Никога не бих си позволил да обжидам САФ, но някой трябва да обясни на Нани, че футбола е отборна игра и Ман Ю не печели титли от евтини финтове.
За пореден път се убеждавам, че Бербатов прави слаби мачове, когато никой не комбинира с него.Не можеш да чакаш на нападателя да вкарва, след като никой не го захранва с топки(днес изглеждаше точно , както когато всички го плюеха в националния ни отбор)
Юнайтед имат сериозна нужда от халф и това не е от вчера. Няма да е проблем да се пази дистанция от Челси и да се играе в ШЛ с тези играчи,но дали ще имат сили за нещо повече.
Нани струваше на Юнайтед близо 18 млн. и освен един мач срещу Арсенал, за 4 сезона не мога да го запомня с нищо добро.
Манчестър Юнайтед-Тотнъм
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед-Тотнъм
Фен съм на Юнайтед, обаче... дузпа нямаше.
Трябваше и според мен да бъде отменен гола.
Трябваше и според мен да бъде отменен гола.
Имаше дузпа и голът си е редовен.
-
- Контакти:
Къде я видя дузпата ??!
Нани е мегасимулант, този път не беше по-различно !
Страничния вдига флага за игра с ръка, Гомес спира да играе...тъпо е някак си, как да е
Със здраве.
Нани е мегасимулант, този път не беше по-различно !
Страничния вдига флага за игра с ръка, Гомес спира да играе...тъпо е някак си, как да е
Със здраве.
Дузпа наистина нямаше, но пък играта не беше спряна. Куриозна ситуация 

KO ? Кой гол да бъде отменен ? На Нани ли ? Ззащо ? Той си е напълно редовен !!!! Дузпа също имаше ! сЛЕД падането на Нани той игра с ръка , но съдията да е свирил фал ? Ако ще и с (простете) пишката си да беше я ударил , там си има съдия и той решава
Грешката е на Гомес !

Докато Гомес се раправяше,съдията показваше че играта продължава,тогава Флетчър викна на Нани и той я вкара,играта не е спирана,който иска да си го пусне мача и ще види как съдията показва с ръце че играта продължава докато Гомес си се дърли .