Въпросът не е дали, а кога ще си тръгне Рууни

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

cvetan
Контакти:

Re: Въпросът не е дали, а кога ще си тръгне Рууни

Мнениеот cvetan » 19 окт 2010 12:24

AnalBreaker написа:
Frankie Lampard написа:
AnalBreaker написа:Въпросът е още колко теми по този казус? Много ясно, че няма да си тръгне от Юнайтед

Така казвахте за Бекам,Кийно,Верон,Ван Гол и Кристиано и всички си тръгнаха.Скараш ли се с САФ няма връщане назад.

Аз никога не съм казвал такива работи. Кристиано си продажник. Кийно се отказа от футбола доколкото си спомням :? Бекъм е същия като Кроналдо, Верон не ставаше за английския футбол и той го доказа с престоя си и в Челси ;)

Само едно ще те попитам - Къде слагаш в тази вереница от имена Митко Бербатов. Когато сам си отговориш на този въпрос, ще ти се изясни ситуацията...

CrRonaldo
Контакти:

Мнениеот CrRonaldo » 19 окт 2010 16:38

Ама аз само не разбрах, вие от къде знаете, че Рууни и САФ са се скарали? Да не сте роднина на някой от 2-мата, че знаете всичко между тях. Аааа, да, забравих, че всеки ден четете спортни новини по сайтовете и не изGграждате собствена гледна точка по въпроса, а само цитирате. Вижда се, че проблем в Рууни има и то главно заради проблемите в семейството му. В момента е в изключително труден период, но класата е вечна и искрено се надявам в скоро време да спрете да пишете глупости. Glory, Glory Man United! :twisted:

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 19 окт 2010 18:19

Ще се оправят и без него. Роналдо беше много по-голяма загуба, също и Нистелрой а и грозния дебелак се оказа голям предател. Искал е още лятото да се махне и затва играе като лайно 2 месеца

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 19 окт 2010 23:04

CrRonaldo написа:Ама аз само не разбрах, вие от къде знаете, че Рууни и САФ са се скарали? Да не сте роднина на някой от 2-мата, че знаете всичко между тях. Аааа, да, забравих, че всеки ден четете спортни новини по сайтовете и не изGграждате собствена гледна точка по въпроса, а само цитирате. Вижда се, че проблем в Рууни има и то главно заради проблемите в семейството му. В момента е в изключително труден период, но класата е вечна и искрено се надявам в скоро време да спрете да пишете глупости. Glory, Glory Man United! :twisted:

Това за "класата" по какъв начин се отнася за Рууни?

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 21 окт 2010 12:48

Хари Реднап го иска като топъл хляб.

Върни се в “Манчестър Ю”