Интер - Манчестър ???

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

deadlymind
Контакти:

Re: Интер - Манчестър ???

Мнениеот deadlymind » 23 фев 2009 20:27

мача е абсолютно 50:50, според мен.. днеска Стефчо много добре го е казал - едва ли и Господ знае, как точно ще се развие този сблъсък.

вярвам в Юнайтед, мисля че имаме достатъчно силен отбор да отсраним спокойно Интер, но абсолютно нищо не се знае, факт.

успех утре, дано си тръгнем с добър резултат.. какво и да значи това, хаха. ясно е, че всичко ще се реши в Англия.. :idea:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 23 фев 2009 23:15

Капитанът на българския национален тим Димитър Бербатов взе участие в пресконференцията преди мача на неговия Манчестър Юнайтед с Интер в Шампионската лига утре. Българинът бе в компанията на своя мениджър сър Алекс Фъргюсън, където двамата споделиха очакванията си за мача на „Сан Сиро”.

Бербатов ще води атаката на „червените дяволи” стана ясно днес, въпреки че наставникът на тима има сериозни проблеми с окомплектоването на отбраната си.

На срещата с журналистите на „Сан Сиро” тази вечер, Бербатов коментира, че една от основните му цели с Манчестър Юнайтед е спечелването на Шампионската лига.

„Дойдох тук, за да спечеля Шампионската лига”, категоричен бе Берба.

„Манчестър Юнайтед е способен да направи това отново. Имаме отбора и играчите. Ще се изправим срещу много добър тим, но пак казвам и ние имаме добри футболисти. Ще бъде прекрасен мач за гледане и вярвам, че можем да запишем добър резултат за втория мач на „Олд Трафорд”, допълни българинът.

„Дойдох в Юнайтед, за да се развивам и мисля, че го правя все повече и повече. Само времето обаче ще покаже дали съм бил прав или не”, завърши Димитър Бербатов.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 24 фев 2009 12:02

форца интер, само победа днес ;)

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 24 фев 2009 19:03

Според мен който спечели този 1/8 финал ще е шампион! Естествено се надявам това да е Юнайтед 8-)
Изображение

deadlymind
Контакти:

Мнениеот deadlymind » 25 фев 2009 02:58

куц мач и още по-куц резултат. интер бяха смешни, Юнайтед бяха длъжни да вкарат гол и да си направят нещата много по-лесни, сега в реванша ще е мъка, напрежение, нерви...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Red_devil

Мнениеот Red_devil » 28 фев 2009 16:58

x 0 ..
ПЛОВДИВ е само ЧЕРНО-БЯЛ !!!

Върни се в “Манчестър Ю”