Нани: Харесва ми да съм най-важния играч на клуба

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ruash

Re: Нани: Харесва ми да съм най-важния играч на клуба

Мнениеот ruash » 04 ное 2010 22:05

n_baev написа:Нани е играч на Юнайтед и помага да се печелят мачове. Коментарите против него, както тази тема, са пуснати от комплексирани дребни фенчета на явно пропаднали европейски псевдо величия. Прост комплексиран народ, с прости и първични идеали. Като няма `кво да се коментира, ще плюем на воля. Сър Алекс си знае работата и разчита на играч който дърпа отбора в момент на финансова криза - черен, бял, прост, умен, зъбат, но вкарва! Може да казвате, че е егоист, но срещу Тотнъм той се ориентира,... ограничени хора! Пак казвам, малко българи, са достойни да са фенове на този клуб! Комплексари, песимисти, прости, ограничени,лабилни, за тях има клубове -челси, реал, сити... Спете спокойно и следващия път - мислиш 20 - 30 мин. и тогава пишеш или пускаш тема.

Байчо, толкова много глупости си написал за толкова кратко време, че направо ти се чудя, от къде този талант? Гледам Кантона си сложил за аватар, този Манго помагащ на Юнайтед за победите, може само да му целува "кантончето"! Много ме кефят такива слепи фенчета като тебе! А за ОГРАНИЧЕНИТЕ хора, дето казваш, само си преброй обидите които си написал-май ти си ограничен!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 04 ное 2010 22:18

Мен лично много ме дразни Нани,независимо от това,че вкарва важни голове във важни мачове,това е неоспоримо.Но....играе само за себе си,с цената на много брак,на много пропилени атаки,които всички виждаме,че се изграждат постепенно,с много разигравания и накрая този хване топката и започва някакви безумни финтове завършващи или с пасове в небитието или безадресни шутове.И накрая това му изказване много ясно показва за какво мисли малката му главичка,той бил най-важния,ами да това му е в главата,такава му е и играта,като се види в огледалото му идва да си посегне.Като мисли така да отиде да играе бокс или балет.Футбола е колективна игра и в нея място за Нани и Вуте нема :mrgreen:

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 04 ное 2010 22:22

optimistik написа:Мен лично много ме дразни Нани,независимо от това,че вкарва важни голове във важни мачове,това е неоспоримо.Но....играе само за себе си,с цената на много брак,на много пропилени атаки,които всички виждаме,че се изграждат постепенно,с много разигравания и накрая този хване топката и започва някакви безумни финтове завършващи или с пасове в небитието или безадресни шутове.И накрая това му изказване много ясно показва за какво мисли малката му главичка,той бил най-важния,ами да това му е в главата,такава му е и играта,като се види в огледалото му идва да си посегне.Като мисли така да отиде да играе бокс или балет.Футбола е колективна игра и в нея място за Нани и Вуте нема :mrgreen:

I agree +++

Потребителски аватар
n_baev
Контакти:

Мнениеот n_baev » 04 ное 2010 22:23

Боли ли ? Знам, че боли.

Хайде скокнете в разделите на отборите си, че ставате смешни. Друг е въпроса, защо модератор не се намесва. То затова имам толкова мнения тук. Странно с каква смелост споменавате името на Кантона!? Но това е разбираемо от предния ми пост.
Фен на пропадналия отбор на Манчестър умишлено коментира играчите на по-големия клуб. Пази боже, сляпо да прогледне! Жалко, защото никой от Юнайтед няма да падне толкова ниско, да коментира примерно Тевез.....чакай малко, той от къде дойде?

Повече няма да пиша, от тук поемат модераторите, ако има такива.
We`ll drink a drink a drink
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 04 ное 2010 22:30

n_baev написа:Боли ли ? Знам, че боли.

Хайде скокнете в разделите на отборите си, че ставате смешни. Друг е въпроса, защо модератор не се намесва. То затова имам толкова мнения тук. Странно с каква смелост споменавате името на Кантона!? Но това е разбираемо от предния ми пост.
Фен на пропадналия отбор на Манчестър умишлено коментира играчите на по-големия клуб. Пази боже, сляпо да прогледне! Жалко, защото никой от Юнайтед няма да падне толкова ниско, да коментира примерно Тевез.....чакай малко, той от къде дойде?

Честна дума,не разбирам за какво пищиш,какви модератори,какъв Кантона,тук никой не коментира теб,а ИЗКАЗВАНЕТО НА НАНИ,наистина си мисля,че много хора са за психиатър вече :!:

Потребителски аватар
n_baev
Контакти:

Мнениеот n_baev » 04 ное 2010 22:40

Явно аз съм едиствения фен на Юнайтед които е написалн нещо в тази тема. И не ми се правете на остроумини, когато се чете от начало, няма да се задават глупави въпроси.... Вижте се, жалка работа.
He`s the greatest
Centre forward

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 04 ное 2010 22:40

n_baev написа:Боли ли ? Знам, че боли.

Ей, заралията,ако някой е за модератор, това си ти! Като питаш от къде е дошъл Тевез/с/, ще ти кажа: От Южна Америка/Аржентина!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 04 ное 2010 22:50

n_baev написа:Явно аз съм едиствения фен на Юнайтед които е написалн нещо в тази тема. И не ми се правете на остроумини, когато се чете от начало, няма да се задават глупави въпроси.... Вижте се, жалка работа.

Ти май си върл фен на Нани не на Юнайтед,той твърди,че бил най-важният играч на МЮ,а ти пък си бил най-големия фен,аман от психопати :mrgreen:

Потребителски аватар
n_baev
Контакти:

Мнениеот n_baev » 04 ное 2010 23:04

Явно не ме познаваш . Мога да ти пратя някои неща на ЛС. Не съм фен на Нани, просто ми е тъпо някой си фен на средняшкия сити, да казва кой става и кой не. Единствената им дейност в подобен раздел е да търсят скандал. Не ги понасям, не са заслужили уважение до сега.
He`s the greatest
Centre forward

BaHk0-be
Контакти:

Мнениеот BaHk0-be » 04 ное 2010 23:10

Ей боклуци, я проверете кой има най-много асистенции за Юнайтед този сезон ? Много ме кефят посредствени плебеи на минимална заплата, дето нареждат по форуми кой бил мангал и кой не. Даже и Роналдо нарекли мангал, дето ебе най-красивите жени в света и взема по 30 милиона на сезон. И аз искам да съм "мангал" като него. Ама много се радвам на боклуци като вас. Как българите си мислим, че сме най-красивите , най-умните, най-големите разбирачи от всичко. И точно защото всички други са мангали, затова ние сме на дъното на Европа хахахаха мрете боклуци, Нани може да ва купи и продаде. Заради плебеи като вас най-хубавото нещо на държавата е летище София.
П.С
За истинските фенове на Юнайтед - дано е жив и здрав Нани да продължава да носи отбора на гърба си този сезон, че всички останали освен Скоулс, Рууни (знам ,че е в трагична форма) и може би Чичарито са тотални дървари и не виждам кой ще връзва играта.
Бербо много му се радвам като сънародник и му пожелавам успех , но не е за Юнайтед. Не казвам, че няма класата да е в отбора, казвам, че просто не пасва на цялата игра, ако щете дори на идеологията на клуба. Може би пък би успял в Реал или Барса, но не и в Юнайтед. Даже си мисля, че прави най-слабият се сезон досега. Миналата година не вкара 3 на Пул, но някакси беше много по-замесен в играта, тая година след тея 3 гола, не само гол няма, ами и асисистенция не знам дали има..

Върни се в “Манчестър Ю”