Нов удар за Ман Юнайтед: Рууни може да се откупи за 5 милион

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Нов удар за Ман Юнайтед: Рууни може да се откупи за 5 милион

Мнениеот drogooo » 20 окт 2010 08:45

Alex написа:
Frankie Lampard написа:
Alex написа:Новото нападение на Ман Ютд - Бербо и Вия ;)

По-скоро Бербо-Форлан или Бербо-Агуеро,за Вия забрави...

а бе, аз не съм сигурен ,че Сър-а ще даде Рууни. Според мен 2-3 силни мача предстоят, Рууни бележи и вс е ок.

Фурлан го забравете категорично,Сър-а не връща.
Бензема ,до някъде Кака-но не ми се вярва(за разменни монети) или продажба зимата и покупка на Гуркуф и един от набелязаните вратари.
В тандема Чикарито-Берба има хляб,на пейката чакат Оуен,Македа(Диуф и Уелбек правят мн добри сезони като преотстъпени)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Рууни: Юнайтед не можа да ми даде гаранции за бъдещето

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 21:28

Изображение
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни обясни публично намеренията си да напусне "Олд Трафорд". "Срещнах се с Дейвид Гил миналата седмица и той не ми даде нито една от гаранциите, които търсех за бъдещето ми в отбора", призна 24-годишният стрелец в официално изявление, публикувано в британските медии.

"Тогава им казах, че няма да подпиша договор. Интересно ми беше да чуя какво каза вчера сър Алекс Фъргюсън и бяха изненадан от някои думи. Абсолютно вярно е, както той каза, че моят агент и аз сме имали множество срещи с клуба за нов договор. По време на тези срещи през август и аз попитах за гаранции, за трайна способност на клуба да привлича топфутболисти", довери Рууни.

"Никога не съм изпитвал друго освен максимално уважение към MUFC. Как бих могъл да пренебрегна фантастичната история и особено последните шест години, в които имах чест да взема участие? За мен всичко опира до това да се печелят трофеи - което клубът винаги е правел под ръководството на сър Алекс. Именно затова смятам, че зададените от мен въпроси са правдиви. Въпреки трудностите в последно време аз знам, че винаги ще дължа изключително много на сър Алекс Фъргюсън. Той е велик мениджър и ментор и винаги ми е помагал, още от деня, в който преминах в Юнайтед от Евертън само на 18 години. За доброто на Манчестър Юнайтед ми се иска той да води отбора завинаги, защото единствен и гений", изля душата си английският нападател.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Наглият Рууни

Мнениеот Boksiorcheto » 20 окт 2010 21:50

Уейн Рууни - нагъл човек,който не зачита човешките ценности,неблагодарен и един среден футболист. Това нагло човече се изгради,като футболист във Юнайтед,а сега иска да си ходи? Не стига,че САФ го взе и го направи играч,човек и всичко останало. Не стига,че го налагаше толкова години за сметка на много по-перспективни нападатели от него. Не стига,че отборът на Юнайтед игра за него целия минал сезон,та да може да вкара толкова голове. Оказа се много неморален и неблагодарен човек. Този клуб му е дал толкова много,а сега се гаври по този начин със толкова много хора! Просто е недоволен,че тази година САФ е решил да гради играта около Бербо,защото Рунчо не е във форма - ми нормално. НО да се държиш по този начин със един такъв велик мениджър,такъв велик клуб - НЯМАМ ДУМИ! Щял да си ходи - МИ ХОДИ СИ,БЕ! Всички видяха що за човек си. Миналата година му даваха 100 милиона цена :shock: :shock: . Помнете ми думата - Рунчо повече от 10 милиона не струва. Ако го продадат и играта не се гради около него - ще видим колко ще вкара. Виждаме Бербо,когато отборът играе за него колко гола вкарва. Истината е,че просто Рууни не може да се примири,че вече отборът не се върти около него,а около по-добрият и перспективен нападател - Бербатов. И искам да се обърна към всички българи. Обичайте си българското! Бербо е страхотен играч,но истината е,че завистливи хора,които го плюха толкова години,го изгониха от национала. За това имаме вина всички ние - българите. Защото във този форум 70-80% от хората го плюят. Незнам за какво толкова му завиждате! Обичайте си нашите момчета! Миналата година си спомням хора,които повече се радваха на Рунчо отколкото на Берба,макар че именно заради гологлавата английска тапичка,нашият не можа да въхне цял сезон. И само да кажа,че не съм от Юнайтед,а от Байерн. Просто ми стана болно,като виждам колко дена ме занимават медиите със този посредствен футболист.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

1912BOTEV
Контакти:

Re: Наглият Рууни

Мнениеот 1912BOTEV » 20 окт 2010 22:02

Не че не го обичаме Бербатчето, не че не се радваме на неговите успехи, но не е за този отбор. И аз искам всеки мач да повежда отбора, да вкарва голове, но нещо пак се обърка. Изобщо не тая лоши чувства към Бербо, напротив, но не става за МЮ. Пиша за Бербатов, защото твоята тема е срещу Рууни е точно заради Бербатов. Истината е далеч от това. И ние не я знаем. Но аз, като фен на МЮ /след Ботев, естествено/ подкрепям сър Алекс Фергюсън. Все пак съм от едно поколение, което не може да разбере, че парите са преди любовта и феновете.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

white_devill
Контакти:

Мнениеот white_devill » 20 окт 2010 22:02

Бъркаш се пич изгради се в Евертън а и там напусна пак така подло
Така че..................
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 20 окт 2010 22:05

white_devill написа:Бъркаш се пич изгради се в Евертън а и там напусна пак така подло
Така че..................

Там беше още момченце ;). Можем да поспорим,защото аз мисля,че именно САФ го изгради,но явно той си е подъл човек!

garragarragool
Контакти:

Мнениеот garragarragool » 20 окт 2010 22:06

Подкрепям автора. Рууни е едно мъжко курвенце

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 20 окт 2010 22:07

garragarragool написа:Подкрепям автора. Рууни е едно мъжко курвенце

Роналдо няма да е сам.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 20 окт 2010 22:09

1912BOTEV написа:Не че не го обичаме Бербатчето, не че не се радваме на неговите успехи, но не е за този отбор. И аз искам всеки мач да повежда отбора, да вкарва голове, но нещо пак се обърка. Изобщо не тая лоши чувства към Бербо, напротив, но не става за МЮ. Пиша за Бербатов, защото твоята тема е срещу Рууни е точно заради Бербатов. Истината е далеч от това. И ние не я знаем. Но аз, като фен на МЮ /след Ботев, естествено/ подкрепям сър Алекс Фергюсън. Все пак съм от едно поколение, което не може да разбере, че парите са преди любовта и феновете.

Миналата година Берба вкара 15 гола,а не игра във половината мачове от сезона. Помниш на какъв пост го пускаше САФ - зад Рунчо да го захранва със пасове,а сега Рунчо играе там и явно не му харесва да е в сянката на Бербо ;). Вашият отбор например е във "В" група. Представи си,когато се качите във А група,а това ще стане скоро,примерно Влади Байрев(давам го за пример,защото го познавам момчето ;) ) да избяга от Ботев,след като се е изградил,като футболист при вас и да отиде във Черноморец примерно. Ти как ще се почувстваш? Няма ли да ти стане болно ако напусне по този долен начин?

Върни се в “Манчестър Ю”