Уейн Рууни - нагъл човек,който не зачита човешките ценности,неблагодарен и един среден футболист. Това нагло човече се изгради,като футболист във Юнайтед,а сега иска да си ходи? Не стига,че САФ го взе и го направи играч,човек и всичко останало. Не стига,че го налагаше толкова години за сметка на много по-перспективни нападатели от него. Не стига,че отборът на Юнайтед игра за него целия минал сезон,та да може да вкара толкова голове. Оказа се много неморален и неблагодарен човек. Този клуб му е дал толкова много,а сега се гаври по този начин със толкова много хора! Просто е недоволен,че тази година САФ е решил да гради играта около Бербо,защото Рунчо не е във форма - ми нормално. НО да се държиш по този начин със един такъв велик мениджър,такъв велик клуб - НЯМАМ ДУМИ! Щял да си ходи - МИ ХОДИ СИ,БЕ! Всички видяха що за човек си. Миналата година му даваха 100 милиона цена

. Помнете ми думата - Рунчо повече от 10 милиона не струва. Ако го продадат и играта не се гради около него - ще видим колко ще вкара. Виждаме Бербо,когато отборът играе за него колко гола вкарва. Истината е,че просто Рууни не може да се примири,че вече отборът не се върти около него,а около по-добрият и перспективен нападател - Бербатов. И искам да се обърна към всички българи. Обичайте си българското! Бербо е страхотен играч,но истината е,че завистливи хора,които го плюха толкова години,го изгониха от национала. За това имаме вина всички ние - българите. Защото във този форум 70-80% от хората го плюят. Незнам за какво толкова му завиждате! Обичайте си нашите момчета! Миналата година си спомням хора,които повече се радваха на Рунчо отколкото на Берба,макар че именно заради гологлавата английска тапичка,нашият не можа да въхне цял сезон. И само да кажа,че не съм от Юнайтед,а от Байерн. Просто ми стана болно,като виждам колко дена ме занимават медиите със този посредствен футболист.