да направят нещо на трудния терен.
Гигс явно е в много лоша форма след контузията, но това са ценни 90 минути игра за него.
Малко шанс не стигна на Гигс, Обертан и Ернандес да вкарат...
Защитата обаче беше плачевна в този мач. Еванс отново доказа, че тази година е ПЪЛНА дупка. В 3 от головете той беше виновен, а вече станаха прекалено много головете, получени заради него. Като че ли не може да скача този човекКакво стана с Еванс от преди година-две си нямам и на идея.
![]()
О'Шей с нов разочароващ мач. И на него не му спори играта последно време.
За жалост днес и Флетчър го нямаше, а покупката на датския вратар и интересът към Нойер изглеждат оправдани с оглед играта на Кузшчак.
За жалост, младите играчи си пропуснаха шанса за още изява и ще трябва да чакат да влезнат като резерва в някой решен мач, но положителното е, че без този турнир, който е 4тия по важност за английски отбор, Юнайтед ще се концентрират повече върху другите 3.
Момче,четеш ли какво пиша,аз не съм се отрекъл от клуба си,а се ядосвам за начина по-който излязохме от играта,това е срамно.Какво си взел да ми правиш анализ на играта,не виждаш ли,че отбора,който падна от Уест Хем няма нищо общо с Манчестър Юнайтед.Разбирам да паднем с друг резултат,а това 4:0 ми говори или за некадърност или за продажност.И от това ме е срам и яд
По-скоро второто! 
optimistik написа:-
Ами ще си говорим след 2-3 години какво общо има с Юнайтед. Това е бъдещето на Юнайтед. Тия младежи трябва да се развиват -> да играят някъде. Най-доброто място е този турнир. Гигс, Скоулс, Бекам, Невил не са се пръкнали от никъде и не са станали титуляри веднага...
Това е начина на САФ - налагане в мачове за първия отбор. Дали ще вземем 1 купа на лигата повече или не, не е толкова важно. Важно е да се развият тези играчи за да може след 2-3 години да не трвбва да копуваме на килограм,а да видим новите Гигс, Скоулс, Бекъм, Невил и т.н. в действие в истински важните мачове. Всички големи отбори(освен Арсенал тази година, който отчаяно се нуждаят от купа) ползват турнира за това.
Още веднъж казвам, че е жалко, че момчетата се изложиха така и си изпуснаха шанса да блеснат.
Съжелявам, на мен така ми прозвуча. Не съм търсил провокация.