Вижте това и гласувайте.(Това е за истински Българи)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Вижте това и гласувайте.(Това е за истински Българи)
Де да бяхте българи в едни други работи! Ама нейсе!
- south_division
- Контакти:
Какво значение има кой е бил най-добър в мача и това дали съм българин? Искрено се радвам за всички наши играещи зад граница без значение от кой отбор са излезли и нямам пристрастия.Вярно е че те са лицето на България и благодарение на тях все пак има и нещо положително нашата мила родина на фона на всичко друго ненормално тук. Но точно най водещите от тях говорят за България едва ли не с презрение по някога и се чуства като че ли ги е срам от къде са. Няма да забравя като Берба каза "след време ще дойда и ще ВИ оправя футбола". Така че кой колко е българин .....
Българин съм, но за предатели не гласувам.
south_division написа:Какво значение има кой е бил най-добър в мача и това дали съм българин? Искрено се радвам за всички наши играещи зад граница без значение от кой отбор са излезли и нямам пристрастия.Вярно е че те са лицето на България и благодарение на тях все пак има и нещо положително нашата мила родина на фона на всичко друго ненормално тук. Но точно най водещите от тях говорят за България едва ли не с презрение по някога и се чуства като че ли ги е срам от къде са. Няма да забравя като Берба каза "след време ще дойда и ще ВИ оправя футбола". Така че кой колко е българин .....
Да не би футбола да няма нужда от оправяне ? Дане би да Танев да не казва кой да играе и кой не , особено за младежките национални отбори ?
-
- Контакти:
Абе той беше казал че като наближи 30така ще се махне от националния. Аман от глупаци, дето пишат без да мислят. Особено пък фенове на Цура. Той ви е най великия футболист в близките 60 години така че...
левскар07 написа:Българин съм, но за предатели не гласувам.
абе ти що не играеш за националния бе....???Що не вкарваш голове бе???
ебати и предателя си!!!

Абсолютно малоумна тема. Значи за да покажа, че съм българин трябва да гласувам за Бербатов, независимо какво мисля. И точно пък за него няма да гласувам, защото независимо, че е голям футболист и е постигнал много в кариерата си, той не е достоен човек. Бербатов е самоуверен, горделив и е национален предател и който го величае, значи няма и грам достойнство.
Gutev написа:Абсолютно малоумна тема. Значи за да покажа, че съм българин трябва да гласувам за Бербатов, независимо какво мисля. И точно пък за него няма да гласувам, защото независимо, че е голям футболист и е постигнал много в кариерата си, той не е достоен човек. Бербатов е самоуверен, горделив и е национален предател и който го величае, значи няма и грам достойнство.
Едно е да се откажеш от трупата на Мъри, съвсем друго е да си национален предател ! Няма ли да се научите всички най-накрая да правите разлика между двете понятия...
PFCB написа:Gutev написа:Абсолютно малоумна тема. Значи за да покажа, че съм българин трябва да гласувам за Бербатов, независимо какво мисля. И точно пък за него няма да гласувам, защото независимо, че е голям футболист и е постигнал много в кариерата си, той не е достоен човек. Бербатов е самоуверен, горделив и е национален предател и който го величае, значи няма и грам достойнство.
Едно е да се откажеш от трупата на Мъри, съвсем друго е да си национален предател ! Няма ли да се научите всички най-накрая да правите разлика между двете понятия...
А ти няма ли да се научиш, че националния отбор не е на Мъри, Наско или Боби, а на БЪЛГАРИЯ!
В момента този национален отбор няма нищо общо с България. По-скоро е подиум за продажба на футболисти.