Бербо с най-слаба оценка в дербито на Манчестър
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербо с най-слаба оценка в дербито на Манчестър
Ето заради такива боклуци журналисти Бербатов не играе в националния.Та те се молят преди всеки мач той да се издъни,за да могат да поплюват малко по него,абсолютно без да ги интересува дори резултата на националния отбор.Ако случайно бием,тогава сме победили въпреки Бербатов и само и само заради Мърчо и Наско 

- blue SASHO77
- Контакти:
Както казах след мача с Ливърпул- това бяха последните голове на Бербо до нова година!!! Е, на път съм да позная,въпреки,че има още доста мачове!!!
САМО ЛЕВСКИ
Само като видиш, че Силва е с най-висока оценка и ти става ясно колко разбират тия, дето са оценявали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

наистина излагация на целия екип на Гонг,не ми се иска да вярвам че и вие сте долни като другите журналисти но определено натам сте тръгнали,незнам заради рейтинг ли го правите или от злоба но моляви недейте така,не може да цитирате само едно мнение и да го насаждате на хората,предполагам че ако ви беше любимец една хвалебствена статия да имаше нея щяхте да напишите,но както и да е,значи аз досега ви имах за най готините и най добрите,койте гледат максимално трезво на нещата моляви недейте променя това мнение в мен
Боли го х*я, Бербо за оценките.
Гражданите се бяха понаакали малко, но извадиха късмет и останаха доволни от равенството. Показателна е последната смяна на Манчини!

Гражданите се бяха понаакали малко, но извадиха късмет и останаха доволни от равенството. Показателна е последната смяна на Манчини!

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Leooo
- Контакти:
СЛед мача с Пуул нашето момче го няма никакво за съжаление !
[center]
[/center]

farin01 написа:наистина излагация на целия екип на Гонг,не ми се иска да вярвам че и вие сте долни като другите журналисти но определено натам сте тръгнали,незнам заради рейтинг ли го правите или от злоба но моляви недейте така,не може да цитирате само едно мнение и да го насаждате на хората,предполагам че ако ви беше любимец една хвалебствена статия да имаше нея щяхте да напишите,но както и да е,значи аз досега ви имах за най готините и най добрите,койте гледат максимално трезво на нещата моляви недейте променя това мнение в мен
Не се впрягай, нали трябва нещо интересно да има. Ако бяха написали, че Бербо е с най-добра оценка никoй нямаше да се загледа в статията

Leooo написа:СЛед мача с Пуул нашето момче го няма никакво за съжаление !
Ти кво очакваш- на всяко дерби хеттик?

blue SASHO77 написа:Както казах след мача с Ливърпул- това бяха последните голове на Бербо до нова година!!! Е, на път съм да позная,въпреки,че има още доста мачове!!!
Саше а твоя последен гол кога беше?
Имаш ли първи?
Защо не залагаш след като си познавач?
- blue SASHO77
- Контакти:
lokomo032 написа:blue SASHO77 написа:Както казах след мача с Ливърпул- това бяха последните голове на Бербо до нова година!!! Е, на път съм да позная,въпреки,че има още доста мачове!!!
Саше а твоя последен гол кога беше?
Имаш ли първи?
Защо не залагаш след като си познавач?
Всеки ден вкарвам голове, но в сферата в която съм професионалист!!! За това ми плащат, и аз,разбира се, им се отблагородявам по подобаващ начин!!! Капиш?? На куклата за какво и плащат, за 3-5 гола на полузсезон ли? Е ми сори, ама май не е за там!!!
САМО ЛЕВСКИ